Skip to content

Geld toevoegen aan Venmo

2 de augustus de 2021
GettyImages 903981042 5bb04634c9e77c002676e1ea

Wat te weten

 • Van uw bank: Open het menu. Instellingen > Betalingsmethoden > Een bank of kaart toevoegen > bank. Kies een verificatiemethode.
 • Vanaf een kaart: Open het menu. Instellingen > Betalingsmethoden > Een bank of kaart toevoegen > Kaart. Voer uw kaartgegevens in.
 • Het gebruik van een bankrekening vereist bevestiging van micro-overschrijvingen van Venmo; deze kunnen een volledige werkdag in beslag nemen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u geld aan uw Venmo-account kunt toevoegen, zowel met uw bankrekening als met een creditcard.

Geld toevoegen aan Venmo via uw bank

De eerste optie om uw Venmo-aankopen te financieren, is door uw bankrekening aan uw account te koppelen. Hoewel Venmo standaard eerst uw saldo in de app gebruikt, kunt u uw bankrekening toevoegen als een optie om het geld over te maken als uw saldo uw aankoop niet dekt.

 1. Tik op het hamburgermenu () bovenaan de Venmo-app

 2. Kraan Instellingen en dan Betalingsmethoden

 3. Kraan Een bank of kaart toevoegen…

 4. Kraan bank

 5. Kies een verificatiemethode

Door uw inloggegevens voor uw bank in te voeren, kunt u mogelijk onmiddellijk verifiëren; anders stuurt Venmo micro-overschrijvingen van < $2 naar uw account om uw identiteit te bevestigen. De micro-overschrijvingen nemen een werkdag in beslag, dus u kunt niet meteen aan iemand beginnen met betalen. Het andere voordeel van het toevoegen van geld via uw bankrekening is dat het tweerichtingsverkeer is; u kunt uw Venmo-saldo ook overboeken naar uw bankrekening. Dus als je Venmo gebruikt om je kamergenoot hun deel van de huur te laten betalen, kun je het naar je bankrekening overboeken in plaats van dat er honderden op je Venmo-saldo staan.

Voeg een bankpas of creditcard toe om geld op uw Venmo-account te storten

U kunt ook een bankpas of creditcard toevoegen aan uw Venmo-profiel, zodat u via de app aankopen kunt doen die met uw kaart worden betaald.

 1. Tik op ☰ linksboven in de Venmo-app

 2. Ga naar Instellingen en tik op Betalingsmethoden

 3. Kiezen Bank of kaart toevoegen… en tik vervolgens op Kaart

 4. Voer uw kaartgegevens handmatig of met de camera van uw telefoon in

  Kaart toevoegen aan Venmo

Voor het invoeren van een creditcard of betaalpas zijn geen micro-overschrijvingen nodig om de bron te verifiëren, dus het is de snelste van de twee opties als je haast hebt om een ​​Venmo-aankoop te doen. Gebruikers moeten weten dat creditcards onderhevig zijn aan een toeslag van 3% in Venmo, tenzij ze worden gebruikt bij een door Venmo goedgekeurde handelaar.

Andere opties om Venmo-accounts te financieren

Venmo biedt ook hun eigen “kaart” met een automatische herlaadfunctie in stappen van $ 10, als u ervoor kiest om de kaart aan te vragen en die functie in te schakelen. Deze optie kijkt naar uw saldo en voegt meer geld van uw bank toe, in delen van $ 10, als uw saldo uw aankoop niet dekt. Alle overtollige bedragen van de herladen tegoeden wachten op uw rekening voor uw volgende aankoop. U kunt gemakkelijk een Venmo-gebruiker zijn die alleen zijn bankrekening of een persoonlijke kaart gebruikt om zijn aankopen te financieren. Kies de methode die u het prettigst vindt, pas op voor de creditcardkosten bij grote aankopen en u kunt aan de slag.