Skip to content

Bespaar geld in iTunes met de optie ‘Mijn album voltooien’

3 de juli de 2021
eb8a84dc33684b730412c0eb4bc78ff1 970 80 5afbba0c3037130037968faa

Het kopen van een album kan soms een bijzaak zijn als je al een paar nummers van dezelfde artiest hebt gekocht. Als je al nummers in je iTunes-bibliotheek hebt die gedeeltelijk deel uitmaken van een muziekalbum van een artiest, hoef je niet alles in de iTunes Store te kopen om de verzameling te voltooien. Er is een optie in iTunes genaamd “Complete My Album” die u mogelijk veel geld kan besparen. Deze zeer handige, maar vaak over het hoofd geziene functie kan worden gebruikt om de resterende nummers in een album te kopen in plaats van de volledige collectie opnieuw te moeten kopen tegen hogere totale kosten. Naast het besparen van tijd bij het handmatig selecteren van nummers om het door u gekozen album te voltooien, wordt de prijs verlaagd om aan te geven hoeveel nummers er nog over zijn. In vergelijking met het kopen van het hele album tegen de normale verkoopprijs, is deze optie meestal veel goedkoper. Houd er echter rekening mee dat niet alle albums op deze manier worden aangeboden. Het kan ook zijn dat deze methode niet altijd even kosteneffectief is als het kopen van afzonderlijke nummers om een ​​album te voltooien. Het is dus nog steeds het beste om beide methoden te vergelijken om de beste deal te krijgen.

Routebeschrijving

“Complete My Album” is beschikbaar in de Winkel gedeelte van iTunes op uw pc of Mac.

 1. Log in op uw Apple-account via de Account > Aanmelden… optie in iTunes.

 2. Toegang krijgen tot Winkel tabblad bovenaan iTunes.

 3. Selecteer Muziek uit het vervolgkeuzemenu in de linkerbovenhoek van het programma.

 4. Zoek de MUZIEK SNELLE LINKS aan de rechterkant van iTunes en kies de Voltooi mijn album koppeling.

 5. Kies een album uit de lijst op de volgende pagina. Je ziet hier alleen iets als je albums hebt die met deze methode kunnen worden aangevuld.

 6. Gebruik de

  Kopen

  knop onder de albumafbeelding om het album te voltooien. U kunt zien wat u bespaart door die prijs te vergelijken met die naast Normale prijs.

Je kunt ook een album voltooien vanaf je iPhone, iPad of iPod touch via de iTunes Store-app.

 1. Zoek in de iTunes Store-app naar het album dat je met korting wilt kopen.

 2. Tik op de knop die de gereduceerde prijs vertegenwoordigt. Je weet dat het verlaagd is als je ook een hogere prijs ziet onder de Voltooi mijn album tekst.