Skip to content

Apple Watch Series 7: nieuws, prijs, releasedatum, specificaties en geruchten

25 de juni de 2021
s7 red green blue 05843b606313412282bb066385527955

Ondanks het uitbrengen van twee smartwatches in 2020, vertelt Apple’s solide geschiedenis van een jaarlijkse update ons dat er dit najaar ook een 7e generatie Apple Watch aankomt. Wat zouden we kunnen krijgen? Patenten en geruchten wijzen op de mogelijkheid van een ander ontwerp, een langere levensduur van de batterij, een nieuwe manier om het horloge te ontgrendelen en monitoringtechnologie om je bloeddruk en bloedsuikers in de gaten te houden.

Wanneer wordt Apple Watch Series 7 uitgebracht?

Er is een duidelijk schema voor Apple Watch-releases sinds Series 1. Met eerdere releasedatums als onze graadmeter, zouden we de volgende in september moeten zien verschijnen. Sinds 2020 een SE-versie zag, hebben we kon krijgt dit jaar ook een tweede iteratie van de SE.

Geschatte releasedatum van Lifewire

Apple brengt elk jaar in september een nieuw horloge uit, dus de 7e generatie Apple Watch zal inderdaad in dezelfde maand in 2021 arriveren. Als de SE dit jaar een upgrade krijgt, zal Apple dat op hetzelfde soort evenement aankondigen.

Apple Watch Series 7 prijsgeruchten

De basismodellen voor Series 6, 5 en 4 Apple Watches werden gelanceerd voor $ 399, dus we verwachten dezelfde prijs voor het basismodel van dit jaar. Als Apple een SE-versie uitbrengt, verwachten we dezelfde prijs als de 6e generatie SE rond de $ 280. Als echter elke onderstaande functie daadwerkelijk tot wasdom komt, kunnen we een prijsstijging zien.

Pre-order informatie

Alle pre-order details zullen naar buiten komen tijdens de officiële aankondiging in september.

Functies van Apple Watch Series 7

Met nog maanden te gaan voordat de volgende Apple Watch wordt gelanceerd, zijn alle vermeldingen van functies speculatie. Dit is wat de geruchten zeggen:

  • Meer batterijvermogen: Een probleem met het uitbreiden van het sap van een apparaat is dat je moet werken met zijn kleine vormfactor; een batterij kan maar zo groot zijn. Apple zou dit kunnen omzeilen zonder de horlogekast drastisch te vergroten als ze een van hun patenten gebruiken, waardoor de horlogeband batterijen zou kunnen bevatten. Natuurlijk zou het langer duren om het hele horloge op te laden, maar extra vermogen, vooral in een smartwatch, is altijd nodig.
  • Pols ontgrendelen: Hoewel het niet zo alledaags klinkt als vingerafdruk ontgrendelen, dit is misschien waar we naar kijken als dit patent voor lichtveldcamera’s in gebruik wordt genomen met de volgende Apple Watch. Net zoals uw vinger of gezicht uw telefoon ontgrendelt, kunt u uw onderarm of pols gebruiken om te bewijzen dat u de eigenaar van het horloge bent.
  • AssistiveTouch: Zoals bevestigd in een persbericht, zullen gebruikers met beperkte mobiliteit het horloge gemakkelijker kunnen gebruiken door handgebaren en subtiele bewegingen. Dit omvat het beantwoorden van oproepen, navigeren door een cursor, toegang krijgen tot meldingen en meer.
  • Bloedglucose volgen: Het rechtstreeks volgen van de bloedsuikerspiegel vanaf een Apple Watch zonder een secundair apparaat zou enorm zijn, of je nu diabeet bent of gewoon geïnteresseerd bent om het te controleren. Het is niet duidelijk of dit Apple-patent specifiek verwijst naar bloedglucose, maar het vermeldt wel een “systeem voor het meten van een concentratie van een stof.” Hoe handig het ook zou zijn, we moeten misschien enkele jaren wachten om het te zien.
  • Bloeddrukbewaking: Net als het bijhouden van glucose kan Apple Watch al worden gekoppeld aan andere apparaten om de bloeddruk te volgen. Wat we in de Series 7 konden zien, is de ingebouwde mogelijkheid om de bloeddruk te lezen. Uit verschillende patenten blijkt dat Apple interesse heeft in deze technologie.
  • Verbeterd ontwerp: Volgens MacRumors zegt analist en serieleaker Ming-Chi Kuo dat de 2021 Apple Watch “zullen profiteren van innovatieve gezondheidsbeheerfuncties en een verbeterd vormfactorontwerp.” Dat zijn niet veel details, maar het ziet ernaar uit dat er iets gaat veranderen in het ontwerp. Een recent patent met een omhullend display is een interessante kijk op hoe een toekomstig horloge eruit zou kunnen zien, maar het is waarschijnlijker dat we een subtiel ontwerp met platte randen zullen zien.

Apple Watch Series 7 specificaties en hardware

Zonder officiële details over specificaties of functies, kunnen we nu alleen vertrouwen op een patent en mockups. YouTuber en leaker Jon Prosser had renders gemaakt van echte foto’s van het horloge, dus dit is onze beste kijk op het ontwerp tot nu toe:

Apple Watch Series 7-weergave.

De enige andere officiële informatie die we op dit moment hebben, is patent 10.849.392, gepubliceerd in december 2020. Het is voor een horloge met batterijen in de band die de stroom van daar naar het lichaam kunnen overbrengen. De band kan volgens Apple bestaan ​​uit een binnenframe met meerdere slots, waarbij elk slot is geconfigureerd om een ​​bijbehorende batterij te huisvesten.

Dit kan een extra stroombron voor de smartwatch bieden zonder de behuizing van een horloge te vergroten. Omdat smartwatches al horlogebanden bevatten, bieden dergelijke uitvoeringen bovendien extra vermogen zonder een extra component aan de horlogeband toe te voegen (zoals bijvoorbeeld een extra batterijpakket).

Illustratie Apple Watch-band

Binnenarchitectuur van horlogeband van patent US10849392B1.

Extra kracht wordt cruciaal naarmate smartwatches nieuwe tracking- en monitoringmogelijkheden krijgen, vooral wanneer alle verwerkingskracht continu moet worden uitgevoerd. Dingen zoals slaapregistratie en andere bewakingstaken en snellere hardware hebben allemaal stroombehoeften. Een Bloomberg-rapport uit maart 2021 zegt dat Apple mogelijk een robuuste versie van het horloge als alternatief model uitbrengt. Het zou hetzelfde functioneren als het standaardmodel, maar met “extra slagvastheid en bescherming.” Maak een bladwijzer voor deze pagina! We werken deze voortdurend bij terwijl andere geruchten naar boven komen.

Het laatste nieuws over de Apple Watch Series 7

U kunt meer slim en verbonden nieuws krijgen van Lifewire. Hier zijn geruchten en andere verhalen over de volgende Apple Watch: