Skip to content

Contact opnemen met Yahoo voor ondersteuningsinformatie

23 de juni de 2021
GettyImages 517191540 5a0cab7f482c5200379d543f

Wat te weten

 • Ga naar Yahoo Help, kies Mailen selecteer de versie. Kies een onderwerp of selecteer Neem contact op aan de onderkant. Kiezen Neem contact op met een Yahoo-specialist.
 • De Yahoo-gemeenschap kan u mogelijk sneller helpen als de ondersteuning druk is.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u contact kunt opnemen met ondersteuning over een probleem met uw Yahoo Mail, zodat het bedrijf met u kan samenwerken om het probleem op te lossen.

Hoe contact opnemen met Yahoo

Yahoo heeft een paar contactpunten waar u het ondersteuningsteam kunt bereiken. Om hulp te zoeken via Twitter, ga naar @YahooCare. Ga naar YahooCustomerCare om hulp te krijgen via de Yahoo Facebook-groep. Voer een ondersteuningsverzoek in om via e-mail contact op te nemen met Yahoo:

 1. Open een webbrowser en ga naar het Yahoo Help-scherm.

 2. Selecteer de Mail tabblad.

 3. Kies welk Yahoo Mail-product problemen ondervindt. Opties omvatten: Mail-app voor Android, Mail-app voor iOS, E-mail voor desktop, Mobiele e-mail, of Nieuwe e-mail voor desktop.

 4. Onder Bladeren op onderwerp, kiest u het onderwerp dat het beste past bij uw reden om contact op te nemen met Yahoo Support.

  Blader op onderwerp van de Yahoo Mail-ondersteuningspagina, met het onderwerp Bijlagen en foto's

 5. Als je je antwoord daar niet kunt vinden, kies dan E-mail voor desktop uit het vervolgkeuzemenu.

 6. Andere opties zijn onder meer: Praat met een live-agent en E-mail herstellen, die verloren of verwijderde e-mails van een Yahoo-account vindt.

 7. Als u geen toegang heeft tot uw account, selecteert u Inloghulp.

  Praat met een live-agent en Sign-in Helper-knoppen op de ondersteuningspagina van Yahoo Mail

 8. Of scrol naar beneden en selecteer Neem contact op.

  De knop Contact opnemen op de helppagina van Yahoo Mail

 9. Dit brengt je naar meer opties, waaronder: Neem contact op met een Yahoo-specialist, Vraag het aan de Yahoo-gemeenschap, of zie productgerelateerde Help-artikelen.

  Contactopties voor Yahoo Mail

Controleer het e-mailaccount dat u aan Yahoo hebt verstrekt voor een samenvatting van de bevindingen van Yahoo. Het kan stappen bevatten om het probleem op te lossen. Het proces kan van twee tot 24 uur duren. Als u een eenvoudige vraag heeft en niet wilt wachten op een volledige scan van uw Yahoo Mail-account, klikt u op de Neem contact op of Yahoo Help-community op het Yahoo Help-scherm onder het tabblad Mail. Als u een Yahoo-klantenservicenummer online ziet staan, is dit niet bedoeld voor Yahoo-ondersteuning en is het waarschijnlijk oplichterij. De oproep kan resulteren in een verzoek om creditcard-, bank- of accountaanmeldingsgegevens. Geef deze informatie niet vrij. Yahoo-ondersteuning is gratis en de adressen van hun ondersteuningssites eindigen altijd op yahoo.com.