Skip to content

Een Sling TV-abonnement wijzigen of annuleren

9 de juli de 2021
sling cancel feat 5c3fc42146e0fb00017dacdf

Sling TV is een van de meest populaire services voor het streamen van live tv en het doorknippen van het kabelsnoer. Het biedt een scala aan kanalen die kunnen wedijveren met bijna elke traditionele televisieaanbieder. Dat gezegd hebbende, het beheren van uw Sling TV-abonnement is niet altijd eenvoudig. Als u Sling wilt opzeggen of uw abonnementspakket wilt wijzigen, moet u uw weg vinden op hun website en accountbeheerpagina’s. De eerste stap in beide gevallen is om naar uw accountdashboard te gaan.

Toegang krijgen tot Sling TV-accountinstellingen

 1. Open uw webbrowser en ga naar Sling. Selecteer bij aankomst Log in in de rechterbovenhoek van de pagina om in te loggen op uw account.

 2. U komt terecht op de inlogpagina van Sling. Voer uw e-mailadres en wachtwoord in en druk op Log in doorgaan. Als u ergens buiten de VS een VPN-configuratie gebruikt, zult u waarschijnlijk een probleem tegenkomen bij het aanmelden. Zorg ervoor dat u een in de VS gevestigd IP-adres gebruikt wanneer u zich aanmeldt bij Sling.

  Log in op uw Sling-account.

 3. Het duurt even voordat Sling is geladen, maar daarna kom je op hun streaming-interface terecht. Zoek en selecteer de tandwiel icoon in de rechterbovenhoek van het scherm om uw accountinstellingen te openen.

  Het instellingenpictogram op Sling

 4. U komt op de instellingenpagina met de Account tabblad geopend. Selecteer Beheer account om een ​​nieuw tabblad voor uw accountvoorkeuren te openen.

  De knop Account beheren

 5. Sling opent een nieuw browsertabblad voor uw accountdashboard, dat alle links bevat die u nodig heeft om uw account te beheren, inclusief het opzeggen van uw abonnement en het wijzigen van uw pakket.

  Sling-accountbeheerpagina.

 6. Om uw abonnement op te zeggen, gaat u verder met het volgende gedeelte. Als u hier alleen bent om wijzigingen aan te brengen, gaat u naar het laatste gedeelte.

Hoe Sling TV te annuleren

Volg de onderstaande stappen om uw Sling-account helemaal te annuleren.

 1. U vindt de link om uw abonnement op te zeggen aan de linkerkant van uw dashboard onder de Mijn abonnement richting het midden van uw scherm. Selecteer Annuleer abonnement.

  De link Abonnement opzeggen

 2. Sling zal u een bericht presenteren waarin wordt geprobeerd u van gedachten te doen veranderen over annuleren. Als u zeker weet dat u wilt annuleren, drukt u op Annuleer abonnement onderaan het bericht dat verscheen.

  Sling-bericht waarin wordt gevraagd om niet te annuleren.

 3. Sling geeft je dan de mogelijkheid om je abonnement te pauzeren in plaats van op te zeggen. Ga je op vakantie of kun je Sling gewoon niet gebruiken, dan is dit een goed alternatief voor opzeggen. Als u niet tevreden bent met uw service of andere redenen heeft om te annuleren, selecteert u natuurlijk Doorgaan met annuleren om door te gaan met uw annulering.

  Sling TV-bericht waarin om annuleringsbevestiging wordt gevraagd.

 4. Sling kan u nog een bericht sturen met de vraag waarom u wilt annuleren. U kunt ervoor kiezen om deze wel of niet in te vullen. Drukken op Doorgaan met annuleren zal het proces opnieuw afronden.

 5. Uw Sling TV-account is officieel geannuleerd en er worden geen kosten meer in rekening gebracht.

Uw sling-abonnement wijzigen

Volg deze stappen als je wijzigingen wilt aanbrengen in je abonnement, zoals het toevoegen of verwijderen van kanalen en pakketten.

 1. Selecteer Abonnement wijzigen aan de linkerkant van je scherm onder de Uw abonnement kop.

  De knop "Abonnement wijzigen"

 2. Sling leidt u naar een nieuwe pagina met alle opties die Sling biedt. Bovenaan de pagina vind je de basis Blauw en Oranje pakketjes. Onder hen vermeldt Sling zijn zelfstandige en Latino-abonnementen.

  Pagina met opties voor Sling TV-abonnementen.

  Selecteer Laat meer zien onder een van de hoofdcategorieën om een ​​volledige lijst met beschikbare kanalen en add-onpakketten weer te geven.

  Sling TV extra abonnementsopties.

 3. druk op Selecteer of Toevoegen naast het pakket dat u wilt toevoegen. Het zal verschuiven naar een geel vinkje, net als de opties die je al op je account hebt staan.

 4. Het verwijderen van een pakket van uw account is precies het tegenovergestelde. druk de vinkje naast een pakket dat is afgevinkt. Het zal terugkeren naar een blauwe Selecteer of Toevoegen.

 5. Als u de gewenste configuratie heeft, bladert u naar de onderkant van de pagina en drukt u op Recensie.

 6. Sling neemt u mee naar een uitsplitsing van uw nieuwe factuur met een gespecificeerde lijst van alles op uw account en de bijbehorende kosten. Halverwege een factureringscyclus ziet u eventuele extra kosten voor het toevoegen van een service. Die worden direct in rekening gebracht.

 7. Onderaan vind je je nieuwe maandtotaal. Als alles correct lijkt, selecteer dan Bevestig bestelling om de verandering te laten beklijven.

  Bekijk wijzigingen en toevoegingen aan Sling TV-account.

 8. Keer terug naar je Sling-speler naar keuze en begin met het bekijken van je nieuwe kanalen!