Skip to content

Diablo II pc-systeemvereisten

12 de juli de 2021
ScreenShot2019 07 22at5.28.44PM a14ef9de97b84bcf8c89832d1e8a13a5

Blizzard Entertainment publiceerde in 2000, toen de game voor het eerst werd uitgebracht, een set Diablo II-systeemvereisten voor zowel de spelmodi voor één speler als voor meerdere spelers. Op het moment van de release had je een pc-gaminginstallatie van midden tot hoog bereik nodig om de game te spelen. Deze systeemvereisten zijn vrij laag in vergelijking met de systeemspecificaties van huidige pc’s; bijna elke Windows-pc die sinds 2010 of zo is gekocht, heeft meer dan genoeg kracht om Diablo II te draaien.

Diablo II pc-systeemvereisten – één speler

Specificaties Vereiste:
Besturingssysteem Windows® 2000*, 95, 98 of NT 4.0 Service Pack 5
CPU/processor Pentium® 233 of gelijkwaardig
Geheugen 32 MB RAM
Schijfruimte 650 MB vrije schijfruimte hard
Grafische kaart DirectX™-compatibele videokaart
Geluidskaart DirectX-compatibele geluidskaart
randapparatuur Toetsenbord muis

Als je Diablo II wilt spelen en niet zeker weet of je systeem aan de vereisten voldoet of niet, ga dan naar CanYouRunIt om je huidige systeem te vergelijken met de gepubliceerde Diablo II-systeemvereisten. Als je problemen hebt met het ophalen en installeren van de CanYouRunIt-plug-in, is dat een redelijk goed teken dat je systeem dit spel niet kan uitvoeren.

Diablo II PC-systeemvereisten – Multiplayer

Specificaties Vereiste:
Besturingssysteem Windows® 2000*, 95, 98 of NT 4.0 Service Pack 5
CPU/processor Pentium® 233 of gelijkwaardig
Geheugen 64 MB RAM
Schijfruimte 950 MB vrije ruimte op de harde schijf
Grafische kaart DirectX™-compatibele videokaart
Geluidskaart DirectX-compatibele geluidskaart
Netwerk 28,8 Kbps of snellerToetsenbord, muis
randapparatuur Toetsenbord muis

Over Diablo II en de gameplay

Diablo II is een actie-rollenspel ontwikkeld en uitgegeven door Blizzard Entertainment voor Microsoft Windows- en Mac OS-besturingssystemen. Het werd in 2000 uitgebracht als het directe vervolg op Diablo uit 1996 en het is een van de meest populaire en goed ontvangen computerspellen aller tijden. De algehele plot van de game draait om de wereld van Sanctuary en de voortdurende strijd tussen de bewoners van de wereld en die van de onderwereld. Opnieuw proberen de Lord of Terror, evenals zijn hordes volgelingen en demonen, terug te keren naar Sanctuary en het is aan de spelers en een naamloze held om ze opnieuw te verslaan. De verhaallijn van de game is opgedeeld in vier afzonderlijke acts, die elk een vrij lineair pad volgen. Spelers gaan door deze handelingen door verschillende missies te voltooien die nieuwe gebieden ontgrendelen en spelers in staat stellen ervaring op te doen en krachtiger te worden voor de uitdagingen in de volgende missies. Er zijn een aantal nevenmissies die niet nodig zijn om de hoofdverhaallijn te verplaatsen, maar ze stellen spelers wel in staat om extra ervaring en schatten op te doen en geven wat keuzevrijheid in het verhaal. De game bevat ook drie verschillende moeilijkheidsgraden, Normal, Nightmare en Hell, waarbij de moeilijkere moeilijkheidsgraad meer beloningen biedt in de vorm van betere items en meer ervaring. Deze ervaring en items verdiend op moeilijkere moeilijkheidsgraden gaan niet verloren als de speler zou terugkeren naar de gemakkelijkere moeilijkheidsgraden. Aan de andere kant zijn monsters veel moeilijker te verslaan en worden spelers bestraft in termen van ervaring wanneer ze sterven op moeilijkere moeilijkheidsgraden. Naast de singleplayer-campagne met vier bedrijven bevat Diablo II een multiplayer-component die speelbaar was via LAN of Battle.net. Spelers konden spelen met hun personage dat was gemaakt in de modus voor één speler in de Open realms-spellen, een van de multiplayer-modi. De game ondersteunt ook coöperatieve gameplay met ondersteuning voor maximaal acht spelers in één game. Er is één uitbreidingspakket uitgebracht voor Diablo II. Met de titel Lord of Destruction introduceerde het twee nieuwe personageklassen in het spel, nieuwe items en toegevoegd aan de originele verhaallijn. Het heeft ook de spelmechanica voor zowel de single- als multiplayer-gedeelten van het spel gereviseerd. Diablo II werd in 2012 opgevolgd door Diablo III. Meer van Lifewire

 • Viking-krijgerspaar op het wilde platteland van het hoogland

  De beste games zoals Diablo voor iOS

 • Slagveld: 1942

  Battlefield: 1942 Minimum- en systeemsysteemvereisten

 • Rage (videogame) Screenshot

  RAGE Game PC-systeemvereisten

 • Nintendo Switch-console

  De 8 beste nieuwe Nintendo Switch-spellen van 2021

 • StarCraft II: Wings of Liberty

  StarCraft II: Wings of Liberty-systeemvereisten

 • Vader en zoon concentreren zich terwijl ze samen videogames spelen

  Top 7 digitale downloadservices voor pc-games

 • Call of Duty: World at War Zombies

  Systeemvereisten voor Call of Duty World at War

 • WarCraft III: The Frozen Throne screenshot

  Warcraft 3 The Frozen Throne Systeemvereisten

 • iPad-screenshot met verschillende beste iPad-games erop, waaronder Hearthstone, Minecraft, The Room en PunchQuest

  De beste iPad-games aller tijden

 • Battlefield 3 Box Art

  Systeemvereisten voor Battlefield 3

 • Cyberpunk 2077

  De 8 beste pc-games van 2021

 • The Legend of Zelda-videogame op de Nintendo Switch

  The Legend of Zelda Cheats, codes en paaseieren

 • Screenshot van Little Big Planet 3

  De 10 beste PlayStation 4-games om te kopen in 2021

 • Cover art voor Xenoblade Chronicles 2

  De 8 beste Nintendo Switch-rollenspellen

 • Tetris-effect: verbonden videogame op Xbox One, Xbox Series X, PS4, PS5 en Windows-pc.

  Tetris-effect Cheats, codes en geheimen

 • Call of Duty Modern Warfare 3 Screenshot

  Systeemvereisten voor Call of Duty Modern Warfare 3

reddingsdraad

Volg ons

 • Facebook

 • Over ons
 • Reclame maken
 • Privacybeleid
 • Cookie beleid
 • carrières
 • Redactionele richtlijnen
 • Contact
 • Gebruiksvoorwaarden
 • EU-privacy
 • Privacyverklaring Californië
 • TRUSTe

Uw privacyrechten

Lifewire en onze externe partners gebruiken cookies en verwerken persoonlijke gegevens zoals unieke identificatiegegevens op basis van uw toestemming om informatie op een apparaat op te slaan en/of te openen, gepersonaliseerde advertenties weer te geven en voor inhoudsmeting, doelgroepinzicht en productontwikkeling. Klik hieronder om uw toestemmingskeuzes voor Lifewire.com te wijzigen of in te trekken, inclusief uw recht om bezwaar te maken wanneer een legitiem belang wordt gebruikt. U kunt uw instellingen op elk moment bijwerken via de link “EU-privacy” onderaan elke pagina. Deze keuzes worden wereldwijd aan onze partners gesignaleerd en hebben geen invloed op de browsegegevens. Lijst met partners (leveranciers)

Wij en onze partners verwerken gegevens om:

Scan actief apparaatkenmerken voor identificatie. Gebruik nauwkeurige geolocatiegegevens. Informatie op een apparaat opslaan en/of openen. Selecteer gepersonaliseerde inhoud. Maak een gepersonaliseerd inhoudsprofiel. Meet advertentieprestaties. Selecteer basisadvertenties. Maak een gepersonaliseerd advertentieprofiel. Selecteer gepersonaliseerde advertenties. Pas marktonderzoek toe om doelgroepinzichten te genereren. Inhoudsprestaties meten. Ontwikkelen en verbeteren van producten. Lijst met partners (leveranciers)