Skip to content

Gezinsleden toevoegen aan uw Facebook-profiel

11 de augustus de 2021
facebook 2229925 960 720 5015280dcc484795aea5b032e0958cd0

Facebook is een geweldige manier om contact te maken met vrienden, familieleden en andere contacten over de hele wereld. Je Facebook-profiel is een overzicht van wie je bent, met de mogelijkheid om te vermelden waar je woont, waar je naar school ging, of je getrouwd bent en nog veel meer. Een manier om uw Facebook-profiel te personaliseren, is door uw gezinsleden en hun relatie met u te vermelden op uw Over bladzijde. Voeg broers en zussen, ouders, echtgenoten en meer toe en leg uit hoe ze verwant zijn aan jou. De informatie die anderen in uw Facebook-profiel kunnen zien, inclusief uw gezinsleden, wordt bepaald door uw privacy-instellingen. Het is aan jou hoeveel informatie je openbaar wilt maken.

Voeg een familielid toe aan uw Over-pagina

Het toevoegen van gezinsleden is een snel proces, maar u moet wachten tot de persoon uw relatie bevestigt.

  1. Navigeer naar je Facebook-profiel. Selecteer in de desktopversie van Facebook Profiel bovenaan je Facebook-pagina. Selecteer in de app Meer (drie horizontale lijnen) en tik vervolgens op Zie je profiel.

  2. Selecteer de Over tabblad. (Selecteer in de app Zie uw Info over.)

  3. Selecteer Familie en relaties in de linkerkolom. (Scroll in de app omlaag naar Familieleden.)

  4. Selecteer Voeg een familielid toe.

  5. Voer de naam van uw gezinslid in en selecteer uw relatie.

  6. Selecteer een doelgroep om deze informatie te kunnen bekijken. Kiezen van Openbaar, Vrienden, Alleen ik, of Aangepast.

  7. Selecteer Wijzigingen opslaan. Je hebt het gezinslid toegevoegd, maar de status van die persoon wordt weergegeven In afwachting totdat ze de relatie bevestigen.

De Familie en relaties sectie, onder Relatie, is ook waar u uw relatiestatus toevoegt of wijzigt.