Skip to content

Gemakkelijke manier om een ​​enkel Gmail-bericht af te drukken

15 de augustus de 2021
fax and printer in office with hand 182792440 3f7247a9a2a249bebfc25630a8adc4e3

Wat te weten

 • Open het gesprek en selecteer het bericht dat u wilt afdrukken. Selecteer naast het bericht de pictogram met drie stippen en kies Afdrukken.
 • Als u het printerpictogram selecteert terwijl een bericht is geopend in de gespreksweergave, wordt het hele gesprek afgedrukt.
 • Om de originele tekst met antwoorden af ​​te drukken, selecteer drie-punt icoon onder het bericht. Selecteer de drie-punt icoon in de rechterbovenhoek en kies Afdrukken.

Als je een afzonderlijk bericht afdrukt terwijl je de gespreksweergave in Gmail gebruikt, kun je per ongeluk de hele thread afdrukken. Hier leest u hoe u een enkele e-mail vanuit Gmail kunt afdrukken zonder het hele gesprek af te drukken met de webversie van Gmail in elke browser.

Een individueel bericht afdrukken in de gespreksweergave van Gmail

Volg deze stappen om een ​​enkele e-mail uit een langere thread of conversatie af te drukken.

 1. Open het gesprek met het bericht dat u wilt afdrukken. Selecteer het bericht.

 2. Selecteer de drie stippen rechts van het individuele bericht dat u wilt afdrukken en kies vervolgens Afdrukken uit het vervolgkeuzemenu. Als de e-mailthread meerdere berichten bevat, vouwt u het gesprek uit om het gewenste bericht te vinden. Zoek hiervoor naar het nummer links dat aangeeft hoeveel berichten er in de thread zitten. Selecteer dat nummer om de thread uit te vouwen en kies vervolgens het bericht dat u wilt afdrukken.

 3. Als u de gespreksweergave hebt uitgeschakeld, wordt elk bericht afzonderlijk in chronologische volgorde weergegeven. Open het bericht en selecteer de printer in de rechterbovenhoek om het bericht af te drukken.

  Open het bericht en selecteer de printer in de rechterbovenhoek om het bericht af te drukken.

  Als u de selecteert printer terwijl een bericht is geopend in de gespreksweergave, wordt het hele gesprek afgedrukt.

Geciteerde tekst afdrukken in Gmail

Gmail verbergt geciteerde tekst bij het afdrukken van een bericht. Gebruik deze stappen om naast het antwoord ook de originele tekst af te drukken.

 1. Als u een bericht wilt afdrukken, inclusief eerdere berichten, opent u het bericht dat u wilt afdrukken.

 2. Selecteer onderaan het bericht de drie-punt icoon dat staat voor Bijgesneden inhoud weergeven.

  De optie Bijgesneden inhoud weergeven in Gmail.

 3. Selecteer de drie-punt (Meer) menu aan de rechterkant van het bericht en kies Afdrukken om uw bericht met de geciteerde tekst af te drukken.