Skip to content

E-cards en online uitnodigingen verzenden bij Punchbowl

21 de juli de 2021
57111519196c6f4d1d007c87 1537211922309 5c6dab7346e0fb000171982b

Punchbowl is een ecard-website waarmee u op maat gemaakte digitale wenskaarten kunt verzenden die in een virtuele envelop met een postzegel worden verpakt. Er zijn ook virtuele uitnodigingen beschikbaar om u te helpen bij het plannen van een feest. Deze site heeft e-cards voor verjaardagen, feestdagen, aankondigingen en elke andere reden waarom je iemand een kaart wilt sturen. Als je de mobiele app gebruikt, kun je gratis e-cards en uitnodigingen versturen; computergebruikers kunnen alleen tijdens de proefperiode gratis kaarten verzenden. De desktopwebsite van Punchbowl is alleen gratis tijdens de proefperiode. Afhankelijk van het lidmaatschapsplan dat u kiest, kunt u tot 500 kaarten verzenden of tot 500 gasten uitnodigen voor een feest voordat u moet betalen, maar de proefperiode duurt maar een paar dagen. Zie deze gratis ecard-sites voor enkele alternatieven.

Hoe krijg ik gratis punchbowl e-cards

Deze methode geeft je toegang tot meer e-cards dan je via de mobiele app kunt krijgen, maar je moet je wel aanmelden voor de proefversie:

 1. Ga naar Punchbowl’s Ecards en kies de categorie ecard die je wilt versturen. Er zijn kaarten voor bijna elke feestdag, verjaardagskaarten voor elke leeftijd en geslacht, aankondigingen en wenskaarten voor gelegenheden zoals diploma-uitreikingen en bruiloften, en e-cards om zowat elk gevoel uit te drukken.

 2. Selecteer er een uit de lijst en kies vervolgens Personaliseer ontwerp starten.

 3. Op de volgende pagina wordt gevraagd of je een digitale cadeaukaart wilt toevoegen. Selecteer Nee bedankt, ga verder om het over te slaan, of Ja, voeg een cadeaubon toe.

 4. Kiezen Bericht bewerken als u de tekst op de voorzijde van de kaart wilt veranderen. Hier kunt u al uw eigen persoonlijke accenten toevoegen, zoals een uniek lettertype en een unieke kleur. Als u klaar bent, kiest u: Gedaan en dan Doorgaan met om naar binnen te gaan.

  Bewerkingstools voor Punchbowl-e-cards

 5. Bewerk desgewenst het binnenbericht en selecteer vervolgens Gedaan en Doorgaan met nog een keer.

  Punchbowl e-card in bericht

 6. Je ziet dit scherm als je eerder de cadeaukaartoptie hebt geselecteerd. Kies het bedrijf en het bedrag (alles van $ 10 tot $ 500) en druk vervolgens op Doorgaan met. Er zijn hier verschillende opties, waaronder Amazon, The Home Depot, GAP, Panera Bread, Sephora, Wayfair en anderen.

  Punchbowl-cadeaukaartscherm voor e-cards

 7. De laatste bewerking van de e-card die u kunt doen, betreft de virtuele envelop. Wijzig het ontwerp van de voering, het lettertype van de rubberen stempel en de frankering en druk vervolgens op Opslaan en doorgaan.

  Bewerkingstools voor punchbowl e-card enveloppen

 8. Als je nog niet bent ingelogd op je Punchbowl-account, wordt je gevraagd dit nu te doen. Er is een gratis proefperiode voor nieuwe leden, anders moet je een van hun betalingsplannen kiezen om de e-card te verzenden.

 9. Voer de naam en het e-mailadres/telefoonnummer in van de persoon naar wie je de e-card stuurt en druk vervolgens op Toevoegen om hun gegevens door te geven. Gebruik de Lijst toevoegen tabblad om meerdere ontvangers toe te voegen. Als je hun gegevens niet weet of als je meerdere mensen tegelijk toevoegt, gebruik dan de Contacten importeren optie om de ontvangers uit uw e-mailaccount of een CSV-bestand te halen.

  Lijst met ontvangers van punchbowls voor e-card

 10. Selecteer Doorgaan met wanneer u klaar bent met het toevoegen van mensen.

 11. Om de e-card gratis te verzenden, kiest u: Beslis later wanneer gevraagd over het verwijderen van advertenties. Of selecteer Ja, doe nu mee om voor uw account te betalen en advertenties van de kaart te verwijderen.

  Punchbowl digitale kaart verwijder advertenties optie

 12. Bevestig het ontwerp van de e-card en de lijst met ontvangers en druk vervolgens op Nu verzenden.

  Punchbowl gratis e-card verzendpagina

 13. Selecteer een van de abonnementsopties om uw proefperiode te starten en de e-card gratis te verzenden.

  Opties voor Punchbowl-lidmaatschap

  De proefperiode duurt drie dagen en wordt automatisch verlengd, maar je kunt op elk moment annuleren voordat het voorbij is om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht. Elk plan factureert op jaarbasis.

 14. Selecteer Nu verzenden nogmaals, nu u de proefversie gebruikt. U ziet direct een bericht en ontvangt een e-mail met de tekst Uw digitale kaart is verzonden!.

Punchbowl-uitnodigingen gebruiken

Naast e-cards heeft Punchbowl ook een uitstekende sectie voor feestplanning op hun website. U kunt online uitnodigingen versturen voor verjaardagsfeestjes, bruiloften, babyborrels en andere borrels. Er zijn ook “save the dates” om uit te kiezen. Het aanpassen van een uitnodiging is vergelijkbaar met hoe e-cards werken, maar aangezien dit een evenement is, kun je een titel, datum en tijd invullen, hostdetails zoals hun telefoonnummer en adres, en alle andere feestdetails die je gasten moeten weten. De uitnodiging kan ook worden gepersonaliseerd met verschillende tekst, kleuren en meer, gewoon een gewone e-card.

Voorbeeld van een punchbowluitnodiging

Je kunt zelfs je RSVP’s daar bij Punchbowl beheren. Bepaal of de gastenlijst openbaar is, laat elke persoon 1-10 extra mensen meenemen, laat automatische herinneringen sturen naar de ontvangers die komen, laat gasten je een bericht sturen en voeg details over de potluck toe. Uitnodigingen zijn niet inbegrepen in het ecard-lidmaatschap of de proefversie. Om gratis uitnodigingen te verzenden, kunt u zich aanmelden voor een proefperiode van 7 dagen door het Platinum-, Premium- of Plus-abonnement te kiezen. Elke kamer is iets anders, waardoor je verschillende gastenlijstgroottes kunt hebben, je gasten kunt peilen, mede-hosts kunt toevoegen en advertenties kunt verwijderen.

Punchbowl mobiele app

De app voor iOS en voor Android verschilt veel van de desktopsite, omdat deze alle gratis e-cards en uitnodigingen toont die je daar vanaf je telefoon of tablet kunt verzenden. U kunt zelfs pushmeldingen ontvangen wanneer uw gasten reageren.

Punchbowl's gratis e-cards van de Android-app

In plaats van uw betalingsgegevens in te voeren en Punchbowl alleen tijdens een proefperiode te gebruiken, kunt u zich via de app aanmelden om kaarten en uitnodigingen te verzenden zonder een cent te betalen. Vermijd gewoon de items gemarkeerd als Extra om alleen de gratis kaarten te gebruiken.