Skip to content

De Sims Gedachte Bubbels

3 de augustus de 2021
cursing bubble 539884573 5a0cc59e0d327a003649ad84

karakters in De Sims spreek geen Engels. In plaats daarvan spreken ze Simlish. Tijdens het spelen van het levenssimulatiespel zie je in sommige situaties tekstballonnen boven de hoofden van personages. De gedachtebubbels – afbeeldingen van een soort, afhankelijk van de situatie – zijn een kijkje in hun hoofd, zodat je kunt zien wat er in hun hoofd omgaat. Dit is wat u moet weten over De Sims’ gedachte bubbels. De informatie in deze gids is over het algemeen van toepassing op de gehele De Sims serie videogames.

Wanneer verschijnen gedachtebubbels?

Gedachtebubbels verschijnen boven een Sim in de volgende situaties: slapen, praten en wanneer een motief laag is en ze wanhopig zijn. Elk weergegeven symbool heeft een betekenis. Als Sims aan het praten zijn, geven de tekstballonnen aan waar ze het over hebben. Hoewel het lijkt alsof de gedachtebubbels meestal niet interessant zijn, zijn ze in sommige situaties nuttig.

Wat betekenen gedachtebubbels?

Soms is een luchtbel gewoon een willekeurig beeld zonder praktische betekenis. Andere keren is het een teken dat de ene Sim interactie heeft met de andere. In andere situaties geeft de bubbel de speler hints dat er iets niet klopt, meestal door een rode bubbel.

Wat is een rode bel?

Wanneer de afbeelding met de gedachteballon in het rood wordt weergegeven, is het tijd om op te letten. De Sim probeert je te vertellen dat een motief extreem laag is. Als je bijvoorbeeld een rode bubbel ziet met een basketbal of tv, betekent dit dat de Sim plezier moet hebben. Als er een foto is van mensen die zoenen, moet een Sim met andere Sims omgaan. Gedachtebubbels kunnen interessant zijn als je ze in de gaten houdt. Terwijl ze slapen, kun je soms foto’s zien van een andere Sim waar ze veel om geven. Gedachtebubbels zijn slechts een klein onderdeel van het spel en geven Sims een manier om met de speler te communiceren.