Skip to content

Groottelimieten voor e-mailbijlagen voor AIM Mail en AOL Mail

13 de augustus de 2021
connection 519749779 5a381ef013f12900375a6438

Het delen van afbeeldingen, video’s en documenten in e-mails met AIM Mail en AOL Mail is eenvoudig. Afbeeldingen kunnen inline worden verzonden en andere bestanden kunnen snel en eenvoudig worden bijgevoegd. Er zijn echter limieten aan de grootte van de bestanden die u kunt bijvoegen.

AIM Mail en AOL Mail Groottelimieten

Met AIM Mail en AOL Mail kunt u berichten en bijlagen tot een totale grootte van 25 MB verzenden of ontvangen. De maximale grootte is van toepassing op de gecombineerde grootte van alle elementen van het bericht, inclusief de tekst, kopteksten en bijgevoegde bestanden.

Hoe grotere bestanden te verzenden

Gebruik een service voor het verzenden van bestanden om bestanden te verzenden die, in combinatie met de andere elementen van het e-mailbericht, de limiet van 25 MB overschrijden. Hoewel er enkele verschillen zijn tussen deze services, is de basis hetzelfde. U uploadt grote bestanden naar een bedrijfsserver, samen met de e-mailadressen van de personen met wie u de bestanden wilt delen. Die ontvangers mogen de bestanden vervolgens downloaden wanneer het hen uitkomt. De meeste diensten voor het verzenden van bestanden bieden premium, tegen betaling gebaseerde pakketten en gratis, functiebeperkte uploads voor kleinere bestanden. Hier zijn enkele van de meest populaire diensten:

  • WeTransfer: tot 20 GB (2 GB gratis)
  • TransferBigFiles: tot 20 GB (30 MB gratis)
  • MailBigFile: tot 20 GB (2 GB gratis)
  • DropSend: tot 8 GB (4 GB gratis)
  • TransferNow: tot 20 GB (4 GB gratis)