Skip to content

Fire TV-herschikking instellen en gebruiken

23 de juni de 2021
Fire TV Recast Device Setup aaa 5c491ad846e0fb000139c24a

De Fire TV Recast DVR is een geweldige aanvulling op uw Fire TV-kijkervaring. Het toont en neemt live over-the-air-tv op. In deze handleiding laten we u zien hoe u het instelt en gebruikt.

Wat je nodig hebt

Om Fire TV Recast te gebruiken, heb je de volgende apparatuur nodig:

 • Herschikking van Fire TV
 • Een digitale HDTV-antenne
 • Een RF-coaxkabel
 • Een iOS- of Android-smartphone of Fire-tablet
 • internet Service
 • Een breedbandrouter met Wi-Fi-mogelijkheid
 • Een Amazon-account
 • Een Fire Edition TV, Fire TV-stick/box of Echo Show

Een herschikking van Fire TV instellen

Zodra u over alle benodigde uitrusting beschikt, voert u deze stappen uit om uw Fire TV-herschikking in te stellen:

 1. Zorg ervoor dat uw smartphone, Fire TV-apparaat, Echo Show en Fire TV Recast DVR zijn verbonden met hetzelfde wifi-netwerk. U kunt Fire TV Recast niet instellen vanaf de Amazon-website. Hij heeft geen scherm of een eigen afstandsbediening.

 2. Open de Vuur TV app op je smartphone.

 3. Selecteer Een Fire TV-herschikking instellen als daarom gevraagd wordt en ga door de welkomstschermen.

  Amazon Fire TV Smartphone-app - Selecteer Fire TV-herschikking

 4. Inschakelen Locatiediensten en selecteer het bereik van uw antenne en selecteer vervolgens De volgende. Als je het antennebereik niet weet, ga dan toch verder.

  Fire TV-app - Herschikking - Locatie - Antennebereik

 5. De Fire TV-app leidt je door antenne-aansluiting en plaatsingstips. Als u een binnenantenne heeft, biedt plaatsing bij of op een raam de beste prestaties. Plaats Recast ook waar de antennekabel hem kan bereiken en plaats Recast in de buurt van een stopcontact.

  Fire TV-app - Fire TV herschikkingstips voor het instellen van antennes

 6. Sluit de antenne aan en steek de Recast in het stopcontact. De LED op de Fire TV Recast moet wit beginnen te knipperen. Houd de Fire TV Herschikking Verbinden knop (op de achterkant) acht seconden ingedrukt.

  Fire TV-herschikking - Antenne en voeding aansluiten

 7. Verbind de Recast met uw netwerk (Wi-Fi of Ethernet). Nadat de internetverbinding is bevestigd, registreert en controleert Fire TV Recast op firmware-updates. Als er updates worden gevonden, duurt het enkele minuten om de updates te downloaden en te installeren. Voer gedurende deze tijd geen andere taken uit.

  Fire TV-app - Herschikking Verbinden en bijwerken

 8. Nadat de updates zijn geïnstalleerd, scant Fire TV Recast naar beschikbare over-the-air tv-kanalen. De voortgang wordt weergegeven op het app-scherm. Het aantal te ontvangen zenders is afhankelijk van de afstand en fysieke barrières tussen de zender van de tv-zender en uw locatie.

  Fire TV Herschikking Kanaalscan

 9. Verplaats de antenne om meer kanalen te ontvangen en herhaal het kanaalscanproces zo vaak als nodig is. U kunt later ook handmatig opnieuw scannen als u een nieuwe binnen- of buitenantenne toevoegt. Om handmatig kanalen opnieuw te scannen, gaat u naar de Fire TV-smartphone-app en opent u Instellingen > Herschikking van Fire TV > Kanaal beheer > Kanaalscan. Selecteer op een Fire TV-apparaat Fire Edition TV/Fire TV-stick of box Instellingen > Live tv > Live tv-bronnen > Herschikking van Fire TV > Kanaalscan.

 10. Fire TV-apparaten en Fire TV Edition-tv’s moeten automatisch worden gekoppeld wanneer een Fire TV-herschikking wordt gedetecteerd. Als het Fire TV-apparaat en Recast niet automatisch worden gekoppeld, opent u de Fire TV-app en gaat u naar Instellingen > Live tv > Live tv-bronnen > Herschikking van Fire TV > Een Fire TV-herschikking koppelen en kies uw apparaat. Als je deze opties niet in de app ziet, ga dan naar Instellingen > Mijn Fire TV > Over > Controleren op systeemupdate en zorg ervoor dat u de nieuwste Fire TV-softwareversie hebt. Als je een Echo Show hebt, moet deze automatisch worden gekoppeld aan Fire TV Recast als deze zich op hetzelfde netwerk bevindt en op hetzelfde Amazon-account is geregistreerd.

 11. Zodra de bovenstaande stappen zijn voltooid, is de Fire TV Recast DVR klaar voor gebruik.

Herschikking gebruiken met Fire TV

Nadat Fire TV Recast is geïnstalleerd, a DVR categorie verschijnt in de bovenste menubalk van uw Fire Edition TV of TV met een Fire TV-stick/box aangesloten.

Fire TV-startscherm met herschikte DVR-categorie

Gebruik een Fire TV-afstandsbediening of Alexa-spraakopdrachten om de DVR-categorie te openen om Fire TV Recast-functies te zien en te gebruiken.

Nu op lijsten toont uitzendingen voor ontvangen kanalen. Selecteer er een om te bekijken of om een ​​opname in te stellen. Wanneer je Live TV kijkt met Recast, kun je tot 90 minuten pauzeren, terugspoelen en vooruitspoelen met Alexa of de spelerbedieningen op Fire TV-apparaten, Echo Show of Fire TV-app. De Fire TV Recast kan niet opnemen van streamingdiensten zoals Netflix, Prime Video en Hulu. Het staat alleen de opname van live over-the-air tv-uitzendingen toe.

Fire TV-herschikking - Nu aan, Opnamen, DVR Manager-rijen

De Nu op rij mei vermeld ook alle live tv-services van internetstreaming-apps of Prime-video. Aangezien deze niet via een antenne worden geleverd, kan de herschikking hun inhoud niet opnemen. Bekijk opnamen die u hebt gemaakt door ze te selecteren in de Mijn opnamen bar met behulp van Fire TV-afstandsbedieningsknoppen of Alexa.

Fire TV-herschikking - Mijn opnamen, DVR Manager-rijen

Om verder te ontdekken wat er beschikbaar is om te bekijken of op te nemen, bevat Fire TV Recast een 14-daagse zendergids. Selecteer het uit de DVR-manager rij of vertel Alexa Ga naar Kanaalgids. De gids bevat tv-lijsten voor beschikbare kanalen. U hoeft geen zendernummer in te voeren. Gebruik gewoon uw Fire TV-afstandsbediening om deze te selecteren.

Fire TV Herschikking – Kanaalgids

Plan opnames tot 14 dagen van tevoren in. U kunt ook afzonderlijke tv-programma’s of een hele serie opnemen zodra de afleveringen beschikbaar komen via prompts op het scherm. Afhankelijk van of u de herschikking met twee of vier tuners hebt, kunt u mogelijk twee of meer programma’s opnemen die tegelijkertijd op verschillende kanalen worden uitgezonden. U kunt ook een programma of een eerdere opname bekijken en tegelijkertijd een of meer programma’s opnemen.

Fire TV Herschikking - Opnameopties

Na het opzetten van een opname, wordt deze in de Geplande opnamen/opnameprioriteit lijst, die toegankelijk is via de DVR-manager.

Fire TV Herschikking – Geplande Opnames

Als u toegang nodig heeft tot aanvullende Fire TV Recast-instellingen, gebruikt u de DVR Manager.

Beheer Fire TV Recast-instellingen via Fire TV Stick of Box Detail

Fire TV-herschikking gebruiken met Echo Show

Als je een Echo Show hebt, wordt Fire TV Recast toegevoegd aan je Live TV-kijkopties.

Echo Show - Keuze voor herschikking van Fire TV

Zeggen Alexa, ga naar kanaalgids. Het laat je zien Nu op voor al uw beschikbare kanalen. Om meer te laten zien, zeg Alexa, volgende. Ga naar een kanaal als je iets zegt als Alexa, stem af op CBS.

Echo Show - Fire TV Herschikkingskanalen op Echo Show

Start een opname door de naam van het programma uit te spreken, bijvoorbeeld Alexa, neem Gotham op. De Echo Show neemt alle komende afleveringen op, tenzij je ze annuleert. Echo Show kan worden weergegeven: opnames die worden gemaakt. Vertel Alexa om er een op nummer te kiezen en deze af te spelen.

Fire TV herschikte opnames weergegeven op Echo Show

Herschikking gebruiken met de Fire TV Smartphone-app

Naast het gebruik van de Fire TV-smartphone-app om Recast in te stellen, kunt u deze ook als afstandsbediening gebruiken om afspelen, pauzeren, FF, RW en meer te starten. Je kunt ook over-the-air live-tv bedienen via Nu, toegang krijgen tot de lijst met je opnamen, ze afspelen of een opname starten zodra een programma start (je kunt opnamen niet van tevoren plannen). Gebruik de app om een ​​liveshow op te nemen wanneer u niet thuis bent, en bekijk opnamen die u hebt gemaakt zolang u in verbinding staat met uw thuisnetwerk via een Wi-Fi- of mobiele verbinding. U kunt geen opnamen van de Herschikking downloaden naar uw smartphone om mee te nemen voor offline weergave.

Amazon Fire TV Android-app – Fire TV Herschikking Live of Record

Krijg toegang tot meer herschikkingsinstellingen via de Fire TV-smartphone-app.

Fire TV Herschikkingsinstellingen in de Fire TV Android-app

Aanvullende installatie- en gebruikstips voor Fire TV Recast

Hier zijn nog een paar dingen om in gedachten te houden bij het gebruik van Fire TV Recast:

 • Per Amazon-account is slechts één herschikking toegestaan.
 • U kunt Recast niet fysiek aansluiten op een tv. Recase heeft geen HDMI- of AV-uitgangen. Dit betekent ook dat u geen Recast-opnames naar VHS of DVD kunt kopiëren, aangezien er geen fysieke verbindingen zijn.
 • Of u nu een herschikking met twee tuners of vier tuners hebt, het bekijken van live-tv of opnames is beperkt tot twee tv’s tegelijk.