Skip to content

Een Twitter-widget maken voor uw website of blog

8 de juli de 2021
GettyImages 610395046 5b634d194cedfd0050b124f3

Wat te weten

 • Ga naar Twitter publiceren. Voer een URL of Twitter-handle in. Kies een indeling. Selecteer Kopieer codeen plak het in uw website.
 • U kunt de HTML gemaakt door Twitter Publish bijna overal plakken, inclusief WordPress HTML-widgets.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Twitter Publish gebruikt om een ​​widget te maken om tweets of een volledige Twitter-feed op uw website of blog weer te geven.

Een Twitter-widget maken met Twitter Publish

Met deze widgets kun je bijvoorbeeld je laatste tweets laten zien, bezoekers informeren over een relevante hashtag of een bepaald moment laten zien.

 1. Open een browser en ga naar Twitter publiceren.

 2. Selecteer de pijl omlaag in de Voer een Twitter-URL-veld in om de lijst met beschikbare opties te zien voor de soorten inhoud die u kunt omzetten in Twitter-widgets.

 3. De soorten inhoud omvatten een tweet, profiel, lijst, gebruikershandvat en hashtag. Selecteer een van de standaard-URL’s om een ​​voorbeeld te zien van hoe de widget eruitziet.

 4. Kopieer de URL van de tweet en ga terug naar het tabblad Twitter-widget publiceren om de URL in het veld Voer een Twitter-URL in te plakken. Nadat u de URL in het veld hebt geplakt, klikt u op de pijl die naar rechts wijst om naar de volgende stap te gaan. Als de Twitter-URL niet klaar is voor de inhoud die u in de widget wilt, opent u een nieuw browsertabblad of -venster om naar Twitter.com te navigeren en de verzameling, tweet, profiel, lijst of een ander inhoudstype te vinden dat u wilt. U kunt ook zoeken met een Twitter-handvat dat begint met @ of een hashtag.

 5. Maak na het invoeren van een URL een keuze uit de beschikbare weergave-opties. Er zijn verschillende weergave-opties beschikbaar, afhankelijk van het type inhoud dat u voor uw widget hebt gekozen.

  De weergave-opties voor Twitter Publish met 'Embedded Timeline' gemarkeerd

 6. Bekijk het voorbeeld. Als je het uiterlijk van de widget leuk vindt, selecteer je Kopieer code om de code te kopiëren en ergens in de code van je website of blog te plakken. De hoogte en breedte van de widget zijn gemaakt om flexibel te zijn, dus het moet binnen de beperkingen blijven van het gebied van je blog of site waar je het plaatst.

  Een voorbeeld van een widget gemaakt in Twitter Publish met de 'Copy Code'-knop gemarkeerd

  De code is gewone HTML, dus je kunt hem overal plaatsen waar HTML werkt. Plak het op WordPress in een HTML-widget.