Skip to content

5 Pinterest Scheduler-tools om te proberen

4 de juli de 2021
GettyImages 1124963889 d2e00bd6bec643449b4fe87ca86104d8

Of je nu een populaire foodblog hebt, of de posts op sociale media voor het bedrijf waar je voor werkt, Pinterest is een sociaal netwerk dat een groot verschil kan maken in je verkeer, verkopen, opt-ins en meer. Pinterest zelf staat niet toe dat je pins (Pinterest-berichten) op een bepaald tijdstip plaatst, maar er zijn veel tools van derden waarmee je pins kunt plannen. Een Pinterest-planner kan je helpen ervoor te zorgen dat je pinnen regelmatig en op het juiste moment worden gezien door je doelgroep. Hier zijn vijf geweldige tools om te gebruiken voor het plannen van Pinterest-berichten. Geen van de volgende tools is onbeperkt gratis te gebruiken. Als je je Pinterest-pins na de gratis proefperiode wilt plannen, moet je betalen voor een van de volgende premium tools voor het beheer van sociale media.

wind in de rug

Tailwind is een tool die specifiek is gericht op Pinterest- en Instagram-marketing, waardoor het een geweldige tool is voor het plannen en plannen van je visuele posts op sociale media. Tailwind stelt tijden voor om je pins te publiceren, en je kunt meerdere berichten tegelijk maken vanaf elke pagina op internet, de Tailwind-browserextensie of de mobiele Tailwind-app. Tailwind stelt je ook in staat om afbeeldingen in bulk te uploaden vanaf bijna elke locatie en posts die goed presteren te recyclen. Gebruik de functie voor slepen en neerzetten om uw pinnen te ordenen en profiteer van uw automatisch geoptimaliseerde wachtrij voor supersnel en automatisch vastzetten. Wat we leuk vinden?

 • Browserextensies voor Chrome, Safari en Firefox.
 • Stelt manieren voor om je Pinterest-account te verbeteren.

Wat we niet leuk vinden

 • Geen mobiele ondersteuning

Proef en prijzen

Proef: Plan tot 100 Pinterest-pins of 30 Instagram-berichten zonder tijdslimiet. Prijs: $ 9,99 per maand + (met jaarlijkse facturering)

Viraltag

Viraltag

Viraltag is een sociale dashboardtool waarmee je naast andere populaire sociale netwerken zoals Facebook, Twitter en Instagram berichten op Pinterest kunt plannen. De planningstool van Pinterest is speciaal geoptimaliseerd voor Pinterest, wat betekent dat je de afmetingen, het bijschrift, de tags, enz. van afbeeldingen kunt aanpassen aan de vereisten van Pinterest. Selecteer het specifieke bord dat je wilt, voeg een beschrijving en een bron toe en plan een tijd om te posten of voeg het toe aan je wachtrij voor automatisch posten. Viraltag heeft ook een ingebouwde bonusafbeeldingseditor en Canva-integratie, zodat u uw pinnen rechtstreeks in Viraltag kunt ontwerpen. Wat we leuk vinden?

 • Werkt met Pinterest, Facebook, Twitter, Tumblr en Instagram.
 • Geoptimaliseerd voor Pinterest.
 • Inclusief afbeeldingseditor en Canva-integratie.

Wat we niet leuk vinden

 • Kan geen video’s uploaden.
 • Analytics is niet zo uitgebreid als sommige andere opties.

Proef en prijzen

Proefperiode: gratis proefperiode van 14 dagen Prijs: $ 24 per maand + (met jaarlijkse facturering)

Buffer

Buffer-app

Buffer is een grote hit voor allerlei soorten gebruikers van sociale media vanwege de super intuïtieve interface. Naast Pinterest-planning kun je het gebruiken om berichten in te plannen op Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en Instagram. Je kunt je planningswachtrij op elke gewenste manier ontwerpen, zodat de datums en tijden zijn geoptimaliseerd voor je doelgroep op Pinterest. Als u een speld plant vanuit de extensie of app, vult Buffer een deel van de informatie automatisch in om het proces te versnellen. U kunt alles bewerken of aanpassen voordat u het aan uw wachtrij toevoegt. Wat we leuk vinden?

 • Makkelijk te gebruiken.
 • Werkt met meerdere platformen.
 • Links naar Pablo, een online tool voor het bewerken van foto’s.

Wat we niet leuk vinden

 • Het bulksgewijs uploaden van afbeeldingen is niet toegestaan.
 • Power Scheduler alleen beschikbaar in desktopversie.

Proef en prijzen

Proefperiode: gratis proefperiode van 14 dagen Prijs: $ 12 per maand + (met jaarlijkse facturering)

SocialPilot

SocialPilot

De volgende op de lijst is SocialPilot vanwege het complete aanbod van Pinterest-functies voor het maken en plannen van pins. Je kunt het ook gebruiken met Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Instagram, Tumblr, VK en Xing. Naast afbeeldingen kun je met SocialPilot ook video- en GIF-pinnen plannen. U kunt uw planning samenstellen met behulp van uw inhoudskalender met aangepaste datums en tijden, zodat u alles in één oogopslag kunt zien. Er is ook een handige tool voor logo’s en watermerken die u kunt gebruiken om uw pinnen te markeren vlak voordat u ze plant. Wat we leuk vinden?

 • Brede platformonafhankelijke compatibiliteit.
 • Volledige aanvulling van planningsfuncties.
 • Verwerkt video’s en GIF’s.
 • Eenvoudig en duidelijk.

Wat we niet leuk vinden

 • Geen bijzonder onderscheidend kenmerk.
 • Mist functies van andere, robuustere apps.

Proef en prijzen

Proefperiode: gratis proefperiode van 14 dagen Prijs: $ 25/maand+ (met jaarlijkse facturering)

Viralwoot

Viralwoot

Viralwoot is een andere planningstool die het overwegen waard is voor zowel Pinterest als Instagram. De interface is schoon en overzichtelijk, wat het misschien een beter alternatief maakt voor mensen die het willen doen zonder de extra functionaliteit van meer geavanceerde tools. U kunt pinnen in bulk maken en plannen via internet, de Viralwoot-browserextensie en de mobiele Viralwoot-app. Je kunt ook saves (re-pins) van andere Pinterest-gebruikers plannen, wat een geweldige manier is om in contact te komen met de Pinterest-community. En als je afbeeldingen hebt van andere populaire apps zoals Instagram of Twitter, kun je met Viralwoot rechtstreeks uploaden vanuit 21 geïntegreerde apps om de hoofdpijn van cross-posting te voorkomen. Wat we leuk vinden?

 • Schone, overzichtelijke interface.
 • Kan het maken en plannen van bulkpins aan.
 • Inclusief browserextensie en mobiele app.

Wat we niet leuk vinden

 • Niet intuïtief.
 • Onbetrouwbare klantenservice.

Proef en prijzen

Proefperiode: niet-gespecificeerde gratis proefperiode Prijzen: $ 8,33 / maand + (met jaarlijkse facturering)