Skip to content

Een bladwijzer maken voor elk label, zoeken of bericht in Gmail

13 de juli de 2021
files with labels 92347799 57bde9695f9b582f385bd22c

Wat te weten

  • Makkelijkste optie: Open het item in Gmail en druk op Ctrl-D in Windows of Cmd-D op een Mac.
  • Volgende makkelijkste: Open het item en ga naar Bladwijzers > Voeg bladwijzer toe.

Bladwijzers maken is meestal iets dat u in een webbrowser doet om snel naar een pagina terug te keren, maar ze verschijnen ook op andere platforms. Hier leest u hoe u Gmail-berichten, zoekopdrachten en andere elementen kunt markeren, zodat u ze in de toekomst gemakkelijk weer kunt oproepen.

Maak een bladwijzer van een label, map, zoekopdracht of bericht in Gmail

Gmail bevat een labelsysteem waarmee je nog meer controle hebt over het organiseren van je inbox dan alleen berichten in mappen te plaatsen. En u kunt nog een stap verder gaan door ze te combineren met een optie die al beschikbaar is in uw browser: bladwijzers. Bladwijzers kunnen labels, mappen en berichten sorteren. Je kunt ook Gmail-zoekopdrachten opslaan en alles wat je hebt toegevoegd aan een bladwijzer beschikbaar maken met een enkele klik. Hier leest u hoe u ze kunt gebruiken om uw Gmail-inbox bruikbaarder te houden.

  1. Open het gewenste bericht, label of map, of voer de zoekopdracht uit die u wilt opslaan.

  2. Maak een bladwijzer van de pagina door naar . te gaan Bladwijzers > Voeg bladwijzer toe in uw browser. De sneltoets om een ​​bladwijzer toe te voegen is Commando-D op een Mac en Ctrl-D in Windows. Chrome heeft ook een sterpictogram in de adresbalk waarop u kunt klikken om direct een bladwijzer toe te voegen.

    Gmail-zoekopdrachten opslaan

  3. Geef de bladwijzer een naam en sla deze op. U kunt het in de favorietenbalk van uw browser plaatsen om het op elk moment toegankelijk te maken.