Skip to content

Advertenties verbergen in Yahoo Mail

7 de augustus de 2021
home insurance concept child protecting house by hands with copy space 664923612 5b2ce47704d1cf0036067919

In Yahoo Mail verschijnen advertenties aan de rechterkant van het venster en in de inbox. Hoewel het mogelijk is om advertenties tijdelijk te verbergen, moet u betalen voor een Yahoo Mail Pro-account om uw e-mail zonder advertenties te bekijken. De informatie in dit artikel is van toepassing op de webversies van Yahoo Mail en de mobiele Yahoo Mail-app voor iOS en Android.

Inline advertenties verbergen in Yahoo Mail

Inline-advertenties verschijnen tussen uw e-mails in uw inbox en andere mappen. Als u een bepaalde advertentie niet wilt zien, kunt u deze blokkeren, maar deze wordt dan vervangen door een andere advertentie. Advertenties verbergen die u niet langer in gratis Yahoo Mail wilt zien:

 1. Selecteer de pijl omlaag rechts van de advertentie en kies vervolgens Ik vind deze advertentie niet leuk.

 2. Kies een reden waarom je de advertentie niet leuk vindt.

  Vier opties waarom u een specifieke advertentie op Yahoo Mail voor het web niet leuk vindt

 3. Selecteer Klaar.

Het is niet mogelijk om inline advertenties te verbergen in de gratis versie van Yahoo Mail Basic of de gratis mobiele Yahoo Mail-app.

Advertenties in de rechterkolom verbergen in Yahoo Mail

Voor advertenties die in het rechterdeelvenster van Yahoo Mail verschijnen:

 1. Plaats de muisaanwijzer op de advertentie en selecteer de x dat verschijnt.

  X-knop voor "Ik vind deze advertentie niet leuk" in de rechterzijbalk in Yahoo Mail

 2. Selecteer Stop met het zien van deze advertentie.

  Stop met het zien van deze advertentie-optie in Yahoo Mail

 3. Kies een reden waarom u deze advertentie niet wilt zien.

  Opties voor het niet zien van een advertentie op Yahoo Mail

Welke optie je ook kiest, de advertentie wordt direct verwijderd en al snel vervangen door een nieuwe advertentie. Als u advertenties tijdelijk wilt verbergen, selecteert u de blauwe pijl aan de linkerkant van de advertentiekolom. De advertentie verdwijnt. Advertenties verschijnen echter opnieuw wanneer de pagina opnieuw wordt geladen.

Verwijder advertenties met Yahoo Mail Pro

De enige manier om een ​​echt advertentievrije ervaring met Yahoo Mail te hebben, is door je te abonneren op Yahoo Mail Pro. Het Pro-abonnement garandeert een advertentievrije interface voor één Yahoo-account op al uw apparaten en browsers, naast prioritaire klantenondersteuning. Er zijn maand- en jaarabonnementen beschikbaar.

Yahoo Mail Pro versus Yahoo Mail Pro alleen voor mobiel

Een Yahoo Mail Pro-account dat op een computer is gekocht, verwijdert advertenties in de web- en mobiele app-interfaces. Wanneer u Yahoo Mail Pro for Mobile via de app aanschaft, verwijdert het abonnement advertenties voor al uw accounts in de mobiele app, maar niet uit de webinterface. U wordt ook gefactureerd via de app store in plaats van via Yahoo.