Skip to content

Hoe de Amazon Prime Whole Foods-korting te gebruiken?

1 de augustus de 2021
SmithCollectionGado 5b60c11446e0fb0082aec6f4

Amazon Prime-kortingen krijgen bij Whole Foods Market is net zo eenvoudig als online winkelen met uw Amazon Prime-lidmaatschap of normaal winkelen in de winkel. U hoeft alleen maar te beslissen of u online wilt winkelen of een uitstapje wilt maken naar Whole Foods.

Hoe Amazon Prime-kortingen voor Whole Foods online te krijgen

U kunt rechtstreeks via de Amazon-website voor Whole Foods-artikelen winkelen, maar u moet zich in een van de gebieden bevinden waar Prime Now en Whole Foods actief zijn. Ze zijn actief in veel grote stedelijke gebieden in de VS, zoals Los Angeles, Dallas, Chicago, Manhattan en Brooklyn. Om te zien wat er beschikbaar is bij Whole Foods op Amazon, kun je de Whole Foods-verkoperspagina van Amazon bezoeken. In de linkerbovenhoek van de pagina ziet u ook een vervolgkeuzemenu waar u uw regio kunt selecteren of uw postcode kunt invoeren om te bevestigen dat u Whole Foods-items met snelle levering via Amazon Now kunt bestellen. Uw Amazon Prime-korting krijgen bij Whole Foods door op deze manier rechtstreeks op Amazon te winkelen, is eenvoudig. De kortingen worden automatisch toegepast. Tijdens het winkelen voor verschillende artikelen, zie je meteen de kortingsprijzen. U kunt ook winkelen per afdeling, of kijken naar de weekaanbiedingen en bestsellers. Prime-leden die een Whole Foods-bestelling plaatsen voor bezorging via Prime Now kunnen ook genieten van gratis bezorging van 2 uur in geselecteerde steden na een minimumaankoopbedrag van $ 35 te hebben bereikt. Ten slotte kunnen Prime-abonnees die afrekenen met een Amazon Prime Rewards Visa Signature-kaart ook 5% aan beloningen voor deze aankopen ontvangen.

Amazon Prime-kortingen krijgen met de Whole Foods Market-app

Het verkrijgen van uw Amazon Prime-korting op Whole Foods-locaties is misschien wat ingewikkelder, maar het proces is nog steeds eenvoudig. Eén methode vereist dat u de Whole Foods Market-app gebruikt. Je kunt de Whole Foods Market-app voor iOS, voor Android en in de Amazon App Store downloaden.

Als de app op uw apparaat is geïnstalleerd, krijgt u de mogelijkheid om in te loggen. Om uw Amazon Prime-account te koppelen aan uw Whole Foods Market-app-account, kunt u zich eenvoudig aanmelden bij de Whole Foods Market-app met uw Amazon-accountgegevens. De Whole Foods Market-app kan u helpen de dichtstbijzijnde Whole Foods-locatie te vinden, u speciale Prime Member-deals te laten zien die momenteel worden aangeboden, en ook items te markeren die Prime-leden kunnen kopen met een extra korting van 10% op de verkoopprijs. Wanneer je klaar bent met winkelen en klaar bent om af te rekenen bij de kassa’s in Whole Foods, helpt de app je om je Amazon Prime-kortingscode te krijgen. De Whole Foods Market-app kan een QR-code genereren voor gebruik bij het afrekenen. Als deze code bij de kassa wordt gescand, wordt uw Amazon Prime-korting toegepast. Als u de code niet op uw scherm ziet, klikt u op de Prime-code knop linksonder in de app.

Amazon Prime-kortingen krijgen bij Whole Foods zonder de app

Als je geen toegang hebt tot de Whole Foods Market-app of deze liever niet installeert, kun je met je telefoonnummer nog steeds je Amazon Prime-korting krijgen binnen de Whole Foods-locaties. Eerst moet je je aanmelden bij Amazon met het account met je Prime-lidmaatschap. Van daaruit moet je een telefoonnummer aan je account toevoegen. U kunt dat doen door te selecteren Accounts en lijsten in de Amazon-navigatiebalk en klik op Jouw rekening in het vervolgkeuzemenu. Zoek en klik op de volgende pagina op het vak met het label Inloggen en beveiliging. Dit brengt u naar een scherm waar u een telefoonnummer voor ons account kunt toevoegen of bewerken. Met het telefoonnummer toegevoegd aan uw Amazon Prime-account, kunt u uw nummer invoeren tijdens het afrekenen bij Whole Foods. Hiermee worden uw Amazon Prime-kortingen toegepast.

Prime Member Deal teken bij Whole Foods

Maar zonder de app weet u misschien niet welke artikelen te koop zijn voordat u gaat winkelen. Gelukkig labelt Whole Foods artikelen die afgeprijsd zijn voor Prime-leden. Er is een geel label met de tekst “extra 10% korting op SALE”, wat een extra korting biedt voor Prime-leden. Een blauw label met de tekst ‘prime Member Deal’ geeft items in de winkel aan die afgeprijsd zijn voor Prime-leden. Als u afrekent met een Amazon Prime Rewards Visa Signature-kaart, kunt u ook 5% terugkrijgen in beloningspunten, waardoor u nog meer bespaart.