Skip to content

Acid-Play.com gratis spelsite

31 de juli de 2021
AcidPlay 5b364d61c9e77c003748fc36

Acid Play is uitgegroeid tot een van de betrouwbaardere gratis gaming-websites die er zijn. Het biedt meer dan 860 gratis gamedownloads. De startpagina van de site vermeldt de 10 nieuwste games die aan de site zijn toegevoegd, samen met een beschrijving van één zin, het genre en informatie over de grootte. Alle spellen die op AcidPlay.com worden vermeld, worden beoordeeld en krijgen een percentage. De recensies en beoordelingen zijn een geweldige gids voor het bepalen van de kwaliteit van het gratis spel. De spellen die op Acid-Play worden vermeld, bevatten een behoorlijk aantal arcade-spellen in consolestijl, zoals Super Mario- en Sonic-spellen, maar ze bieden wel een breed scala aan actie-, simulatie- en rollenspellen. De advertenties zijn niet overdreven en er zijn geen vervelende pop-ups van AcidPlay.com. In 2008 heeft Acid-Play een herontwerp ondergaan dat de algehele kwaliteit en navigatie van de site heeft verbeterd. Acid-Play is gemakkelijk een van de beste sites om freeware computerspellen te vinden.

Zoeken naar games op Acid-Play

Zoeken naar games op Acid-Play is vrij eenvoudig. Gebruikers kunnen zoeken op titel in de Google-zoekopdracht of bladeren op Top Rated, Populairst of Game Genre. Eén ding over zoeken op genre, de games worden niet in een bepaalde volgorde weergegeven. Het is zeker niet alfabetisch, maar kan mogelijk worden gerangschikt op meest populair.

Games downloaden van Acid-Play

Zodra je het spel hebt gevonden, zoek je naar de afzonderlijke spelpagina’s met de downloadlinks. De downloadsnelheden op Acid-Play zijn uitstekend, er zijn nog steeds een paar games die niet op de site worden gehost, maar dit lijkt een minderheid te zijn. Gebroken links zijn geen probleem op Acid-Play omdat de site regelmatig wordt bijgewerkt. Het plaatsen van advertenties is ook niet overdreven, hoewel er advertenties rond de downloadlinks staan, is het vrij duidelijk waar de daadwerkelijke bestandsdownloadlinks zich bevinden versus advertenties.

Huidige status van Acid-Play

Hoewel de site nog steeds online is en alle games toegankelijk zijn, lijkt het erop dat de updates van de site de laatste tijd (2015) steeds schaarser zijn geworden. De populaire gratis spellen op de site zijn nog steeds allemaal aanwezig en beschikbaar, maar er zijn al meer dan een jaar geen nieuwe spellen toegevoegd. Populaire games die op Acid-Play worden gehost, zijn Mario Forever, Icy Tower, Little Fighter 2 en Soldat om er maar een paar te noemen. Er zijn niet veel websites meer die vergelijkbaar zijn met Acid Play wat betreft hosting en het eenvoudig downloaden van gratis pc-games. Met de groei van gratis te spelen games zijn veel van de oudere freeware-titels steeds minder populair geworden.