Skip to content

Een Samsung Galaxy Watch opnieuw opstarten

3 de mei de 2022
restartgalaxywatch 726770bd1a874d7e94e81d7940e9ec27

Wat te weten

 • Vanaf de hoofdwijzerplaat: naar beneden swipenen tik vervolgens op stroompictogram > uitschakelen.
 • Wacht tot het horloge is uitgeschakeld en houd vervolgens de . ingedrukt thuis knop totdat hij weer aan gaat.
 • U kunt ook de . ingedrukt houden thuis knop en terug knop totdat het horloge wordt uitgeschakeld en automatisch opnieuw wordt gestart.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een Samsung Galaxy Watch opnieuw opstart.

Hoe start ik mijn Samsung Galaxy Watch opnieuw op?

Als uw Samsung Galaxy Watch zich gedraagt ​​​​en u hem opnieuw moet opstarten, heeft u twee opties. U kunt het horloge uitschakelen in de energiebeheeropties of een herstart forceren met behulp van de fysieke horlogeknoppen. Bij de eerste methode wordt het horloge uitgeschakeld, dus u moet de Samsung Galaxy Watch handmatig inschakelen om het herstartproces te voltooien. De tweede methode start een herstartreeks, zodat het horloge wordt afgesloten en vervolgens vanzelf opnieuw wordt opgestart. Ga als volgt te werk om uw Galaxy-horloge opnieuw op te starten via de menu’s:

 1. Veeg omlaag vanaf de hoofdwijzerplaat.

 2. Druk op stroom icoon.

 3. Tik Uitschakelen.

 4. Om het horloge weer in te schakelen, houdt u de fysieke Thuis knop.

  De home-knop op een Samsung Galaxy-horloge.

 5. Laat de Home-knop los wanneer het horlogedisplay wordt ingeschakeld.

Hoe forceer je een Samsung Galaxy Watch opnieuw?

Als uw scherm vastloopt of de touchscreenbediening niet werkt, kunt u uw Galaxy Watch geforceerd opnieuw opstarten. Dit is hoe het werkt:

 1. Houd de fysieke . ingedrukt Thuis knop en terug knoppen op je horloge.

  Probeer alleen de Home-knop ingedrukt te houden als dat niet werkt. Sommige Samsung-horloges, zoals de Galaxy Watch Active en Active 2, gebruiken deze methode in plaats daarvan.

 2. Blijf de knoppen ingedrukt houden wanneer het aan/uit-scherm verschijnt.

  De back- en home-knop op een Samsung Galaxy-horloge ingedrukt houden.

  Als uw horlogescherm is vastgelopen, wordt dit scherm mogelijk niet weergegeven. Blijf in dat geval de knoppen ingedrukt houden totdat het scherm zwart wordt en je een herstartbericht ziet.

 3. Wanneer het scherm zwart wordt, laat u de Home- en Back-knoppen los en uw horloge wordt automatisch opnieuw opgestart.

  Een Samsung Galaxy-horloge wordt opnieuw opgestart.

Wat is het verschil tussen het opnieuw opstarten en resetten van een Galaxy Watch?

Wanneer u een Samsung Galaxy Watch opnieuw opstart, schakelt u deze in wezen uit en weer in. Het horloge blijft gekoppeld aan uw telefoon en geen van uw instellingen of gegevens gaan verloren. Beide resetmethoden volbrengen dezelfde taak, hoewel voor de ene u het horloge handmatig opnieuw moet inschakelen terwijl de andere het automatisch opnieuw opstart. Het herstarten van een Samsung Galaxy Watch kan veel problemen oplossen, zoals trage prestaties, trage respons en een vastgelopen scherm. Het resetten van een Galaxy Watch, ook wel fabrieksreset genoemd, herstelt het horloge naar de oorspronkelijke fabrieksstaat. Je kunt een Samsung Galaxy Watch resetten via de Galaxy Wearable-app op je telefoon of via het horloge zelf. Na een reset moet u uw Galaxy Watch op dezelfde manier instellen als toen u hem voor het eerst kreeg. Het resetten van een Galaxy Watch kan enkele ernstige problemen oplossen, maar als u geen back-up van uw horloge maakt voordat u het opnieuw instelt, verliest u alle instellingen en gegevens die erop zijn opgeslagen. U moet ook een reset uitvoeren voordat u een Galaxy Watch aan een nieuwe telefoon kunt koppelen, verkopen of weggeven.

FAQ

 • Kan ik bellen met mijn Samsung Galaxy Watch?

  Ja. Tik op je horloge op Telefoon en kies Toetsenbord of Contacten. Tik op de groene Telefoon pictogram om het gesprek te starten. Om oproepen op uw Samsung Watch te beantwoorden, tikt u op de linker groene antwoordknop en veegt u met uw vinger naar het midden van het scherm.

 • Hoe laad ik mijn Samsung Galaxy Watch op zonder de oplader?

  Om uw Samsung Galaxy Watch op te laden zonder de oplader, plaatst u deze op een compatibel Qi-laadstation of een Galaxy Phone die PowerShare ondersteunt. Houd het apparaat goed in de gaten om ervoor te zorgen dat het niet te heet wordt.

 • Hoe verbind ik mijn Samsung Galaxy Watch met mijn telefoon?

  Om een ​​Samsung Galaxy Watch met je telefoon te verbinden, moet je het horloge resetten en vervolgens instellen met de app op je nieuwe telefoon. Een Samsung Watch kan maar met één telefoon tegelijk worden verbonden.