Skip to content

Hoe de Olympische Zomerspelen 2021 gratis te streamen

15 de juli de 2021
summerolympics eade695dcbde4f1dadb17374deda3420

De Olympische Zomerspelen zijn een van de grootste sportevenementen en vinden om de vier jaar plaats als een uurwerk, en NBC heeft in 2021 weer de uitzendrechten. Vanaf het eerste spannende moment van de openingsceremonie in Tokio, Japan, tot en met de laatste momenten van de sluitingsceremonies, kun je alle actie streamen via NBC, NBC Sports, andere NBC-kabelkanalen en NBC’s online streaming-outlets. Er zijn veel methoden om de Olympische Spelen met een kabel te bekijken.

Details van de Spelen van de XXXII Olympiade

Plaats: Tokio, Japan
datums: 23 juli 2021 tot 8 augustus 2021.
Stroom: NBC, NBC Sports, Olympisch kanaal

Details Paralympische Spelen 2020

Plaats: Tokio, Japan
datums: 24 augustus 2021 tot 5 september 2021.
Stroom: NBC, NBC Sports, Olympics Channel, Tennis Channel

Hoe de Olympische Zomerspelen in Tokio van NBC From te streamen

De Olympische Zomerspelen worden via de ether uitgezonden door je lokale NBC-station, dus je kunt gratis afstemmen als je een televisie, een antenne en een NBC-filiaal in de buurt hebt. Als je het snoer niet hebt doorgeknipt en je hebt een geldig kabelabonnement, of je kunt er een lenen, dan kun je het volledige evenement ook streamen via de NBC Sports-website. Ga voor meer informatie over officiële NBC-streams en aanvullende verslaggeving over de Olympische Spelen naar NBCOlympics.com. Naast de NBC Sports-website kun je ook een NBC Sports-app downloaden voor je telefoon, streamingapparaat of zelfs gameconsole. Hier leest u hoe u de Olympische Spelen kunt streamen via NBC Sports:

Hoe u de NBC Sports Live Stream gratis kunt bekijken

 1. Navigeer naar het NBC Olympics-kanaal. De speler wordt geladen en er wordt verslag gedaan van de Olympische Spelen als een evenement of andere programmering momenteel live is.

  Bij NBC Sports kun je standaard alleen een korte live preview bekijken. Gebruikers met geldige kabel- of satellietabonnementen kunnen deze tijdslimiet verwijderen.

 2. Wanneer uw beperkte preview verloopt en u een kabelaanmelding heeft of kunt lenen, scrolt u omlaag en selecteert u NU VERIFIËREN.

  Een screenshot van de beperkte gratis preview van NBC Sports.

 3. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder.

  Een screenshot van tv-aanbieders op NBC Sports.

 4. Log in op uw kabel- of satellietaccount.

  Een screenshot van de login van de tv-aanbieder op NBC Sports.

 5. Als je geldige inloggegevens opgeeft, wordt de tijdslimiet verwijderd en kun je het hele evenement bekijken. Aangezien de NBC Sports-website slechts een korte gratis proefperiode biedt, is dit geen goede methode voor snoersnijders. Kijk voor een langere proefperiode naar services zoals Hulu of fuboTV.

Tot welke streamingdiensten behoren de Olympische Spelen in Tokio?

De beste manier voor snoersnijders om de Olympische Spelen te streamen, is via een internetstreamingservice. Deze services bieden televisietoegang die veel lijkt op kabel, behalve dat u live televisie streamt via internet. Om van een van deze diensten gebruik te kunnen maken, heb je een computer, laptop, mobiele telefoon of tablet, of een compatibele smart-tv en een snelle internetverbinding nodig. Elk van deze streamingdiensten heeft deals gesloten met netwerken en tv-stations, waardoor ze live televisie kunnen uitzenden. Daarom krijg je bij sommige diensten toegang tot een live NBC-stream, en andere bieden je alleen on-demand vooraf opgenomen inhoud van NBC. Beschikbaarheid is gebaseerd op uw fysieke locatie en of een bepaalde service al dan niet een deal heeft gesloten met uw lokale NBC-filiaal.

 • Hulu met Live TV: deze service biedt de breedste toegang tot NBC. Als het niet beschikbaar is in uw regio, probeer dan een andere.
 • YouTube TV: NBC is via deze service beschikbaar in de meeste grote markten en in veel kleinere markten.
 • DirecTV Now: deze service heeft ook een behoorlijke NBC-dekking.
 • Sling TV: NBC is via deze service alleen beschikbaar in geselecteerde grote markten, maar het is een zeer betaalbare optie als uw gebied wordt gedekt.
 • fuboTV: deze op sport gerichte streamingservice heeft een beperkte NBC-dekking, maar het is nog steeds de moeite waard om te kijken of uw regio is inbegrepen.

Als u besluit een van de bovenstaande services te gebruiken, weet dan dat ze allemaal ook apps hebben. Bekijk onze individuele beoordelingen van elke service voor meer informatie over hun respectievelijke apps.

Een Olympische Spelen online stream kijken op mobiel, streaming apparaten en consoles

Naast streamen via een webbrowser op je computer, kun je de Olympische Spelen ook streamen op je telefoon, tablet, streamingapparaat en zelfs gameconsole als je de juiste app hebt. NBC Sports heeft apps voor de meeste grote apparaten, maar je hebt nog steeds een geldig kabel- of satellietabonnement nodig om in te loggen. Dit zijn de apps die je nodig hebt om de Olympische Spelen te streamen via NBC Sports:

 • Android: NBC Sports
 • iOS: NBC Sports
 • Amazon-apparaten: NBC Sports
 • Roku: NBC Sports
 • PS4: NBC Sports
 • Xbox One: NBC Sports

Kun je de Olympische Spelen bekijken met een antenne?

Aangezien NBC de rechten heeft op de Olympische Spelen in de Verenigde Staten, kun je veel gratis uitzendingen bekijken als je een antenne hebt en een lokale NBC-partner. Je mist elke berichtgeving die NBC verschuift naar zijn kabelkanalen en online streams, maar de meest populaire evenementen worden meestal uitgezonden op NBC. Om de Olympische Spelen met deze methode te bekijken, heb je alleen een televisie en een antenne nodig. Als je een oudere tv hebt, heb je ook een digitale converterbox nodig en moet je misschien ook je oudere antenne upgraden. Bekijk onze lijst met de beste digitale tv-antennes, als je die nog niet hebt. Als je helemaal uitgerust bent met een antenne, kun je deze daadwerkelijk aansluiten op je computer en Plex Live TV gebruiken om de Olympische Spelen naar je computers, laptops en mobiele apparaten te streamen. Voor deze methode is ook een tv-tunerkaart voor uw computer vereist. Het neemt het gratis tv-signaal van uw antenne, verwerkt het op uw computer en streamt het vervolgens naar uw apparaten.

Kun je de Olympische Spelen bekijken op gratis sportstreamingwebsites?

Ja, de meeste gratis sportstreamingwebsites bevatten links naar Olympische evenementen. Evenementen zijn beperkt en deze sites worden vaak ondersteund door invasieve, dus dit is niet echt de beste optie. Hier zijn enkele van de websites waar u gratis sporten kunt streamen, waaronder de Olympische Spelen:

 • Stream2Watch
 • Van Heet
 • Boscast
 • Cricfree