Skip to content

Beheer uw browsegeschiedenis in Safari voor Windows

17 de juli de 2021
GettyImages 459226277 5b36417446e0fb0054c98f36

Safari houdt standaard een logboek bij van de webpagina’s die u de afgelopen maand hebt bezocht. Misschien vindt u het handig om door uw geschiedenis te bladeren om een ​​bepaalde site opnieuw te bezoeken. U moet ook weten hoe u uw Safari-geschiedenis op uw pc kunt beheren als u deze om veiligheidsredenen wilt wissen. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op de Safari-webbrowser voor Windows.

Beheer uw Safari-browsegeschiedenis op Windows

Om uw Safari-geschiedenis te bekijken, selecteert u Geschiedenis in het menu bovenaan het browservenster.

Wanneer het vervolgkeuzemenu verschijnt, ziet u uw recent bezochte pagina’s. Selecteer een item om naar de betreffende pagina te gaan. Daaronder vindt u de rest van uw opgenomen browsegeschiedenis, per dag gegroepeerd in submenu’s. De Eerder vandaag submenu verschijnt wanneer u op de huidige dag meer dan 20 webpagina’s bezoekt. Het bevat de rest van de geschiedenis van die dag. U kunt ook selecteren: Toon alle geschiedenis of Toon topsites om uw vaak bezochte webpagina’s te bekijken.

Verwijder uw Safari-geschiedenis op pc

Om uw Safari-geschiedenis op Windows te verwijderen:

  1. Selecteer Geschiedenis > Geschiedenis wissen in het menu bovenaan het browservenster.

    1626548115 803 Beheer uw browsegeschiedenis in Safari voor Windows Geschiedenis wissen in het Safari-menu.” class=”lazyload” id=”mntl-sc-block-image_1-0-18″ >

  2. Selecteer de Reset ook Top Sites selectievakje om de lijst met uw vaak bezochte sites te wissen.

    De optie "Ook topsite resetten"

  3. Selecteer Doorzichtig.

    Wis Safari-browsergeschiedenisvenster