Skip to content

13 Beste Thanksgiving-achtergronden

6 de augustus de 2021
girl with computer during fall 495908462 59834d84845b3400119d374c

Wat kun je de achtergrond op je computer of telefoon aanpassen aan het seizoen? Hier is onze lijst met de beste Thanksgiving-achtergronden van de beste gratis wallpaper-sites. Je kunt achtergrondthema’s vinden voor elk seizoen, inclusief gratis herfstachtergronden en Halloween-achtergronden.

Appeloogsttaart door WallpaperStock

Dit overheerlijke Thanksgiving-behang toont een appeltaart en appels die klaar zijn om te worden gegeten na de kalkoen. Je kunt deze gratis Thanksgiving-achtergrond in verschillende formaten downloaden voor je normale, breedbeeld- of HD-monitor.

Salt and Pepper’s Thanksgiving door Hannabearr

Salt and Pepper's Thanksgiving-achtergrond

Zout verkleed als kalkoen en peper verkleed als pompoentaart. Hoe schattig is dat? Deze Thanksgiving-achtergrond kan alleen in één maat worden gedownload. Toch kan het formaat eenvoudig worden aangepast in een gratis online grafisch programma.

Thanksgiving Turkije Wallpaper door BrowCo

Thanksgiving Turkije gratis wallpaper

Dit Thanksgiving-behang heeft een kalkoen en een aantal prachtige herfstbomen met oranje, gele, rode en groene kleuren. Het is beschikbaar om te downloaden in slechts één formaat: 1600 x 1200.

Thanksgiving Day door WallpaperStock

Thanksgiving Day gratis wallpaper

Een verzameling kalebassen en maïs siert de boerderijtafel in dit Thanksgiving-behang. Download deze gratis Thanksgiving-achtergrond voor uw normale, breedbeeld- of HD-computermonitor.

Thanksgiving-pompoenen van Desktop Nexus

Thanksgiving Pompoenen gratis wallpaper

Een paar kleurrijke pompoenen, eikels en herfstbladeren sieren het middelpunt van de Thanksgiving-tafel in dit behang. Het beste van alles is dat het automatisch krimpt of uitbreidt om op uw achtergrond te passen.

Gelukkige Thanksgiving door Desktop Nexus

Gelukkig Thanksgiving-achtergrond

Deze mooie scène bevat herfstbladeren, oranje pompoenen, velden van goud en een gezellig huis dat het middelpunt is van dit Thanksgiving-behang. U kunt deze gratis Thanksgiving-achtergrond downloaden voor uw breedbeeldcomputermonitor.

Familie Thanksgiving-achtergrond van Alpha Coders

Familie Thanksgiving gratis wallpaper

Als u deze Thanksgiving de sfeer van de kamer wilt verlichten, laat uw computerscherm dan deze perfect vastgelegde illustratie van een Thanksgiving-maaltijd voor het gezin zien. Er zijn verschillende resoluties waaruit u handmatig kunt kiezen en u kunt een formaat invoeren om een ​​aangepaste achtergrond te krijgen.

Thanksgiving door Desktop Nexus

Gelukkige Thanksgiving gratis wallpaper

Een gouden zonnebloem vormt het decor voor dit vrolijke Thanksgiving-behang. U kunt deze gratis wallpaper downloaden voor standaard computermonitoren. Het formaat wordt aangepast voor uw monitor wanneer u de downloadpagina opent.

De eerste Thanksgiving door WallpaperStock

Het eerste Thanksgiving-behang

Dit behang is een schilderij van de eerste Thanksgiving, waar de pelgrims en indianen hun eerste maaltijd samen deelden. Je kunt deze gratis Thanksgiving-achtergrond downloaden in normale, brede en HD-resoluties voor je computer, tablet, mobiele telefoon of omslagfoto’s op sociale media.

Indiase Maïs Van WallpaperStock

Maïs Thanksgiving behang

Drie oren van Indiase maïs en een paar dennenappels vormen de focus van dit Thanksgiving-behang dat de oogst viert. Deze gratis wallpaper kan worden gedownload in normale, brede en HD-resoluties voor je computer of tablet, evenals wallpaper voor je telefoon of omslagfoto’s van sociale media.

Gelukkige Thanksgiving van Desktop Nexus

Gelukkig Thanksgiving-achtergrond

Hier is nog een Thanksgiving-achtergrond van Desktop Nexus, deze met enkele herfstbladeren, pompoenen en groenten met de titel ‘Happy Thanksgiving’. Deze Thanksgiving-achtergrond wordt automatisch aangepast aan het scherm waarop je hem opent, dus je hoeft je geen zorgen te maken over welke resolutie je moet selecteren op de downloadpagina.

Vogelverschrikker van Hip Wallpaper

Vogelverschrikker Thanksgiving behang

Dit Thanksgiving-behang concentreert zich op een leuke afbeelding van een stel vogelverschrikkers die zo schattig zijn dat je weet dat ze die kraaien niet goed zullen wegjagen. Je kunt deze Thanksgiving-achtergrond downloaden in 1440 x 900 of 1366 x 768 voor desktopcomputers.

Thanksgiving Open Achtergrond Wallpaper door HipWallpaper

Open achtergrond gratis Thanksgiving-achtergrond

Als je graag je bureaubladpictogrammen ziet, zelfs als er een achtergrond is geïnstalleerd, zul je deze Thanksgiving-achtergrond leuk vinden die in het midden open is en bladeren rondom je scherm en pompoenen onderaan heeft. Dit behang voor Thanksgiving is beschikbaar in de originele resolutie van 1031 x 768.