Skip to content

Een Pinterest-tabblad toevoegen aan uw Facebook-pagina

17 de juli de 2021
GettyImages 524282176 5bf20266c9e77c0051af5697

Voeg een Pinterest-tabblad toe aan de linkerkolom van je Facebook-pagina, waarop fans kunnen klikken om je nieuwste Pinterest-pins te zien. Het is gemakkelijk te doen met een app van derden genaamd Woobox. Je kunt ook een Instagram-tabblad aan je Facebook-pagina toevoegen met Woobox.

Een Pinterest-tabblad toevoegen aan uw Facebook-pagina met Woobox

Laat de fans van je Facebook-pagina op de hoogte zijn van je Pinterest-profiel, zodat ze je kunnen volgen op Pinterest. Hoe meer Facebook-fans je volgen op Pinterest, hoe groter de kans dat ze je pins zien en opslaan op hun borden, wat kan resulteren in meer saves, volgers en doorkliks.

 1. Navigeer naar Woobox.com in een webbrowser.

 2. Selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek en maak een account aan.

  Woobox.com aanmeldingsformulier

  Aangezien je Woobox moet integreren met je Facebook-account, maak je je account aan door te selecteren Aanmelden met Facebook. Als je ervoor kiest om een ​​gewoon Woobox-account aan te maken met je e-mailadres, moet je later in het proces je Facebook-account integreren.

 3. Nadat u bent ingelogd op uw nieuwe Woobox-account, selecteert u Statische tabbladen.

  Woobox.com Een Compaign-pagina maken

 4. Selecteer Een nieuw tabblad maken en selecteer Pinterest-tabblad uit de vervolgkeuzelijst.

  Woobox.com Maak een nieuw tabblad optie

 5. Voer uw Pinterest-gebruikersnaam in het veld naast http://pinterest.com/.

  Een screenshot van Wobox.com.

  Als u een geüpgraded account heeft, selecteert u Mobiele toegang om het in te schakelen en fans je Pinterest-tabblad op mobiel te laten zien. U kunt ook selecteren: Toon alle prikborden om je borden te tonen versus Pins van prikbord weergeven om de pinnen van een specifiek bord te tonen.

 6. Selecteer Instellingen opslaan.

 7. Navigeer in een nieuw browsertabblad of -venster naar uw Facebook-pagina en selecteer de Pinterest tabblad dat in het linkermenu verschijnt.

  Pinterest-tabblad op Facebook.com.

  Een snellere manier om het Pinterest-tabblad te zien, is door te selecteren Tabblad bekijken op Facebook onder de Pinterest-titel op Woobox.

 8. Je borden of pins van je Pinterest-profiel worden op dit tabblad weergegeven.

  Pinterest-borden weergegeven op Facebook.com.

  Je fans kunnen je borden bekijken op dit Pinterest-tabblad, vergelijkbaar met hoe ze dat op Pinterest doen. Wanneer ze op een bord klikken, blijven ze op je Facebook-pagina en op het tabblad worden de pinnen voor dat bord weergegeven. Wanneer ze op een speld klikken, wordt er een nieuw browsertabblad geopend met de speld op Pinterest.com. Als je al je borden op je Pinterest-bord weergeeft in plaats van de pinnen van een specifiek bord, geeft de volgorde van de borden mogelijk niet weer hoe je ze op je Pinterest-profiel hebt gerangschikt. Je kunt ze niet op het Pinterest-tabblad van je Facebook-pagina slepen zoals je op je Pinterest-profiel kunt doen om ze opnieuw te ordenen.

Beheer het Pinterest-tabblad van uw Facebook-pagina

Als je iets wilt veranderen aan het Pinterest-tabblad van je Facebook-pagina, log dan in op je account op Woobox.com en ga naar de Statische tabbladen pagina om uw huidige tabbladen te bekijken. Selecteer vervolgens Tabblad bewerken om de details ervan te bewerken. U kunt ook selecteren: Beheren > Statistieken bovenaan om de weergaven, bezoeken en vind-ik-leuks te zien die uw Pinterest-tabblad genereert. Als je besluit je Pinterest-tabblad te verwijderen, selecteer je App verwijderen. Woobox kan ook tabbladen toevoegen aan uw Facebook-pagina voor Twitter, Instagram en YouTube. Volg de bovenstaande instructies voor elk, behalve selecteer Twitter, Instagram of YouTube en vul de juiste details in.