Skip to content

Hier is nog een vreselijke Windows-update om te vermijden

21 de juli de 2021
upgrade 3727076 1920 c8f5155e8a7f41eca5f939c07d16f61a

De laatste update voor Windows veroorzaakt grote fouten; misschien wilt u de update vermijden (of terugdraaien).

De nieuwste update voor Windows 10, KB4556799, veroorzaakt naar verluidt een groot aantal problemen voor veel gebruikers van het besturingssysteem van Microsoft, waaronder een Blue Screen of Death, flikkerende monitoren, vreemde lettertypen, terugkeer naar Windows 10S en audioproblemen.

Reden voor alarm? Het is mogelijk dat deze beveiligingsupdate voor soortgelijke problemen voor u zorgt, hoewel een expert dit vertelde reddingsdraad de omvang van het probleem kan worden overschat.

Niet macOS: Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom Windows dit soort problemen met updates blijft hebben. Een van de dingen waar Microsoft mee te maken heeft, is een veel breder scala aan hardware en software die al dan niet compatibel is met bijgewerkte code. Apple vermijdt dit probleem vaker door strakke controle te houden over zowel de hardware als de software, wat resulteert in minder catastrofale problemen na updates (hoewel het niet helemaal vrij is van problemen).

Opties: Als de stroom van slechte updates u in de steek heeft gelaten, kunt u terugkeren naar de vorige Windows 10-versie of u kunt proactiever zijn en automatische updates helemaal stoppen. Het is mogelijk dat uw pc het prima doet met de nieuwste update – niet iedereen heeft er last van – dus u hoeft zich geen zorgen te maken als u deze al hebt toegepast en alles goed gaat.

Meer informatie over Windows 10