Skip to content

Facebook F8 2022: datums, nieuws, geruchten en al het andere om te weten

20 de juli de 2021
F8conferencelogo 7ec4475dc6624114aea076c2611df199

Facebook houdt jaarlijks een ontwikkelaarsconferentie genaamd F8. Het evenement verbindt ontwikkelaars en anderen die de producten en diensten bouwen die Facebook en zijn dochterondernemingen aan consumenten bieden.

Wanneer is F8?

Facebook heeft nog geen data aangekondigd voor de 2022-conferentie, hoewel dit meestal in mei of juni gebeurt. Het bedrijf hield op 2 juni 2021 een eendaags virtueel evenement genaamd F8 Refresh. Het bedrijf annuleerde het evenement van 2020 en zette geen virtueel evenement op. In plaats daarvan zorgden Mark Zuckerberg en anderen voor een verscheidenheid aan updates om producten en software-updates aan te kondigen.

Registreren en bijwonen F8

Aangezien er geen officiële aankondiging is gedaan met betrekking tot F8, is er nog geen manier om je ervoor te registreren. Zodra we iets weten, plaatsen we het hier.

Welke aankondigingen worden verwacht?

Facebook kan alles aankondigen, van wijzigingen in zijn sociale media-apps tot updates voor fysieke producten zoals Oculus Quest 2 of Portal. Het heeft in mei 2020 ook Novi, een digitale valutaportemonnee, aan zijn portfolio toegevoegd, dus het is waarschijnlijk dat daarover ook enkele aankondigingen zullen worden gedaan. Zuckerberg zei tijdens de F8-conferentie van 2019 cryptisch: “de toekomst is privé.” Gezien de recentere pogingen van het bedrijf om bepaalde soorten inhoud op zijn sociale-mediasites te verbieden, is het ook waarschijnlijk dat gerelateerde aankondigingen kunnen plaatsvinden.

Het laatste nieuws over Facebook en F8

Hoewel u altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele interessante zaken waarbij Facebook en zijn dochterondernemingen in het bijzonder betrokken zijn. Houd deze pagina in de gaten; we werken het regelmatig bij naarmate we meer details over F8 krijgen.