Skip to content

Het volgende Apple Event 2021: data, nieuws, geruchten en aankondigingen

15 de juni de 2021
AppleEventApril2021 df669c45cb30424ea495f208d2116000

Apple houdt meerdere keren per jaar evenementen om nieuwe producten en diensten aan te kondigen. Afgezien van de Worldwide Developers Conference (WWDC), zijn er meestal lente- en herfstevenementen die gericht zijn op bepaalde producten. Er kan ook een willekeurig extra evenement opduiken, zoals in de herfst van 2020 toen het bedrijf aankondigingen voor de iPhone 12 en Apple Watch Series 6 splitste tussen evenementen van september en oktober.

Wat is het volgende Apple-evenement?

Het volgende evenement vindt plaats op dinsdag 20 april om 10.00 uur PDT. Siri heeft de bonen gemorst; officiële bevestiging volgde op de Apple website. Het lijkt erop dat Apple het beu is dat ‘insiders’ evenementdata lekken. Het geruchtmakende evenement van 23 maart lijkt een poging van het bedrijf te zijn geweest om de leakers te verwijderen. We bleven bij onze weddenschap in april, wat meer in lijn is met de timing van Apple’s eerdere evenementen. . .en bleek perfect te zijn!

Hoe het evenement bij te wonen?

Apple biedt meestal een gratis livestream aan voor iedereen; dit evenement in april zal niet anders zijn. Start uw pc of mobiele apparaat op en maak verbinding om te zien wat de techgigant te bieden heeft.

Welke aankondigingen zal Apple doen?

De geruchtenmolen is drukker dan een bijenkorf met gissingen; Apple houdt iedereen graag scherp en geeft niet veel informatie vrij voor het evenement. We verwachten echter een aantal nieuwe productaankondigingen, gebaseerd op enkele solide bronnen die de volgende stappen van Apple nauwkeurig voorspellen. Dit is wat we verwachten:

  • Zoek naar AirPods 3 om te verschijnen.
  • Kijk uit voor Apple TV 6, een langverwachte upgrade die naar verluidt elke dag kan worden aangekondigd.
  • Een nieuwe iMac met Apple’s M-serie processor zou zijn debuut moeten maken.
  • Er zouden ook verschillende nieuwe iPad-versies moeten verschijnen. We kijken uit naar een bijgewerkte iPad Pro en mogelijk een iPad Mini voor een aankondiging in het voorjaar van 2021.
  • Zullen AirTags eindelijk verschijnen? Daar wedden we nog niet op.

Wij zijn niet verwacht de MacBook Pro 2021 op dit evenement; let daar later op het jaar op. Hieronder ziet u wat er gebeurde tijdens het evenement van november 2020.

Het laatste nieuws over Apple

Hoewel je altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele interessante zaken waarbij Apple in het bijzonder betrokken is. Blijf op de hoogte voor meer Apple-nieuws en aankondigingen in deze ruimte.