Skip to content

Amazon Echo-knoppen: wat ze zijn en hoe ze werken

17 de juli de 2021
amazonechobuttons 5b3e7db246e0fb005b8e2094

Echo-knoppen zijn accessoires die zijn ontworpen om een ​​element van fysieke interactie te bieden met Alexa-apparaten zoals de Echo, Echo Dot en Echo Show. Als je Echo Buttons ziet als de zoemers van klassieke spelshows, dan heb je een basisidee van wat ze zijn en wat ze kunnen doen.

Wat zijn echoknoppen?

Echo-knoppen zijn klein en eenvoudig van ontwerp, maar ze kunnen Alexa-games opvrolijken met een fysiek element.

Echo-knoppen zijn puck-vormige apparaten die iets kleiner zijn dan de Echo Dot. Ze worden geleverd in sets van twee, omdat ze bedoeld zijn voor competitieve spellen, en elk is precies wat de naam aangeeft: een knop. De knop zelf heeft een melkwitte kleur wanneer het apparaat is uitgeschakeld, maar een ingebouwde LED kan tijdens het spelen in verschillende kleuren oplichten. Elke Echo-knop wordt gevoed door een paar AAA-batterijen en kan via Bluetooth worden verbonden met een Echo-apparaat. Je kunt meerdere Echo-knoppen verbinden met een enkele Echo, en er zijn games die zijn ontworpen voor twee spelers, grotere groepen en zelfs enkele ervaringen voor één speler.

Wat kunnen echoknoppen?

Echo-knoppen kunnen in principe twee tot drie dingen doen: oplichten, van kleur veranderen en een echo-apparaat vertellen wanneer de knop is ingedrukt. Deze extreem basale functionaliteit lijkt misschien niet veel, maar de echte mogelijkheden van een Echo Button worden alleen beperkt door de games of vaardigheden waarmee je ze kunt gebruiken. Toen Echo Buttons voor het eerst werd gelanceerd, leverde Amazon een klein aantal redelijk eenvoudige games om ermee te spelen. Amazon heeft de ontwikkeling later opengesteld voor derden, dus iedereen is vrij om zijn eigen games te ontwerpen, of andere inventieve Alexa-vaardigheden, die de definitie uitbreiden van wat een Echo Button kan doen. Als je het leuk vindt om met code te sleutelen, kun je zelfs je eigen Echo Buttons-vaardigheden ontwikkelen.

Welke games kan Alexa spelen met echoknoppen?

De originele Echo Button-gameopstelling omvatte vier games:

 • Knop Monte — Dit spel werkt als een high-tech versie van drie-kaarten monte.
 • partij fout – Nog een tijdloos gezelschapsspel, dit beloont je omdat je kunt voorspellen hoe je vrienden verschillende vragen zullen beantwoorden.
 • Hanagram — Dit is een spel dat is gebaseerd op het oplossen van anagrammen door te luisteren naar aanwijzingen van Alexa.
 • Trivial Pursuit Tap — Hasbro’s klassieke trivia-spel met een sterke focus op popcultuur.

Er worden voortdurend nieuwe games uitgebracht, dus de originele line-up is slechts een heel klein voorproefje van de games die je met Echo Buttons kunt spelen. Enkele van de meest populaire zijn:

 • Liever voor familie? — Een klassiek gezelschapsspel waarbij spelers een beslissing moeten nemen tussen twee situaties. Deze versie is gezinsvriendelijk.
 • Bandit-knoppen — Een quick-draw-game waarin Echo Buttons de rol van zes-shooters in het Oude Westen speelt. Je moet sneller op je knop drukken dan je vrienden om te winnen.
 • Liedquiz — Een spel waarbij je naar clips van beroemde liedjes luistert en vervolgens de naam van de artiest en de titel van het nummer raadt.
 • Gevaar – Dit is een officiële thuisversie van de klassieke tv-spelshow en bevat integratie met de Echo Show.

Amazon Echo-knoppen instellen

Het instellen van Echo-knoppen is niet moeilijk, maar het is een proces in meerdere stappen waarbij u met uw Echo moet praten. Dus voordat je dingen probeert in te stellen, moet je ervoor zorgen dat je je Echo-knoppen, je Echo en een relatief stille ruimte hebt om te werken. Hier leest u hoe u Echo-knoppen instelt:

 1. Zorg ervoor dat uw Echo, Echo Dot of Echo Show aan staat en werkt.
 2. Plaats twee AAA-batterijen in uw Echo-knop en plaats het apparaat op een stevige ondergrond.
 3. Zeggen Alexa, stel mijn Echo-knop in.
  1. Opmerking: Als uw Echo-wake-woord niet Alexa is, vervangt u uw persoonlijke wake-woord.
 4. druk op en houden de bovenkant van de Echo-knop totdat deze gloeit oranjeen laat het vervolgens los. Dit zou ongeveer 10 seconden moeten duren.
 5. Luister naar Alexa om je dat te vertellen koppelen is voltooid. Wanneer het koppelen is voltooid, draait de Echo-knop blauw.

Als Alexa nooit zegt dat het koppelen is voltooid en de Echo-knop nooit blauw wordt, begin je het proces opnieuw. Als u extra Echo-knoppen moet instellen, herhaalt u deze stappen voor elke Echo-knop. Elke Echo-knop kan maar op één Echo-apparaat worden aangesloten. Als u uw Echo-knop op een tweede Echo aansluit, zal deze de eerste vergeten en moet u het installatieproces opnieuw uitvoeren om deze in de toekomst met de originele Echo te gebruiken.

Een spel spelen met echoknoppen

Om een ​​game met Echo Buttons te spelen, moet je elke knop verbinden met je Echo en Alexa vervolgens leren hoe je de game waarin je geïnteresseerd bent moet spelen door de juiste Alexa Skill te installeren. Er zijn drie manieren om een ​​Alexa Skill te installeren: zoek naar de vaardigheid in de Alexa-app op je telefoon en schakel deze in, zoek ernaar op de Amazon-website en schakel hem daar in, of vraag Alexa om de vaardigheid rechtstreeks in te schakelen. Hier zijn de gemakkelijkste instructies om een ​​basisspel zoals Button Monte te installeren en te spelen:

 1. Zeggen Alexa, schakel de Button Monte-vaardigheid in.
 2. Wacht tot Alexa klaar is met het uitleggen van het spel, als dit de eerste keer is dat je hebt gespeeld.
 3. Kies een speler om de . te zijn bedrieger, en één speler als de waarnemer.
 4. Als jij de bedrieger, vertel Alexa hoeveel Echo-knoppen u wilt gebruiken.
 5. Als jij de waarnemer, houd de Echo-knoppen in de gaten en probeer te onthouden welke draait rood.
 6. Als jij de bedrieger, wacht tot de knoppen allemaal geel worden en dan schud ze rond om te proberen de kijker voor de gek te houden.
 7. Als jij de waarnemer, wacht tot de knoppen draaien groen, druk dan op degene die volgens jou is omgedraaid rood voordat.
 8. Alexa laat je weten wie er heeft gewonnen en je kunt opnieuw spelen.

Echo-knoppen combineren met de Echo Show

echo-show gebruikt met echo-knoppen om een ​​gezelschapsspel te spelen

Als je een Echo Show hebt, kun je deze gebruiken met Echo Buttons voor nog meer plezier.

Hoewel je Echo-knoppen met elk Echo-apparaat kunt gebruiken, biedt het combineren ervan met een Echo Show nog meer spelopties. De knoppen worden nog steeds gebruikt als zoemer in de meeste games, maar de Echo Show kan worden gebruikt om vragen, aanwijzingen en andere visuele informatie weer te geven.

Welke andere spellen kan Alexa spelen?

Echo-knoppen zijn ontworpen om leuke multiplayer-game-ervaringen met een fysieke dimensie te creëren, maar je kunt Alexa-games op je Echo spelen zonder extra apparaten of randapparatuur. Alexa kan quizspellen, moordmysteries en meer spelen, zelfs zonder Echo Buttons.