Skip to content

Een bericht doorsturen met Outlook

17 de juli de 2021
black business businessman businesswoman coffee colleagues 1443905 pxhere.com 5c8f24a846e0fb000146ad76

Heeft u een e-mailbericht ontvangen dat ook voor iemand anders nuttig of leuk kan zijn? Er is nauwelijks een betere, snellere of gemakkelijkere manier om het te delen dan het door te sturen in Outlook. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op Outlook voor Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 en Outlook 2010.

Een bericht doorsturen in Outlook

Wanneer u een e-mail doorstuurt, stuurt u het volledige bericht naar een ander contact, evenals eventuele aanvullende informatie die u wilt opnemen.

  1. Open Outlook en ga naar je inbox.

  2. Markeer of open de e-mail die u wilt doorsturen. Om meerdere berichten als bijlagen door te sturen, gaat u naar het deelvenster Berichtenlijst of de zoekresultaten en selecteert u alle e-mails die u wilt doorsturen.

  3. Ga naar de Huis tabblad (met het bericht gemarkeerd of geopend in het leesvenster) of de Bericht tabblad (met de e-mail geopend in een eigen venster).

  4. In de Reageren groep, selecteer Vooruit. U kunt ook de sneltoets gebruiken Ctrl+F.

  5. Als de forward wordt geopend in het leesvenster, maar u deze in een apart venster wilt openen, selecteert u de Pop-out knop in de rechterbovenhoek van het bericht. Wanneer u deze optie gebruikt, hebt u toegang tot alle opmaakfuncties en andere hulpmiddelen op het lint.

  6. Adresseer het doorgestuurde bericht aan de beoogde contactpersoon of contactpersonen. U kunt ontvangers toevoegen of verwijderen in de Aan, cc, en Bcc-tekstvakken. Selecteer Naar, Cc, of Bccen kies vervolgens een ontvanger uit uw contacten. U kunt ook de naam of het e-mailadres van de ontvanger in het vak typen. Om een ​​ontvanger te verwijderen, selecteert u de naam en drukt u vervolgens op Verwijderen.

  7. Voeg een bericht toe aan de berichttekst. Snijd indien gewenst de berichttekst van de doorgestuurde e-mail bij om e-mailadressen en andere privégegevens in het oorspronkelijke bericht te verbergen. Als u de e-mail als bijlage doorstuurt, kunt u deze niet inkorten.

  8. Controleer de onderwerpregel. Doorgestuurde berichten hebben FW: voor het oorspronkelijke onderwerp. U kunt dit wijzigen door in het onderwerpvak te typen, of u kunt het laten zoals het is.

  9. Selecteer Sturen of gebruik de sneltoets Alt+S om het bericht te verzenden.

Stuur als alternatief berichten om in Outlook. U kunt ook regels maken om e-mailberichten automatisch door te sturen in Outlook.