Skip to content

Afspeellijsten synchroniseren in Windows Media Player 11

6 de augustus de 2021
wmp 11 sync e944df3c659d4162b8840db946c93e1b

Als u Windows Media Player (WMP) 11 gebruikt om muziek over te zetten naar uw draagbare muziekspeler, kunt u de klus snel klaren door uw afspeellijsten te synchroniseren. Mogelijk hebt u in WMP 11 afspeellijsten gemaakt om nummers op uw computer af te spelen, maar u kunt afspeellijsten ook gebruiken om meerdere nummers en albums over te zetten naar uw draagbare muziekspeler. Dit maakt het synchroniseren van muziek sneller dan het slepen en neerzetten van nummers of albums in WMP’s Sync List. U kunt in WMP 11 ook afspeellijsten maken voor andere mediatypen, zoals muziekvideo’s, audioboeken, foto’s en meer. Als je nog nooit een afspeellijst in Windows Media Player hebt gemaakt, lees dan onze handleiding over het maken van een afspeellijst in WMP voordat je de rest van deze tutorial volgt.

Kies Afspeellijsten om te synchroniseren

Om afspeellijsten met uw draagbare speler te synchroniseren, opent u Windows Media Player 11 en volgt u deze stappen: Voordat u een afspeellijst kiest, moet u ervoor zorgen dat uw draagbare apparaat is aangesloten op uw computer.

  1. Om een ​​afspeellijst met uw MP3-speler of een ander apparaat te synchroniseren, moet u zich in de Sync-weergavemodus bevinden. Selecteer de blauwe Synchroniseren tabblad in de rechterbovenhoek van WMP.

  2. Voordat u een afspeellijst synchroniseert, controleert u de inhoud van de afspeellijst door een afspeellijst in het linkerdeelvenster te selecteren. Als u uw afspeellijst niet in het linkerdeelvenster ziet, klikt u op de plus (+) teken om de . uit te vouwen afspeellijst sectie.

  3. Sleep een afspeellijst naar de Lijst synchroniseren in het rechterdeelvenster.

  4. Als u meer dan één afspeellijst met uw draagbare apparaat wilt synchroniseren, herhaalt u de bovenstaande stap.

Synchroniseer je afspeellijsten

Nu uw afspeellijsten zijn ingesteld om te synchroniseren, is het tijd om hun inhoud over te zetten naar uw draagbare speler.

  1. Selecteer Synchronisatie starten in het onderste middelste gedeelte van het deelvenster Synchronisatielijst. Afhankelijk van het aantal nummers dat moet worden overgedragen (en de snelheid van de verbinding van uw draagbare apparaat), kan het enige tijd duren voordat deze fase is voltooid.

  2. Wanneer het synchronisatieproces is voltooid, controleert u de Resultaten synchroniseren paneel om te controleren of alle tracks met succes zijn overgedragen.