Skip to content

Hoe de FCC de internetsnelheden beïnvloedt

19 de juni de 2021
GettyImages 1178032624 2232cde287ae43868e35c3141bf014a8

Belangrijkste leerpunten

  • De FCC is van mening dat de huidige snelheidsbenchmarks nog steeds snel genoeg zijn voor Amerikaanse internetgebruikers.
  • Het verzuim van de FCC om de informatie die haar door ISP’s is verstrekt te controleren, heeft geleid tot verkeerde informatie bij het concentreren van overheidsuitgaven om breedbandtoegang te verspreiden.
  • Experts zijn van mening dat veranderingen in de snelheidsbenchmark en een betere afhandeling van overheidssubsidies kunnen bijdragen aan de verspreiding van breedbandtoegang.

Uit het eindrapport van Ajit Pai, voormalig voorzitter van de Federal Communications Commission (FCC), bleek dat de eerdere definities van het bureau van wat breedbandinternet is, nog steeds meer dan voldoende zijn voor wat Amerikanen tegenwoordig op internet doen. In 2015 heeft de FCC een wijziging doorgevoerd in de standaarddefinitie van breedband van het agentschap. De vroegere minimumsnelheden van 4 megabits per seconde (Mbps) download en 1 Mbps upload werden vervangen door 25 downloads en 3 uploads, om tegemoet te komen aan de toegenomen behoeften van moderne internetgebruikers. Bijna zes jaar later beschouwen Pai en de FCC die benchmarks nog steeds als voldoende, ondanks dat steeds meer mensen en bedrijven online gaan. “De huidige drempel weerspiegelt niet de behoeften van onze steeds meer online bevolking”, vertelde Tyler Cooper, hoofdredacteur van BroadbandNow. reddingsdraad via e-mail. “Veel applicaties die tweerichtingscommunicatie vereisen, hebben meer dan 3 Mbps upload nodig om optimaal te kunnen functioneren, en vooruitkijkend weerspiegelt deze huidige standaard in geen enkel opzicht de vereisten voor toepassingen van de nabije toekomst. Netwerken die we vandaag bouwen, moeten morgen ook goed werken. ”

We moeten sneller gaan

De FCC is verantwoordelijk voor het verstrekken van een basisdefinitie van wat breedbandtoegang is in de Verenigde Staten. Vervolgens kunnen internetserviceproviders (ISP’s) zoals Comcast, Spectrum en AT&T die definitie gebruiken en diensten aanbieden die aan die normen voldoen of deze zelfs overtreffen. De reden dat we een probleem tegenkomen met breedbanddekking en verbindingen, is dat deze lage snelheidsnormen ISP’s in staat stellen minder dan toereikende diensten aan te bieden. Deze verbindingen hebben meestal andere beperkingen, zoals dure prijsplannen, meerjarige contracten en zelfs datalimieten, die beperken hoeveel breedband een klant elke maand kan gebruiken. “Veel applicaties die tweerichtingscommunicatie vereisen, hebben meer dan 3 Mbps upload nodig om optimaal te functioneren.” Omdat de lat zo laag ligt, worden landelijke gebieden die afhankelijk zijn van traag satellietinternet, of zelfs DSL, geacht toegang te hebben tot breedband, ondanks dat die verbindingen vaak niet sterk genoeg zijn om de basis te ondersteunen die de FCC zegt dat ze zouden moeten. Deze basisprincipes worden uiteengezet in Sectie 706 van de Telecommunicatiewet van 1996, waarin staat dat de FCC jaarlijks “een bericht van onderzoek moet instellen met betrekking tot de beschikbaarheid van geavanceerde telecommunicatiemogelijkheden voor alle Amerikanen”. In dit geval wordt “geavanceerde telecommunicatie” door de wet gedefinieerd als “breedbandtelecommunicatiecapaciteit die gebruikers in staat stelt om spraak-, data-, grafische en videotelecommunicatie van hoge kwaliteit te creëren en te ontvangen met behulp van elke technologie.”

De FCC, en in het bijzonder Pai, stellen dat snelheden van 25 naar beneden en 3 naar boven meer dan genoeg zijn om aan deze normen te voldoen. Omdat veel Amerikanen echter aan huis gekluisterd zijn en afhankelijk zijn van hun internetverbinding voor werk en school, is gebleken dat deze aantallen, met name de minimale uploadsnelheid, veel minder zijn dan nodig is. Op basis van een onderzoek van het Open Technology Institute is de gemiddelde uploadsnelheid in de VS slechts 15 Mbps, vergeleken met de mediaan van 40 Mbps in Europa en 400 Mbps in Azië. Bij de huidige standaard van 3 Mbps upload zou het uploaden van een bestand van 1 GB ongeveer 50 minuten duren, volgens een uploadcalculator. Als je er rekening mee houdt dat veel werkbestanden, vooral grote projecten, meerdere gigabytes aan ruimte in beslag kunnen nemen, neemt de tijd die nodig is om die bestanden te uploaden en te delen evenredig toe.

Het grote geheel zien

Misschien wel de grootste manier waarop de FCC de verspreiding van universele breedbandtoegang in de VS heeft belemmerd, is hoe zij bepaalt waar breedbandsubsidies nodig zijn en waar particuliere bedrijven de leemte al opvullen. Elk jaar vereist de FCC bij haar jaarlijkse onderzoek naar de huidige staat van breedband dat ISP’s informatie verstrekken over tellingsblokken die ze momenteel bedienen of mogelijk kunnen bedienen. Dit betekent dat de waargenomen behoefte aan breedband in een heel gebied gebaseerd kan zijn op één lokale klant die toegang heeft tot internetsnelheden die overeenkomen met de huidige benchmark.

Netwerkkabel met glasvezel licht internetconcept

“De huidige taal van de implementatierapportage van de FCC maakt het onmogelijk om de digitale kloof in Amerika nauwkeurig te meten”, zei Cooper via e-mail. “Het voorbehoud van het censusblok zorgt ervoor dat we altijd met een te brede kwast schilderen in gemeenschappen waar breedband ongelijk verdeeld is, en totdat we een gevoel op adresniveau aannemen van wie service heeft en wie niet, zal de kloof nooit echt worden gedicht .” Als de FCC de digitale kloof wil dichten, moet ze opnieuw evalueren hoe ze snelheidsbenchmarks bepaalt en waar betrouwbare breedband beschikbaar is, zodat ze de leemten kan opvullen zoals bedoeld.