Skip to content

Gratis e-kaarten, ringtones, achtergronden en screensavers voor Thanksgiving

16 de augustus de 2021
ServingTurkey2 59c0552368e1a20014926f07

Er is geen betere manier om van Thanksgiving te genieten dan een beetje muziek en plezier met anderen te delen. Hieronder vindt u een selectie van websites die gratis Thanksgiving-gerelateerde inhoud aanbieden, evenals beltonen, screensavers en wallpapers die u kunt pakken. Neem nu een kijkje en geniet van je Thanksgiving.

Gratis Thanksgiving-muziek

  • 8tracks.com: Als je niet bekend bent met de 8tracks-muziekservice, dan is deze gebaseerd op afspeellijsten. Hier vind je een behoorlijk aantal Thanksgiving-muziektracks om te streamen vanuit afspeellijsten die door gebruikers zijn samengesteld.
  • TheHolidaySpot.com: De meeste muziek op deze site is in het .mid-formaat dat geschikt is voor mobiele telefoons, computers en andere apparaten die midi-bestanden kunnen afspelen. Deze website heeft ook een grote selectie van andere gratis bronnen voor Thanksgiving, waaronder achtergronden, wenskaarten, screensavers, feestideeën, recepten en meer.

Gratis Thanksgiving-beltonen voor je telefoon

  • Zedge.net: Deze website heeft een goede selectie gratis MP3-beltonen voor je mobiele telefoon. Je kunt ze streamen met de in de browser ingebouwde speler van de site, downloaden als MP3’s of delen via sociale netwerken/e-mail.
  • MidiDelight.com: Er zijn 19 Midi-beltonen op deze website die kunnen worden gedownload of gedeeld. Er is ook een handige voorbeeldknop op de website om beltonen af ​​te spelen voordat je gaat downloaden.

Gratis e-kaarten voor Thanksgiving met muziek

  • 123 Greetings.com: Je zou misschien denken dat er niets muzikaal is aan het verzenden van Thanksgiving-e-cards, maar er is veel plezier te beleven met deze muzikale wenskaarten. Er zijn meer dan 200 om uit te kiezen, dus waarom stuur je er niet een als verrassing naar je vrienden en familieleden – het is tenslotte gratis.

Gratis Thanksgiving-screensavers

  • Holiday-Screensavers.com: Veel screensavers die u kunt downloaden, zijn niet alleen voor de show. Ze hebben ook meestal ook muziek. Op deze website vind je twee pagina’s met gratis Thanksgiving screensavers voor je desktop met muziek op de achtergrond.
  • TheHolidaySpot.com: Deze site is een populaire keuze voor seizoensmuziek, en screensavers vormen daarop geen uitzondering. Er is een goede set kleurrijke Thanksgiving-gerelateerde screensavers om te downloaden – niet veel met muziek, maar toch de moeite van het bekijken waard als je je bureaublad wilt opfleuren.

Gratis achtergronden voor Thanksgiving

  • AlphaCoders.com: een uitstekende set Thanksgiving-achtergronden om je bureaublad op te fleuren.
  • TheHolidaySpot.com: Naast muziek biedt Holiday Spot ook 17 gratis Thanksgiving-achtergronden met hoge resolutie die u in verschillende resoluties kunt downloaden, afhankelijk van de grootte van uw computermonitor.