Skip to content

De Infuse App Media Player voor Apple TV

14 de april de 2023
Infuse Apple TV 3 57446f5c5f9b58723d156fb7 825c566c3c4f47358b2e89b4b211ef2c

De Infuse-app van Firecore is een prachtig ontworpen mediaspeler voor iOS en Apple TV waarmee je vrijwel elk type videobestand kunt afspelen. Het idee achter Infuse is dat veel gebruikers een bestaande verzameling tv- en filminhoud hebben in een reeks bestandstypen die ze graag op een Apple TV willen bekijken. Apple TV’s kunnen echter alleen inhoud afspelen die wordt geleverd door iTunes of gespecialiseerde apps. Infuse lost het probleem op met de mogelijkheid om bijna elk soort mediaformaat te openen en af ​​te spelen, inclusief AVI, WMV en meer. Het kan ook verbinding maken met UPnP/DLNA-apps zoals Plex, Kodi (XBMC), Serviio, WMC, PS3 Media Server en andere om video’s te bekijken, te streamen en te downloaden. Infuse werkt met de iPhone, iPad, Apple TV 4 en Apple TV 4K.

Stream bijna alles

Infuse helpt gebruikers meer uit hun bestaande mediabibliotheken te halen. Als je een grote verzameling films en tv-programma’s in verschillende formaten hebt opgeslagen op verschillende netwerkapparaten in je kantoor of thuis, consolideert Infuse al die inhoud op één gemakkelijk te bereiken plaats. Infuse kan media vinden en verwerken die op bijna alles zijn opgeslagen, inclusief een Mac, pc, NAS, draadloze schijf of een server-app zoals Plex, Kodi of Serviio. Alle lokale apparaten worden binnen enkele seconden gedetecteerd, waardoor het instellen een fluitje van een cent is. Het is niet nodig om inhoud tussen indelingen te transcoderen; wijs de app gewoon naar waar uw video’s zijn opgeslagen en hij zal ze voor u catalogiseren, zelfs door illustraties en relevante details toe te voegen. Vervolgens maakt het al uw inhoud beschikbaar in de gelikte, aantrekkelijke bibliotheekweergave, die een interface biedt die sterk lijkt op wat u gewend bent te zien in iTunes-films. Infuse bevat spraakherkenning met behulp van de Siri Remote voor de Apple TV.

Extra functies

Extra functies zijn onder meer gedetailleerde filminformatie en ondersteuning voor mappen en catalogi. Infuse bevat ook krachtige Spotlight-zoekfunctie en slimme filters om u te helpen door inhoud te bladeren op genre, beoordeling, releasedatum en meer, evenals uw eigen inhoudsbeoordelingen met behulp van het Trakt-systeem. Met slimme filters kun je zoekresultaten maken en bewaren op het startscherm van de app, wat betekent dat je verzamelingen kunt verzamelen, zoals kinderfilms of films die je nog niet hebt bekeken, en deze eenvoudig kunt openen via de Siri Remote. Voeg je eigen illustraties toe aan films of shows met behulp van een ingebouwde illustratiekiezer. Er is ook ondersteuning voor ondertiteling en nog veel meer. Infuse 6.2 biedt nieuwe ondersteuning voor het maken van afspeellijsten, een loop- en shuffle-functie voor al je content, meer externe opslag en andere verbeteringen. Omdat Infuse niet alleen werkt met Apple TV’s, maar ook met elk iOS-apparaat (iPad, iPad Pro, iPhone, iPod touch), heb je vrijwel overal toegang tot al je media vanaf al je apparaten.