Skip to content

Een Facebook-berichtverzoek vinden

13 de september de 2021
facebook messenger 5b69ca4046e0fb005066a70b 3fbd5a6dfc6a42cbb27b0cf73b80e3cd

Wat te weten

 • Facebook-berichten van mensen die je niet hebt “bevriend” op de sociale netwerksite gaan in a Gefilterde verzoeken map.
 • De snelste manier om deze berichten te vinden, is door rechtstreeks naar het scherm Gefilterde verzoeken van Facebook Messenger te gaan.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een verzoek om een ​​Facebook-bericht online en in de Facebook Messenger-app kunt herstellen.

Hoe een spambericht in Facebook Messenger te herstellen

Niet alle berichten waarnaar Facebook verzendt Gefilterde verzoeken zijn spam of junk. Sommige kunnen spam zijn, maar andere kunnen afkomstig zijn van Facebook-gebruikers met wie je nog geen vrienden hebt gemaakt. Daarom noemt Facebook ze geen ‘spam’. Om toegang te krijgen Gefilterde verzoeken van de hoofdpagina’s van Facebook:

 1. Selecteer Berichten pictogram in de rechterbovenhoek van uw Facebook-hoofdpagina, of Boodschapper in het navigatiepaneel aan de linkerkant.

 2. Selecteer de Versnelling icoon links van Boodschapper, bovenaan de lijst met mensen die u berichten hebben gestuurd.

  Tandwielpictogram Facebook Messenger

 3. Selecteer Berichtverzoeken in het vervolgkeuzemenu.

  Facebook-berichtverzoeken

 4. Kiezen Zie gefilterde verzoeken om alle berichten te zien die Facebook naar deze map heeft verplaatst.

 5. Zoek het spambericht dat u zoekt en accepteer het berichtverzoek. Hierdoor wordt het gesprek verplaatst naar het normale gedeelte van Messenger, waar u net als ieder ander contact met de gebruiker kunt opnemen. U kunt de informatie ook kopiëren als u niet meteen wilt antwoorden.

Een spambericht herstellen in de Mobile Messenger-app

U kunt berichtverzoeken ook vinden met de mobiele Facebook Messenger-app. Onderstaande screenshots zijn gemaakt op een Android-telefoon.

 1. Selecteer de Mensen tabblad onderaan de Messenger-app.

 2. Selecteer Contacten rechtsboven (zoek naar het persoonspictogram met een plusteken ernaast.)

 3. Selecteer Verzoeken.

  Berichtverzoeken vinden in de mobiele Facebook-app

 4. Alle verzoeken en spam die naar deze map zijn gericht, verschijnen bovenaan het resulterende scherm. Open het verzoek voor meer informatie over de afzender; de afzender zal niet weten dat u het bericht hebt bekeken, tenzij u het verzoek accepteert. U kunt het verzoek accepteren of erop klikken voor meer informatie. U kunt het ook kopiëren of verwijderen.