Skip to content

Aangepaste colleges maken voor “The Sims 2 University”

14 de juni de 2021
sims 2 univ b06251d4e8a1410babac492fa5932989

Het uitbreidingspakket “De Sims 2 Universiteit” wordt geleverd met 3 hogescholen om te gebruiken. Als die hogescholen saai worden of niet de sfeer bieden waar je naar op zoek bent, is het creëren van een aangepaste universiteit misschien iets voor jou in de toekomst. Het creëren van een aangepast college is vergelijkbaar met het creëren van nieuwe buurten.

moeilijkheidsgraad

Gemakkelijk

Vereiste tijd

Varieert

Wat je nodig hebt

 • De Sims 2
 • De Sims 2 Universiteit
 • Buurt heeft een universiteit nodig

Hier is hoe

 1. Klik op de Collegekiezer pictogram in het buurtscherm (in de linkerbovenhoek).
 2. Klik College maken icoon.
 3. Klik Aangepast college maken pictogram onderaan de lijst met sjablooncolleges.
 4. Kies een terreintype. De terreinen zijn in “SimCity 4” formaat en tonen degene die je krijgt als je een nieuwe buurt aanmaakt. De game wordt geleverd met een selectie, maar je kunt er zelf een maken op dezelfde manier als je ze voor gewone buurten maakt.
 5. U wordt gevraagd om een ​​naam en een beschrijving van de buurt. Als u klaar bent, klikt u op de Gedaan knop.
 6. Het nieuwe college wordt geladen. Je kunt dan een buurtverhaal toevoegen, of er later een toevoegen. Klik op de Gedaan knop.
 7. Het college is nu aan jou om aan te passen. Onder de bak Kavels en Huizen vindt u Slaapzalen onder Bijzondere kavels. Je kunt bibliotheken, sportscholen, enz. creëren door lege kavels te spelen en er gemeenschapskavels van te maken.
 8. Huizen uit de prullenbak kunnen worden gebruikt om particuliere woningen te maken. Je favoriete buurthuizen kunnen in het college worden geplaatst.
 9. Kies een gebouw van het Geheime Genootschap uit de speciale kavels. Het gebouw zal verdwijnen zodra het geplaatst is. Er zijn drie kavels om te bouwen. Je kunt andere gebouwen plaatsen op de plek waar het Geheime Genootschap was geplaatst.
 10. Pas je college verder aan met versieringen, zoals een regenboog, straatverlichting, bomen, keien, enz.

Tips

 1. Je hoeft de buurt niet in één keer te perfectioneren. Je kunt doorgaan met bouwen en decoreren lang nadat studenten zijn begonnen met studeren.
 2. Om tijd te besparen, kun je communitykavels (zoals de Campus Gym) verpakken voor gebruik in je aangepaste college. Als u een kavel wilt verpakken, zoekt u de gewenste communitykavel en klikt u op de Pakket Lot icoon. Sluit het spel en zoek het ingepakte bestand (de locatie wordt gegeven wanneer je het inpakt). Dubbelklik op het bestand en het zal worden geïnstalleerd en klaar voor gebruik de volgende keer dat je “De Sims 2 Universiteit” start.