Skip to content

E-mails in discussielijnen lezen met iPhone Mail

19 de juli de 2021
e mail application on iphone 6s screen 529674448 5b9c15f3c9e77c00509877e4

Het volgen van een e-mailgesprek kan moeilijk zijn wanneer uw inbox is gerangschikt op de aankomsttijd van het bericht. E-mailthreading is standaard ingeschakeld op de iPhone om u te helpen een discussie te volgen. Elke thread bevat de originele e-mail, alle reacties erop en alle forwards ervan. En het is allemaal in chronologische volgorde gerangschikt. Als discussielijnen zijn uitgeschakeld op je iPhone, kun je ze als volgt weer inschakelen, zodat je de volledige discussie kunt zien. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op iOS 13, 12, 11 en 10.

Threading inschakelen in iPhone Mail

Om uw iPhone-e-mail weer te geven in threads van gerelateerde berichten:

  1. Ga naar het startscherm van de iPhone en tik op de Instellingen app.

  2. Scroll naar beneden en selecteer Mail.

  3. Scroll naar de Inrijgen sectie en zet de Organiseren op onderwerp tuimelschakelaar.

Behandel in de berichtenlijst van de Mail-app een discussielijn als een afzonderlijke e-mail bij het verwijderen, markeren of archiveren van e-mails. Je actie is van toepassing op alle berichten in het gesprek.

Threading uitschakelen in iPhone Mail

Als u geen gebruik wilt maken van e-mailconversaties met threads, kunt u deze uitschakelen door het proces om te keren. Keer terug naar het gedeelte Threading van de Mail-voorkeuren en schakel de turn Organiseren op onderwerp tuimelschakelaar.

Extra inrijginstellingen

Extra opties in het gedeelte Inrijgen zijn onder meer:

  • Gelezen berichten samenvouwen: De instelling Gelezen berichten samenvouwen is standaard ingeschakeld. Indien ingeschakeld, worden alle gelezen berichten in een thread samengevouwen, waardoor het gemakkelijk is om te zien welke berichten nieuw zijn wanneer een thread wordt geopend.
  • Meest recente bericht bovenaan: Deze instelling plaatst het meest recente bericht bovenaan de thread in plaats van het oudste bericht.
  • Volledige discussies: toont elk bericht in een reeks, inclusief berichten die naar verschillende mailboxen zijn verplaatst.

Tips voor deelname aan discussies

  • Blijf bij het onderwerp. Om een ​​thread vol niet-gerelateerde informatie te vermijden, blijf bij het onderwerp. Als je een nieuw onderwerp wilt starten, stuur dan een andere e-mail en laat het veranderen in een eigen thread.
  • Verwijder onnodige afbeeldingen zoals bedrijfslogo’s.
  • Herhaal uw punt of het oorspronkelijke doel van de thread als de oorspronkelijke e-mail diep in de thread is begraven.
  • Breng iedereen in de thread op de hoogte wanneer u een nieuwe persoon toevoegt aan de thread.