Skip to content

‘De Sims 2’-mods

7 de augustus de 2021
sims2 mod 8a94b29232654a03a2cabcbbdad5315d

De Sims 2 is een geweldig spel. Daar bestaat geen twijfel over. Maar (je wist dat er een maar zou komen, nietwaar?), Maxis liet een paar dingen weg van wat sommigen essentieel zouden noemen en veroorzaakte een paar ergernissen. De modding-community heeft manieren gevonden om het spel te hacken en de gameplay te veranderen. Bedankt modders! Onthoud dat, hoewel elke hack veel wordt getest door de maker en andere gamers, er nog steeds bugs en conflicten met andere hacks kunnen zijn. Zorg ervoor dat je leest of er conflicten zijn tussen mods en dat het voor de uitbreidingen is die je bezit.

InSIMenator

De InSImenator zal alles doen! Nou ja, bijna alles. Het is een object dat wordt gebruikt in het huis van een Sim en dat de Sims, regels en gameplay bewerkt. Het is een krachtig hulpmiddel dat verstandig moet worden gebruikt. Deze editor kan Sims laten opgroeien, de dag veranderen, dagen optellen of aftrekken voor de leeftijd van Sims, een Sim zwanger maken, fitness veranderen, ambities aanpassen en nog veel meer.

Riskant Woohoo

Oh nee! Geen veilige “woohoo” meer voor Sims. Zelfs als ze niet proberen een baby te krijgen, kunnen ze nu nog steeds zwanger worden met de riskante woohoo-hack.

Vind je eigen plek voor tieners

Soms groeien tieners op voordat we er klaar voor zijn om het nest te verlaten. Het maakt niet uit met deze hack. Tieners kunnen hun eigen plek vinden als ze er klaar voor zijn.

Magische Keumungo – Geen Jaloezie Hack

De Magische Keumungo zorgt voor eventuele jaloezie die kan optreden wanneer een Sim het object van hun genegenheid ziet flirten, kussen of een andere beweging naar een andere Sim maakt. Dit is geweldig om in de buurt te hebben als er een romantische Sim in huis is.

Gemakkelijke telefoon

Het kan lastig zijn om maar één telefoon in huis te hebben, vooral als er populariteitssims in huis zijn. De hack wijzigt de Maxis-telefoon niet, omdat dit een apart object is.

Realistische leeftijden

De lengte van leeftijdsfasen is aangepast aan wat de auteur heeft berekend als een realistische schaal. Het volwassen stadium duurt nu 45 dagen. De Elder-fase begint bij 65.