Skip to content

Apps verbergen in de gekochte lijst van iPhone of iPad

9 de augustus de 2021
hide app 5b3f91df46e0fb003755471f

Wat te weten

 • Tik in de App Store op je profielfoto > Gekocht > Alle. Zoek de app die je wilt verbergen, veeg naar links en tik op Verbergen.
 • Een verborgen app bekijken: Tik op je profielfoto > je naam > Verborgen aankopen. Installeer een app opnieuw door op de te tikken Wolk icoon.
 • Opmerking: je kunt apps die je hebt gekocht niet verwijderen uit de lijst met aankopen, je kunt alleen die apps verbergen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u apps kunt verbergen die u eerder op een iPhone of iPad hebt gekocht. Instructies zijn van toepassing op iOS 13 en iPadOS 13. Deze instructies zullen waarschijnlijk werken op eerdere versies van die besturingssystemen, hoewel menunamen en -opdrachten (en hun locaties) kunnen verschillen.

Een app verbergen in de gekochte lijst

Voer de volgende stappen uit om een ​​app te verbergen in de lijst Gekocht op uw iOS- of iPadOS-apparaat:

 1. Kraan App Winkel.

 2. Tik in de App Store in de rechterbovenhoek op je profielfoto.

  Tik op je profielfoto op het tabblad Vandaag

 3. Op de Rekening scherm, tik op Gekocht om de apps te bekijken die u hebt gedownload.

  Accountpagina in App Store op iPad

  Als je ‘Delen met gezin’ hebt ingesteld, is het eerste scherm dat je ziet: Alle aankopen. Tik op . om je aankopen te bekijken Mijn aankopen.

 4. Druk op Alle tabblad. Gebruik de tabbladen bovenaan de lijst om alle apps te bekijken of alleen die apps die momenteel niet op uw apparaat zijn geïnstalleerd. U kunt ook naar een bepaalde app zoeken door de naam in te typen in de Zoeken doos. Zoek de app die je wilt verbergen, veeg naar links en tik op Verbergen.

  Een screenshot van de App Store op iPad met de verbergknop gemarkeerd

Een verborgen app in de gekochte lijst bekijken

Voer de volgende stappen uit om een ​​app te bekijken die u in de lijst Gekocht heeft verborgen:

 1. Tik in de App Store op je profielfoto.

 2. Op de Rekening scherm, tik je op je naam.

  Accountmenu in de App Store op iPad

  Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen met uw Apple ID.

 3. Onder ITUNES IN DE WOLK, kraan Verborgen aankopen. Elke aankoop die je hebt verborgen, verschijnt op de Verborgen aankopen scherm.

  De optie Verborgen aankopen in de App Store op iPad

 4. Installeer elke app opnieuw uit de lijst met verborgen aankopen door op de te tikken Wolk pictogram rechts ervan. Als je de app die je zoekt niet ziet, tik je op iPad-apps in de linkerbovenhoek van de Verborgen aankopen scherm en tik vervolgens op iPhone-apps (of omgekeerd, afhankelijk van op welk apparaat je zit).

  Scherm Verborgen aankopen in de App Store op iPad

  U kunt verborgen aankopen ook bekijken door te tikken op Aankoop geschiedenis op de Account instellingen scherm. Dit scherm toont standaard alleen aankopen van de afgelopen 90 dagen, maar u kunt uw volledige aankoopgeschiedenis van uw account per jaar bekijken door op te tikken Laatste 90 dagen onder DATUMBEREIK.