Skip to content

Het wachten op Halo Infinite kan het waard zijn

29 de juni de 2021
HaloInfinite 2d9512c9db8a4a54a5b43f6fdc3a8fd2

Belangrijkste leerpunten

  • Halo Oneindig is uitgesteld tot 2021.
  • Ontwikkelaar 343 Industries zal het in de tussentijd verfijnen.
  • Ga spelen Halo: De Master Chief-collectie terwijl je wacht.

Nu de Xbox Series X/S er is (bijna!), voelt het raar dat we niet profiteren van een nieuwe Halo-game —Halo Oneindig-om te genieten bij de lancering zoals ons eerst was beloofd. Ik ga het niet overdrijven. Het zuigt. Grote console-lanceringen verdienen grote game-lanceringen, en de Xbox Series X/S ontbreekt daar ongetwijfeld aan, nu Microsoft all-in gaat met de belofte van Xbox Game Pass en het feit dat alles sneller is op de nieuwste console. Simpel gezegd, de nieuwe console voelt aan als een pc-upgrade in plaats van een unieke revolutionaire ervaring, maar we hebben al gekeken hoe dat in orde is. Eerlijk, dat is het. Terug naar Halo Oneindig, hoewel. Ik ben er vrij zeker van dat het het wachten waard zal zijn. Ik heb in het verleden gamevertragingen gezien en ze zijn niet allemaal slecht, tenzij je pijnlijk ongeduldig bent.

Het is nooit verstandig om een ​​spel te haasten

Fanatieke gamers zullen dat onthouden Duke Nukem Forever duurde, nou ja, een eeuwigheid om te worden vrijgelaten, en het was niet goed. Dat was echter een uitzondering op de regel. Over het algemeen hebben gamevertragingen de neiging om hun vruchten af ​​​​te werpen. Een beetje extra tijd en de ontwikkelaars kunnen werken aan het verfijnen van de ervaring. Heb je ooit een game gespeeld die je gek maakte vanwege meerdere glitches? Natuurlijk heb je dat, en ik wed dat je ook nooit de moeite hebt genomen om terug te keren nadat een essentiële patch was geïmplementeerd. Halo Oneindig moet de eerste keer gelijk hebben, vooral als het zo’n integraal onderdeel is van het Xbox-merk.

Naast de voordelen voor u, zijn er ook voordelen voor de werknemers. In de afgelopen tijd heeft de crunch-cultuur de videogame-industrie besmet, en het is verre van gezond, waardoor werknemers ongelooflijk lange uren moeten maken om deadlines te halen.

Cyberpunk 2077 ontwikkelaar CD Projekt heeft onlangs afgezien van zijn plannen om de crunch-cultuur te vermijden, allemaal in een poging om ervoor te zorgen dat de game op tijd wordt uitgebracht. Het is een buitengewoon onaangename praktijk en we zouden allemaal bereid moeten zijn om wat langer te wachten op nieuwe games als dit betekent dat werknemers kunnen genieten van een balans tussen werk en privé. Als er niets anders is, produceren vermoeide werknemers nooit de beste resultaten. De gevaren van het omgaan met een wereldwijde pandemie en de noodzaak om vanuit huis te werken, hebben de zaken zeker ook vertraagd, en eerlijk gezegd, dat is niet iets dat velen van ons op dit moment veilig kunnen veranderen. We zeggen niet dat games in een tijd als deze niet nodig zijn, maar we moeten wel wat meer ruimte bieden nu we allemaal te maken hebben met dit ‘nieuwe normaal’.

343 Industries weet wat het doet

Dat hebben we gezien Halo Oneindig’s ontwikkelaar, 343 Industries, is verantwoordelijk genoeg om te veel crunch te voorkomen. Voor een deel is dat vrijwel zeker omdat het team weet wat het doet. Hoewel Halo oorspronkelijk de lieveling van Bungie was, is het nu de franchise van 343 Industries. Beginnen door te werken aan Halo: Combat Evolved-jubileum voor de Xbox 360 is het bedrijf de afgelopen tien jaar steeds sterker geworden. Het produceerde Halo 4 en het buitengewone Halo: De Master Chief-collectie-de collectie die maar blijft geven. Als een game-ervaring, de Halo: Spartaans serie en Halo Wars games zijn niet altijd een schot in de roos, maar ze hebben consequent aangetoond dat 343 Industries weet hoe ze het Halo-universum moeten blijven opbouwen, zich uitbreidend naar de verre dagen van Halo: Combat Evolved. 343 Industries heeft de franchise ook nieuw leven ingeblazen tot in de kleinste details, zoals Halo Waypoint, dat de Halo-gemeenschap samenbracht door middel van exclusieve inhoud en uitgebreide statistieken die je volgden door de Halo-games en ervoor zorgden dat je wilde pronken met je gameprestaties. Het was een nette zet die precies op het juiste moment kwam toen andere franchises het leuk vonden Plicht gewaardeerd dat iedereen het leuk vindt om te zien hoe hun optreden verloopt. Hoewel we nog niet veel details hebben over Halo Oneindig, we weten wel dat 343 Industries dol is op Master Chief – de hoofdrolspeler en enigszins over het hoofd gezien in Halo 5-om weer de belangrijkste focus te zijn en voor hem om een ​​​​beetje menselijker te zijn dan voorheen.

Alles dat voortbouwt op wat er al is en het completer maakt, moet goed nieuws zijn voor fans van de franchise. Goede dingen komen naar degenen die wachten, toch?

Het is een epische franchise – je kunt geduldig zijn

Kijk, ik wil ook niet geduld hebben, maar ik kan zijn, en jij ook. Halo Oneindig wordt de 14e game in de franchise, en dat is veel keuze. In de tussentijd kun je eerdere games inhalen die je waarschijnlijk een beetje bent vergeten. Of je kunt meer lezen over de Halo-overlevering dankzij de schijnbaar oneindige voorraad boeken en strips die er zijn. Weet je wat de beste manier is om je tijd te besteden? Als je het geluk hebt een glimmende nieuwe Xbox Series X/S te hebben, laad hem dan op Halo: De Master Chief-collectie. Het is gratis beschikbaar via Xbox Game Pass en bevat Halo: Combat Evolved-jubileum, Halo 2: Jubileum, Halo 3, Halo 3: ODST, Halo: Bereik, en Halo 4. Het ziet er allemaal prachtig uit met verschillende verbeteringen, zoals ondersteuning voor 4K-resolutie en verbeterde framesnelheid en gezichtsveld. Met zoveel verschillende spellen om te spelen, heb je genoeg om je tanden in te zetten terwijl 343 Industries werkt aan het verfijnen van de geneugten van Halo Oneindig.