Skip to content

Hoe Alexa’s stem te veranderen in Samuel L. Jackson

9 de juli de 2021
SamJacksonvoiceover a3e8820eaf2845c6839dee46d627fa4e

Amazon biedt stemmen van beroemdheden voor Alexa, te beginnen met Samuel L. Jackson. Het is gemakkelijk om zijn kenmerkende stem en onvergetelijke frasering te krijgen, maar je zult een vergoeding moeten betalen voor het voorrecht.

Hoe Alexa Celebrity-stemmen werken

Deze stemfunctie van beroemdheden is eigenlijk een Alexa-vaardigheid die je inschakelt om je de stem van Samuel L. Jackson te laten horen wanneer je muziek aanvraagt, een timer instelt, de weersvoorspelling en andere basisitems. Je zult hem echter niet horen reageren op lijst-, herinnerings-, vaardigheids- of Amazon-winkelverzoeken; hij zal in plaats daarvan het gesprek naar Alexa sturen met een opmerking als: ‘Ja, dat is belangrijk. Laten we het Alexa vragen.’ Eenmaal ingeschakeld, kun je Sam vragen stellen op alle Echo-apparaten die op je account zijn aangesloten. Deze vaardigheid is alleen beschikbaar voor apparaten die de optie Engels in de Verenigde Staten gebruiken. Het kost 0,99 cent om in te schakelen.

Alexa-stem wijzigen in die van Samuel L. Jackson

Je kunt deze vaardigheid inschakelen op elk van de Echo-apparaten die zijn verbonden met je Amazon-account. Volg deze stappen: Er zijn twee versies van Jackson’s stem beschikbaar: expliciet en clean. Je kunt schakelen tussen de twee versies met behulp van de Alexa-app als je zijn stem liever gebruikt in de buurt van kinderen of anderen die beledigd kunnen zijn door de expliciete versie. Instructies vindt u hieronder.

 1. Activeer uw Echo-apparaat met uw wake-word.

 2. Begin de vaardigheid door te zeggen “Alexa, stel me voor aan Samuel L. Jackson.”

 3. Na een uitgebreide uitleg over hoe de vaardigheid werkt, wordt u gevraagd om uw aankoop te bevestigen. Zeggen “Ja.”

 4. Om de vaardigheid te gebruiken, laat je je verzoeken voorafgaan met je wekwoord en vervolgens “Vraag het aan Sam“, vraag dan muziek aan, stel een timer in, ontvang het weer, leer een grappige grap of andere items. Je kunt ook vragen stellen over de carrière en interesses van Jackson. Voorbeeld: ‘Alexa, vraag Sam welke dag het is.’

Hoe om te schakelen tussen expliciete en schone versies van Samuel L. Jackson

U kunt deze wijziging niet aanbrengen met uw Echo-apparaat; je moet de Alexa-app gebruiken door deze stappen te volgen:

 1. Open de Alexa-app op je smartphone.

 2. Druk op hamburgermenu in de linkerbovenhoek van de app om het primaire Alexa-menu te openen. Tik vervolgens op Instellingen.

 3. Tik onder Alexa-voorkeuren op Gesproken reacties.

 4. Onder Stemmen van beroemdheden, kraan Samuel L. Jackson.

 5. Naast Expliciete inhoud, zet de schakelaar op Aan of Uit. Aan staat expliciete zinnen van Jackson toe; Uit levert schonere zinnen.

  Hoe expliciete inhoud van Samuel L. Jackson op Amazon Alexa uit te schakelen.

Aanvullende informatie over Amazon Celebrity Voices

Hoewel Amazon andere stemvaardigheden van beroemdheden biedt, zoals Gordon Ramsay, zijn het geen vaardigheden die dezelfde acties uitvoeren als de Jackson-vaardigheid. Ramsay beoordeelt bijvoorbeeld alleen een gerecht dat je hebt gemaakt en geeft kritiek; hij geeft geen antwoorden op het weer of stelt timers in, enz. Kijk of Amazon extra stemmen van beroemdheden aankondigt die daadwerkelijk taken uitvoeren zoals Jackson doet.