Skip to content

De Apple Watch App Store gebruiken

19 de juni de 2021
IMG 3279 b9bb595aee7d4fae9dc028e5bf507f30

Wat te weten

 • Druk op Digitale kroonen tik vervolgens op de Apple Watch App Store icoon. Gebruik de Digital Crown of uw vinger om door aanbevolen apps te bladeren.
 • Tik op een categorie om meer apps te zien. Druk op Zoeken doos, dictaat, of Krabbel om een ​​app te zoeken. Tik vervolgens op Gedaan.
 • Selecteer een app om er meer over te weten te komen. Tik op app om een ​​app te downloaden Krijgen of de prijs. Dubbelklik op de zijknop om de app te installeren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u toegang krijgt tot de Apple Watch App Store op horloges met watchOS 6 of hoger. U kunt apps direct vanaf uw pols bekijken en downloaden in plaats van de iPhone als tussenpersoon te gebruiken.

De Apple Watch App Store gebruiken

Als uw Apple Watch nog niet de nieuwste versie van watchOS gebruikt, moet u eerst uw iPhone gebruiken om uw Apple Watch-systeemsoftware bij te werken.

 1. Til uw pols op om uw Apple Watch te activeren en klik op de Digital Crown om uw apps te bekijken.

 2. Druk op Apple Watch App Store pictogram om de App Store te openen.

 3. Gebruik de Digital Crown of uw vinger om door aanbevolen apps en samengestelde lijsten te bladeren, of tik op een categorie om meer apps te zien.

  Open de App Store op je Apple Watch om aanbevolen apps te zien

 4. Gebruik het zoekvak om een ​​specifieke app te vinden of om op trefwoord te zoeken. Tik op Dicteren om uw zoekterm in te spreken en tik vervolgens op Gereed als u klaar bent.

  Gebruik het zoekvak om een ​​specifieke app te vinden of om op trefwoord te zoeken. Tik op de microfoon om uw zoekterm in te spreken en tik vervolgens op Gereed.

 5. Of tik op Krabbel om het handschriftherkenningssysteem van de Apple Watch te gebruiken om te zoeken. Kraan Gedaan wanneer u uw zoekterm heeft ingevoerd.

  tik op Krabbel om het handschriftherkenningssysteem van de Apple Watch te gebruiken om te zoeken.

 6. Tik op een app waar je meer over wilt weten. Je ziet het pictogram, a Krijgen knop (of de prijs van een betaalde app), een korte beschrijving, de sterbeoordeling en voorbeeldafbeeldingen.

  Tik op een app waar je meer over wilt weten.

 7. Scroll naar beneden om een ​​langere te zien Over beschrijving, ontwikkelaarsinformatie en een updatelogboek.

  Scroll naar beneden voor een langere beschrijving van Over, ontwikkelaarsinformatie en een updatelogboek.

 8. Kraan Beoordelingen en recensies, Versiegeschiedenis, Informatie, Ondersteunt, en Privacybeleid voor meer gedetailleerde informatie.

  Tik op Beoordelingen en recensies, Versiegeschiedenis, Informatie, Ondersteuning en Privacybeleid voor meer gedetailleerde informatie.

 9. Tik op app om een ​​app te downloaden Krijgen. Tik voor betaalde apps op de prijs. Dubbelklik op de zijknop om de app te installeren. Voer uw Apple ID en wachtwoord in als daarom wordt gevraagd.

  Tik op Ophalen en dubbelklik vervolgens om de Apple Watch-app te installeren

 10. Je ziet je nieuw geïnstalleerde Apple Watch-app nieuw in het app-raster of de lijst van Watch. Tik op de app om deze te starten. Als u zoekt naar een app die u al op een van uw apparaten heeft gedownload, ziet u de knop ‘downloaden uit de cloud’ die bekend is bij gebruikers van de iOS App Store.

Hoewel het niet zo volledig is als de App Store op de iPhone, maakt de Apple Watch App Store het gemakkelijk en handig om apps voor je wearable te vinden.