Skip to content

Een foto of video opnieuw posten op Instagram

13 de juli de 2021
close up of instagram on an iphone 469881741 5c23b86c46e0fb0001a52485 247c53a72a3d4c8abfbbca4727bf8f10

Instagram is een van de weinige grote sociale netwerken die geen repost-functie heeft. Ondertussen hebben zowel Facebook als LinkedIn “Share”, Twitter heeft “Retweet”, Pinterest heeft “Repin” en Tumblr heeft “Reblog”. Insta? Nada. Je wordt eigenlijk alleen aangemoedigd om je eigen foto’s te maken, je eigen video’s te filmen en je eigen inhoud op Instagram te delen. Maar gezien het feit dat sommige van de beste inhoud de neiging heeft om viraal te gaan wanneer deze door veel mensen keer op keer wordt gedeeld, is het niet zo verwonderlijk om te zien dat zoveel mensen profiteren van bepaalde apps van derden waarmee ze andere gebruikers opnieuw kunnen posten. Instagram-foto’s of -video’s naar hun eigen profielen.

Aan de slag met reposten op Instagram

Veel Instagram-gebruikers hebben hun toevlucht genomen tot het maken van screenshots van foto’s die door anderen zijn gepost, die ze kunnen uploaden naar hun eigen Instagram-profiel, wat een manier is om dit te doen. Maar dat lost niet vaak het probleem op van het geven van krediet aan de oorspronkelijke eigenaar. Evenzo kun je een videobericht niet opnieuw posten door er een screenshot van te maken. In deze zelfstudie laten we u zien hoe gemakkelijk het is om aan de slag te gaan met een van de beste Instagram-reposting-apps van derden die beschikbaar zijn. We gebruiken Repost voor Instagram omdat het extreem populair is en geweldige beoordelingen heeft. Het is ook gratis beschikbaar voor Android-apparaten. Klik door de volgende dia’s om voorbeeldschermafbeeldingen te zien van hoe het moet.

Log in om opnieuw te posten voor Instagram

Nadat je Repost voor Instagram naar je iPhone of Android-apparaat hebt gedownload, kun je het openen en gebruiken om in te loggen op je Instagram-account. Je moet een bestaand Instagram-account hebben om deze app te gebruiken. Het mooie van deze Repost-app is dat je er zoveel mee kunt doen. Zodra je je hebt aangemeld met je Instagram-account, kom je op je starttabblad, waar je kunt gaan zoeken naar inhoud om opnieuw te posten. Hier is een snel overzicht van wat u zult vinden.

Eten geven: De meest recent gedeelde foto’s van gebruikers die u volgt.

Media: De meest recent gedeelde video’s van gebruikers die je volgt.

houdt van: Berichten die je onlangs leuk vond (door op de hartknop te drukken).

Favorieten: Wanneer je door berichten bladert via de Repost-app, kun je op de drie stippen in de rechterbovenhoek van een bericht klikken en op “Toevoegen aan favorieten” om ze onder dit tabblad op te slaan. Het hoofdmenu onderaan het scherm heeft drie algemene tabbladen waar u doorheen kunt bladeren: uw eigen profiel (of starttabblad), wat momenteel populair is op Instagram en een zoektabblad. kunt door berichten bladeren met behulp van de Repost-app, net zoals u op Instagram zou doen, u kunt op geen van hen reageren. U kunt echter op de knop hart- om berichten rechtstreeks via de Repost-app leuk te vinden.

Tik op een foto (of video) die u opnieuw wilt posten

Door op een foto of video te tikken, kun je deze op volledige grootte bekijken alsof je ernaar kijkt op Instagram. Je zult in staat zijn om “Leuk vinden” als je dat nog niet hebt gedaan en de opmerkingen van andere gebruikers leest. Van daaruit kun je op de blauwe knop ‘Opnieuw plaatsen’ in de rechterhoek onder het bericht tikken als je het op je eigen profiel wilt plaatsen. dit geeft je enkele bewerkingsopties, zoals het wijzigen van de oriëntatie van het bericht. Als je eenmaal tevreden bent over hoe het eruit ziet, tik je op de grote blauwe “Opnieuw posten” knop onderaan.

Open het op Instagram

Het raken van de blauwe “Opnieuw posten“-knop zal een tabblad van je telefoon vragen om te openen, waardoor je een paar opties hebt om enkele van de apps te activeren die je al hebt geïnstalleerd. Een daarvan zou Instagram moeten zijn. Tik op het Instagram-pictogram. Je wordt doorgeschakeld naar de Instagram app, en het bericht zal er al voor je zijn, helemaal klaar om er filters op toe te passen en het te bewerken zoals je wilt.

Een optioneel bijschrift toevoegen

Het bijschrift van de originele poster wordt automatisch overgezet naar je Instagram-bericht, samen met een getagd tegoed voor de gebruiker, zodat je het kunt laten zoals het is, eraan kunt toevoegen of zelfs helemaal kunt verwijderen. Je kunt zelfs tikken op “Mensen taggen” om de oorspronkelijke gebruiker te taggen als een aardig gebaar om hem nog meer tegoed te geven.

Publiceer je bericht

Als je klaar bent met het bewerken en aanpassen van je bijschrift, kun je je repost plaatsen! Het toont een klein afbeeldingskrediet in de linkerbenedenhoek van het bericht, met het pictogram en de gebruikersnaam van de oorspronkelijke gebruiker. En dat is alles. Van Instagram wordt niet verwacht dat het binnenkort een eigen in-app repost-functie introduceert, dus voor nu is dit je volgende beste optie. Je kunt alles in slechts een paar seconden opnieuw posten, inclusief video’s. Je kunt zelfs iemands Instagram-verhaal opnieuw posten als dit zinvol is voor je eigen publiek.