Skip to content

Fortnite downloaden en spelen op PS4

8 de juli de 2021
Fortnite KeyArt withLogo 1080p 1500985533 726cb2789eb64bb190a3247c29b20494

Als je wilt zien waar alle ophef over gaat? Fortnite, de enorm populaire videogame, hier leest u hoe u de game op uw PS4 kunt vinden en installeren.

Hoe Fortnite op PS4 te krijgen

Zoeken en downloaden Fortnite is vrij eenvoudig.

  1. Zorg ervoor dat je PlayStation 4 is verbonden met je wifi en dat je bent ingelogd op je profiel. Je console zou dit automatisch moeten doen wanneer je hem aanzet.

  2. Navigeer naar de PlayStation Store in het hoofdmenu van je console en druk op X.

  3. Ga naar de Zoeken optie bovenaan het scherm. druk op X om een ​​toetsenbord te openen en te beginnen met typen “Fortnite.” Het wordt automatisch ingevuld als je het begint te spellen, dus selecteer Fortnite: Battle Royale als je het eenmaal ziet.

  4. Ga naar de rechterkant van het scherm om de . te markeren Spelpagina keuze. Van daaruit kun je downloaden Fortnite.

Tips voor het spelen van Fortnite op PS4

Jij hebt Fortnite geïnstalleerd, dus één vraag blijft: hoe speel je? Hier zijn de basisprincipes om aan de slag te gaan: je zult in een mum van tijd het klassement beklimmen.

Gebruik de Prematch Wachten om vertrouwd te raken met de besturing

Aangezien er maximaal 100 mensen in een enkele wedstrijd van Fortnite, moet je even wachten nadat je ervoor hebt gekozen om een ​​game te starten om daadwerkelijk te beginnen. In plaats van op een laadscherm te zitten, val je samen met de andere spelers op een eiland. Leer de bedieningselementen, pak wat apparatuur en ontdek hoe het allemaal werkt. Het spel zal enkele ogenblikken later echt beginnen.

Leer hoe te bouwen

Als je ooit kijkt Fortnite professionals aan het werk, u zult versteld staan ​​hoe snel ze kunnen bouwen. De sleutel hiervoor is oefenen – als je succes wilt vinden, zal je er door je tegenstanders bij te bouwen komen.

Leer je wapens

Er zijn een heleboel levensvatbare wapens en strategieën in Fortnite, maar de meeste nieuwelingen zullen waarschijnlijk bij SMG’s of aanvalsgeweren willen blijven. Deze lijken het meest op wapens in andere shooters: ze vuren veel kogels af en richten behoorlijke schade aan.

De algemene vuistregel is ook dat zeldzamere wapens beter zijn – bekijk de kleurenschaal om de zeldzaamheid te bepalen. Grijze wapens komen het meest voor en schalen naar boven door groen, blauw, paars en ten slotte goud.

Let op de cirkel

De kaart in Fortnite is enorm, waardoor iedereen de kans krijgt zich uit te rusten voordat hij te veel vijanden tegenkomt, maar het begint snel te krimpen met getimede tussenpozen gedurende de wedstrijd. Je kunt altijd zien hoe lang het duurt voordat de cirkel begint te krimpen, waardoor alle overgebleven spelers in steeds kleinere gebieden worden gedwongen. Je loopt schade op als je buiten de cirkel bent, dus blijf daar niet langer dan nodig is.

Als je je personage echt wilt aanpassen, moet je echt geld laten vallen

Je kunt een paar dingen ontgrendelen in Fortnite zonder een cent uit te geven, maar je moet de Battle Pass kopen om echt een fatsoenlijke buit te krijgen. Als je de Battle Pass koopt, verdien je beloningen naarmate je meer speelt, waardoor je uiteindelijk nieuwe opties ontgrendelt om je personage aan te passen. U kunt ook direct geld uitgeven door de dingen die u wilt in de winkel te kopen, maar wees voorzichtig – u kunt op deze manier veel geld uitgeven en de artikelen zullen u niet echt helpen. Ze zien er gewoon mooi uit.

Wat is Fortnite? voor PS4?

Veel mensen realiseren zich dat niet Fortnite heeft eigenlijk twee verschillende manieren om te spelen. Als je mensen over de game hoort praten, hebben ze het vrijwel zeker over Fortnite: Battle Royale-de gratis versie van het spel waarin 100 spelers het tegen elkaar opnemen in een langzaam kleiner wordende arena. Er is echter een andere modus genaamd Fortnite: Red de Wereld, dat is eigenlijk hoe het spel oorspronkelijk begon.

fortnit magazijn schieten

Red de wereld is een coöperatieve shooter waarin verschillende spelers het opnemen tegen AI-gestuurde vijanden. Het vertoont verschillende overeenkomsten met de mechanica van Battle Royale, maar er zijn een paar belangrijke verschillen. Voor de context van dit stuk hebben we ons gericht op: Fortnite: Battle Royale, omdat het de versie is die al zo lang het videogamelandschap domineert.