Skip to content

Het vallende zandspel

5 de augustus de 2021
falling sand game 3fcc0af5146e4df5a6c8d4f4342dd4bd

Het Falling Sand-spel is een intrigerende tijdverspiller waarmee je urenlang kunt creëren en verkennen. Als extra bonus leer je misschien een paar dingen! In dit spel zie je hoe verschillende elementen zoals vuur, water, planten, zand en olie met elkaar en met mensen omgaan terwijl je een reeks tunnels en lijnen bouwt.

Wat we leuk vinden?

  • Makkelijk voor alle leeftijden.
  • Vereist geen gebruikersaccount.
  • Zelfverklarende gameplay.
  • Veel leuke opties.

Wat we niet leuk vinden

  • Kan je voortgang niet opslaan of delen.

Hoeveel tijd kunt u verspillen?

Er is geen einde, dus je kunt zo kort of zo lang spelen als je wilt. Het is behoorlijk verslavend, dus we gaan schatten dat je zult verspillen 30 minuten tot twee uur spelen.

Hoe het Vallende Zand-spel te spelen

  1. Bezoek de Falling Sand-gamewebsite.

  2. Selecteer een element onder aan het scherm dat u wilt gebruiken. Opties zijn onder andere muur, water, zout, zand, fakkel, stoom en andere.

  3. Sleep je muis over het scherm om het element aan het spel toe te voegen.

De vallende zand-speltips

U kunt de balk onder het elementenmenu gebruiken om de penseelgrootte te vergroten. Dit is erg handig omdat de standaardgrootte erg klein is en sommige elementen een groter gebied sneller moeten bestrijken dan met een kleinere penseelgrootte. Elementen werken echt samen. Als je bijvoorbeeld wat planten neerlegt, groeien ze als je er water overheen zet. Vuur kan door elementen snijden die je al in het spel hebt toegepast, maar zal planten onmiddellijk afbreken, net als in het echte leven. Maak gerust de omgeving die je wilt en loop dan weg. Kom een ​​paar minuten of zelfs uren later terug om te zien wat voor creatie je in gang hebt gezet. Misschien vind je vegetatie die over het hele scherm is gegroeid of zandtorens die langzaam zijn opgetrokken. Om helemaal opnieuw te beginnen, hoeft u alleen maar de pagina te vernieuwen. Maar onthoud dat er een gumknop is waarmee u gerichte bewerkingen kunt uitvoeren als dat alles is wat u echt hoeft te doen.

Wat we ervan vinden

We moeten toegeven dat er ongeveer een uur werd verspild toen het voor het eerst werd gespeeld. We beginnen graag met het bouwen van veel muren en voegen dan geleidelijk de andere elementen toe. Het is echt een fascinerend spel om te spelen, en je zult het nooit twee keer op dezelfde manier spelen.

Andere spellen zoals Vallend zand

Als je van dit spel houdt, kun je genieten van Filler, Flame Painter en BallDroppings.