Skip to content

E-mails beantwoorden met originele bijlagen in Mac OS X Mail

17 de juli de 2021
GettyImagesLaptopMail 5786b08e3df78c1e1fa440a9

Het is gebruikelijk om bestanden als bijlage bij e-mails te ontvangen. Wanneer u een e-mail beantwoordt, citeert u doorgaans net genoeg van het oorspronkelijke bericht in uw antwoord zodat de ontvanger weet waar u over schrijft, en voegt u geen grote bijlagen toe aan de oorspronkelijke e-mail in het antwoord. Standaard bevat de Mail-toepassing in Mac OS X en macOS alleen een tekstbestandsnaam voor elk van de bestanden die in volgende antwoorden aan het oorspronkelijke bericht waren toegevoegd. Hoe zit het met antwoorden die mensen bevatten die het originele bericht en de bijbehorende bestanden misschien niet hebben ontvangen, of antwoorden op mensen waarvan u weet dat ze u zullen vragen de bijlagen opnieuw te verzenden? De Mac Mail-toepassing kan een uitzondering maken en volledige bestanden verzenden in plaats van tijdelijke aanduidingen voor tekst. Informatie in dit artikel is van toepassing op de Mail-toepassing in de volgende besturingssystemen: macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12), OS X El Capitan (10.11), OS X Yosemite (10.10), OS X Mavericks (10.9), OS X Mountain Lion (10.8) en OS X Lion (10.7).

Vervang tekstbestandsnamen door volledige bijlagen

Om de bijlagen van het originele bericht aan uw antwoord toe te voegen in plaats van tijdelijke aanduidingen voor tekst te gebruiken in de Mail-toepassing voor Mac OS X- of macOS-besturingssystemen:

 1. Open de e-mail met de bijlage in de Mail toepassing.

  E-mail met bijlage in de Mail-app

 2. Klik op de Antwoord knop zonder een deel van de tekst te markeren.

  De antwoordknop.

 3. De bijlage wordt gereduceerd tot alleen een tekstbestandsnaam samen met de geciteerde originele tekst in het antwoordscherm. Als u selectief moet markeren en citeren, markeer dan ook de gewenste bijlage.

  E-mail beantwoorden met tekst in plaats van bijlage

 4. Selecteer Bewerk > Bijlagen > Originele bijlagen opnemen in antwoord in de menubalk van Mail om de naam van het tekstbestand te vervangen door de volledige bijlage in uw antwoord.

  LW ED Screenshot Remediation - Bestaande inhoudsupdate - juni 2020: Bewerken

 5. Voeg een extra bericht of informatie toe aan het antwoord en klik op de Sturen icoon.

  Beantwoorden met bijlage in Mac Mail-app

U kunt de bijlagen verwijderen en ze weer vervangen door tekstbestandsnamen door te selecteren Bewerk > Bijlagen > Originele bijlagen opnemen in antwoord om de instelling te deselecteren.