Skip to content

Apple Fitness+ prijs, releasedatum, functies en nieuws

9 de juli de 2021
Apple fitness plus screens appletv ipadpro applewatch iphone11 09152020 d7c012004cc44d97840a50675037b18e

Apple Fitness+ (ook bekend als Apple Fitness Plus) biedt urenlange trainingen (en voegt wekelijks meer toe) voor Apple Watch om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken. Je kunt Apple Fitness+ gebruiken op je iPhone, iPad of Apple TV. De service is een van de zes die kunnen worden gebundeld in een Apple One-abonnement.

Wat is Apple Fitness+?

Apple Fitness+ is een abonnementstrainingsservice die beschikbaar is op iOS 14.3 en watchOS 7.2. Je hebt geen speciale fitnessapparatuur nodig om te profiteren van de fitnessroutines. Gebruik wat je thuis hebt terwijl je je statistieken bijhoudt en je prestaties vergelijkt met anderen die dezelfde les hebben gevolgd. Veel trainingen vereisen geen apparatuur, terwijl sommige minimale uitrusting vereisen, zoals een set dumbbells. Trainingen omvatten yoga, intervaltraining met hoge intensiteit (HIIT), loopbandtraining en meer. Kies je training op duur, trainer of muziektype om een ​​les te vinden die bij je past. De abonnementsservice van Apple Fitness+ voelt als een directe uitdaging voor Peloton, het bedrijf met de dure, eigen fietsen en het maandelijkse trainingsabonnement.

Wanneer werd Apple Fitness+ uitgebracht?

Apple Fitness+ kwam beschikbaar op maandag 14 december 2020, net als de updates voor iOS en watchOS. (Net op tijd voor de goede voornemens van het nieuwe jaar!) Om je aan te melden, ga je naar de Apple Fitness+ website en klik je op Probeer het gratis. Apple Watch-bezitters kunnen de dienst een maand gratis uitproberen. Als je een nieuwe Apple Watch Series 3 of nieuwer koopt, krijg je drie maanden gratis. Deel uw abonnement met maximaal vijf gezinsleden.

Fitness+ Details

Hier zijn alle details over de Apple Fitness+ abonnementsservice, inclusief de prijs.

Prijs $ 9,99 / maand of $ 79,99 / jaar.
Kortingen Huidige Apple Watch-bezitters krijgen een maand gratis en kunnen delen met maximaal vijf gezinsleden. Wanneer je een nieuwe Apple Watch (Series 3 of nieuwer) koopt, krijg je drie maanden gratis.
Liftplaats Fitness+ biedt live workoutlessen die je thuis of in de sportschool kunt volgen. Uw Apple Watch meet uw hartslag en andere gegevens en geeft deze weer op uw iPhone, iPad of Apple TV.
Compatibele apparaten Apple Watch Series 3 of hoger met watchOS 7 of hoger en een van de volgende:

—iPhone 6s of hoger met iOS 14.3 of hoger.

—iPad met iPadOS 14.3 of hoger.

—Apple TV met tvOS 14.3 of hoger.

Benodigde uitrusting Afhankelijk van de training heb je misschien een loopband, hometrainer, dumbbells of andere apparatuur nodig. Apple zegt dat er tal van activiteiten zijn waarvoor geen uitrusting nodig is.
Voor wie is het? Er zijn trainingen voor alle niveaus, ook voor beginners.
Hoe is het te krijgen Fitness+ is beschikbaar via de Fitness-app op iPhone, iPad en Apple TV. Er is ook een aparte Watch-app beschikbaar.

Opmerkelijke Apple Fitness+-functies

Apple Fitness+ is geïntegreerd met je Apple Watch, houdt je statistieken bij en meet je hartslag, afstand, calorieverbranding en meer. Die informatie wordt weergegeven op je iPhone, iPad en Apple TV, zodat je niet naar je pols hoeft te kijken terwijl je het zweet. Wanneer je een activiteitenring sluit (je dagelijkse doel bereikt), verschijnt er een felicitatie-animatie op het scherm om je gemotiveerd te houden. De Apple Watch stelt drie doelen (bewegen, sporten en staan) en houdt deze dagelijks bij. Wanneer u Apple Fitness+ gebruikt, biedt het aanbevelingen voor trainingen op basis van uw geschiedenis en stelt het nieuwe trainers en oefeningen voor die u kunt proberen. Zoek en filter trainingen op basis van uw voorkeuren, zoals de duur van de les of het intensiteitsniveau. Er zijn zelfs programma’s die zijn afgestemd op specifieke populaties, zoals ‘Workouts voor zwangerschap’ en ‘Workouts voor oudere volwassenen’.

De trainers van Apple maken workout-vriendelijke afspeellijsten in overleg met redacteuren bij Apple Music.

Apple Fitness+-afspeellijst mogelijk gemaakt door Apple Music.

Als je een Apple Music-abonnee bent, download dan Fitness+-afspeellijsten naar je account.

Fitness+ Tijd om te lopen

Als je wilt profiteren van de voordelen van wandelen als onderdeel van je trainingsschema, maar merkt dat je niet gemotiveerd of verveeld bent, heeft Apple Fitness+ een unieke en inspirerende functie die je in beweging kan houden. Time to Walk bestaat uit afleveringen van 25 tot 40 minuten met inspirerende en unieke gasten die hun persoonlijke reizen, motivaties, geleerde lessen en meest kwetsbare en bepalende levensmomenten belichten. Apple heeft bijvoorbeeld een Time to Walk-aflevering met Earth Day-thema uitgebracht, verteld door actrice Jane Fonda, waarin ze haar levenslange milieuactivisme bespreekt. Deze afleveringen worden opgenomen terwijl de gast door een gebied of op een locatie loopt die voor hen betekenis heeft. Terwijl de gast hun verhalen deelt, voel je een zachte tik op je pols om aan te geven dat er foto’s op je Apple Watch verschijnen om hun beproevingen en triomfen te illustreren. Wanneer de gast klaar is met het delen van zijn verhaal, word je getrakteerd op de liedjes die ze hebben gekozen, zodat je je wandeling kunt voortzetten terwijl je luistert naar muziek die nauw verbonden is met het verhaal van de gast. De nieuw toegevoegde Workouts for Pregancy, Workouts for Older Adults en Workouts for Beginners, evenals de nieuwe Jane Fonda Time to Walk-aflevering, worden op maandag 19 april toegevoegd aan Apple Fitness Plus.

Time to Walk-aflevering op een Apple Watch met Shawn Mendes

Apple heeft Time to Walk ontworpen om gebruikers te inspireren om vaker en op grotere afstanden te wandelen, in hun eigen tempo, terwijl ze wandelingen maken naast motiverende presteerders als Dolly Parton, Draymond Green, Uzo Aduba en Shawn Mendes. Voor abonnees die een rolstoel gebruiken, wordt Time to Walk Time to Push, dat zich automatisch aanpast aan een rolstoeltraining buitenshuis. Elke maandag verschijnen er nieuwe afleveringen van Time to Walk, en alle afleveringen zijn beschikbaar met je Fitness+-abonnement. Je hebt AirPods of een gekoppelde Bluetooth-koptelefoon nodig om van Time to Walk te genieten.