Skip to content

7 Beste gratis Thanksgiving-e-cards

17 de juli de 2021
smiling teenager using laptop 668877910 59d3b6559abed500116f322d

Deze gratis e-cards voor Thanksgiving zijn perfect om naar familie en vrienden te sturen die je deze Thanksgiving niet kunt zien. Met berichten van dankbaarheid en geluk zullen ze zeker iemands dag opfleuren. Dit zijn enkele van de beste Thanksgiving-e-cards online en ze zijn allemaal gratis om te verzenden, zonder lidmaatschap. Ze kunnen allemaal worden aangepast met een persoonlijk bericht en met sommige kun je zelfs foto’s toevoegen aan of zelfs een online uitnodiging voor het Thanksgiving-diner maken. Je kunt ook al deze Thanksgiving-e-cards van tevoren plannen, wat een uitstekende tijdsbesparing zal zijn aan het begin van het vakantieseizoen. Je kunt een aantal gratis Thanksgiving-achtergronden en herfstachtergronden vinden om je computer, laptop of telefoon helemaal klaar te maken voor de feestdagen. Bekijk deze andere plaatsen om gratis e-cards te vinden voor tal van andere gelegenheden.

Geef een bedankje van Punchbowl

Punchbowl heeft een prachtige gratis Thanksgiving-ecard met de tekst “Give Thanks With a Grateful Heart”, omringd door prachtige bloemen in oranje, blauw en groen. Deze kaart kan voor verzending volledig worden aangepast met uw eigen tekst, foto’s en afbeeldingen.

Vallen voor jou van Just Wink

Een blauwe e-card met herfstbladeren en witte tekst

Just Wink heeft de perfecte kaart om deze Thanksgiving naar je speciale persoon te sturen. Een mooie blauwgroen kaart met moderne handgetekende zwarte herfstbladeren stuurt het bericht “Falling for You Over and Over and Over and Again”. U kunt deze Thanksgiving-e-kaart personaliseren met een aangepast bericht, een unieke handtekening en een optionele foto.

Elke dag dankbaarheid door Groeten Island

Screenshot van een Thanksgiving-ecard met kleurrijke illustraties

Greetings Island heeft een gratis Thanksgiving-ecard met de tekst “Happy Thanksgiving” en is omgeven door een kleurrijke illustratie van een kaart, huis, bloemen, honden, bomen, wolken en meer. Het stuurt een mooie herinnering om dankbaar te zijn voor alles wat we hebben. Binnenin kun je je eigen aangepaste bericht, foto’s en zelfs virtuele stickers toevoegen voordat je het verzendt. U kunt deze kaart optioneel afdrukken als u dat liever wilt.

Laten we opnieuw verbinding maken door SomeEcards

Een sarcastische Thanksgiving-ecard.

Je zult dol zijn op deze grappige Thanksgiving-ecard van SomeEcards als je op zoek bent naar iets meer in je gezicht in de vorm van een Thanksgiving-bericht. Deze Thanksgiving-ecard wijst op het feit dat de vakantie soms de enige keer is dat we samenkomen.

Thanksgiving-wensen van Punchbowl

Een bruine kaart met de tekst "Happy Thanksgiving"

Deze Happy Thanksgiving-ecard is klassiek bruin en wit, waardoor het een perfecte keuze is voor iedereen naar wie je een kaart wilt sturen. U kunt het aanpassen door een bericht toe te voegen en de virtuele envelopvoering, berichtstempel en frankering te wijzigen. Als je extra dankbaar bent voor de ontvanger van deze kaart, heb je de mogelijkheid om een ​​digitale Amazon-kaart toe te voegen voordat je deze verzendt.

Speciale Thanksgiving-wensen door 123 Greetings

Een Happy Thanksgiving-ecard met muziek en video.

Deze gratis Thanksgiving-ecard van 123 Greetings is een geanimeerde e-card die iedereen die hem ziet een Happy Thanksgiving wenst. Dit is een geweldige kaart die perfect is voor elke vriend of familielid die je deze Thanksgiving niet zult zien.

Zeil weg van Just Wink

Een rode, oranje en blauwe Thanksgiving-ecard

Deze Thanksgiving-ecard is perfect om naar familie en vrienden te sturen die je deze Thanksgiving niet zult zien. De buitenkant zegt: “Als ik kon, zou ik een jusboot door een zee van boterachtige aardappelpuree varen om bij jou te zijn”. U kunt uw eigen persoonlijke bericht toevoegen alvorens te verzenden.