Skip to content

Het volgende Microsoft Surface Pro-evenement: datum, nieuws, aankondigingen, geruchten en meer

24 de juni de 2021
MSSurfacelogo 91f7990892484b0390d2b14ed16f92d3

Microsoft is vooral bekend om zijn software, maar het runt ook een gezond en groeiend hardwarebedrijf dat verankerd is door zijn Surface-productlijn. Twee keer per jaar kondigt het bedrijf nieuwe producten (en soms diensten) aan tijdens zijn langverwachte, op Surface gerichte evenementen.

Wat is de datum voor het volgende oppervlakte-evenement?

Microsoft heeft nog geen datum aangekondigd voor het volgende evenement. De geruchtenmolen draait rond datums, maar gezien de meest recente aankondiging van de Surface Laptop 4 medio april 2021 werd gedaan, zal er waarschijnlijk een ander evenement plaatsvinden in de herfst van 2021, waarschijnlijk half september. Het is ook mogelijk dat er dit jaar helemaal geen persoonlijke evenementen worden gehouden, en het bedrijf zal in plaats daarvan blijven vertrouwen op digitale nieuwsevenementen om producten te introduceren.

Welke producten worden aangekondigd?

Het virtuele voorjaarsevenement van 2021 kondigde veel producten aan, van een webcam tot USB en draadloze Surface-headsets tot Surface Laptop 4. Het najaarsevenement zal zich daarentegen waarschijnlijk richten op de volgende geruchten over producten en diensten:

  • De langverwachte Surface Pro 8.
  • Aanvullende Surface-producten, zoals de Surface Go 3. Geruchten zeggen dat het zal worden aangedreven door biometrische authenticatiefuncties en een 10e-generatie Intel Core i5-processor.
  • Een herontwerp van Windows 10 zal waarschijnlijk een geheel nieuw startmenu, bestandsverkenner, actiecentrum en taakbalk bevatten.
  • Een potentieel Microsoft/Nintendo-partnerschap (komt Xbox Game Pass naar de langverwachte en geruchten Switch Pro?)

Het laatste Microsoft-nieuws

Hoewel u altijd het laatste technologienieuws op Lifewire kunt lezen, zijn hier enkele interessante zaken over Microsoft in het bijzonder.