Skip to content

Amazon-cadeaubonnen inwisselen

17 de juli de 2021
Amazongiftcardassortment 56c6444ffc4442b5864a8ab174603031

Met een schijnbaar eindeloos aanbod van benodigdheden, luxe en alles daartussenin, is e-commercegigant Amazon.com een ​​favoriete online winkelbestemming. Dit maakt Amazon-cadeaubonnen een geweldig cadeau voor elke gelegenheid. Hier leest u hoe u een Amazon-cadeaubon inwisselt om een ​​aankoop te doen op Amazon.com. Als je een Amazon-cadeaubon wilt kopen, koop dan rechtstreeks op Amazon.com of ga naar een supermarkt, buurtwinkel, drogisterij of een andere fysieke winkel die ze verkoopt.

Pas het saldo van uw cadeaubon toe op uw Amazon-account

De eenvoudigste manier om een ​​Amazon-cadeaubon in te wisselen, is door het bedrag rechtstreeks op uw Amazon-account toe te voegen. Op deze manier wordt uw cadeaubonsaldo automatisch toegepast op in aanmerking komende aankopen. Dit proces is hetzelfde, of je nu een fysieke of digitale Amazon-cadeaubon hebt.

 1. Ga naar Amazon.com en log in op je account.

 2. Zoek de claimcode van de Amazon-cadeaubon. Op fysieke kaarten moet u mogelijk een coating wegkrabben of aan een lipje trekken om deze te onthullen. De claimcode en het serienummer van de kaart zijn twee verschillende dingen. Het serienummer staat meestal onderaan de kaart en heeft 16 of meer nummers. De claimcode is korter en heeft een combinatie van letters en cijfers.

  Amazon-cadeaubon claimcode

 3. Selecteer op uw Amazon-accountpagina Cadeaubonnen, gelegen nabij de bovenkant van de pagina.

  Het gedeelte Cadeaubonnen op een Amazon-accountpagina

 4. Selecteer Een cadeaubon inwisselen.

  De knop "Een cadeaubon inwisselen"

 5. Voer de claimcode in en selecteer vervolgens Toepassen op uw saldo.

  Voer een claimcode in en selecteer vervolgens Toepassen op uw saldo

 6. Het tegoed van de cadeaukaart wordt toegepast op uw volgende aankoop. Ga naar de pagina Cadeaukaartaccount om uw saldo te controleren. Wanneer je afrekent terwijl je een Amazon.com-aankoop doet, kun je ervoor kiezen om het saldo van de cadeaubon niet te gebruiken als je het liever voor een andere keer wilt bewaren.

Een Amazon-cadeaubon rechtstreeks toepassen op een aankoop

Gebruik de cadeaubon tijdens het afrekenproces als je dat liever hebt.

 1. Voeg uw artikelen toe aan uw Amazon-winkelwagentje en selecteer Ga naar de kassa.

 2. Onder Betalingswijze, zoek de optie om Voeg een cadeaubon of actiecode of voucher toe.

  De optie "Een cadeaubon toevoegen" in Amazon-betaalmethode

 3. Voer uw claimcode in en selecteer Van toepassing zijn. Het tegoed van de cadeaukaart wordt gebruikt voor je aankoop en het resterende saldo blijft op je Amazon-account staan.

  Het veld "Code invoeren" en de knop Toepassen