Skip to content

Hoe de Preakness Stakes livestream te bekijken (2022)

27 de juli de 2021
preaknessstakes 5c804f1b46e0fb00019b8ee0

The Preakness Stakes is op NBC, wat betekent dat je gratis kunt afstemmen als je een antenne en een lokaal NBC-station hebt. Andere opties, zowel gratis als betaald, zijn beschikbaar voor snoersnijders en iedereen die de race liever via internet streamt.

Racedetails

Datum: 21 mei 2022 Tijd: 17:00 ET Posttijd: 18:20 ET (ongeveer) Locatie: Pimlico Race Course Stream: NBC, NBC Sports, Hulu met Live TV en YouTube TV

Hoe de Preakness Stakes van NBC te streamen

De Preakness Stakes wordt via de ether uitgezonden door je lokale NBC-station, dus je kunt gratis afstemmen als je een televisie, een antenne en een NBC-filiaal in de buurt hebt. Als je het snoer niet hebt doorgeknipt en je hebt een geldig kabelabonnement, of je kunt er een lenen, dan kun je het volledige evenement ook streamen via de NBC Sports-website. Naast de NBC Sports-website kun je ook een NBC Sports-app downloaden voor je telefoon, streamingapparaat of zelfs gameconsole. De NBC Sports-site biedt een gratis proefperiode, maar deze duurt maar een paar minuten. Je kunt die paar minuten kijken als je wilt, of de beperking opheffen met geldige inloggegevens voor een kabel- of satellietaanbieder. Aangezien je gratis proefperiode tijdens de race kan verlopen als je niet inlogt, is dit geen goede methode voor snoersnijders. Kijk voor een langere proefperiode naar services zoals Hulu of fuboTV.

 1. Navigeer naar de NBC Preakness Stakes-streamingsite. De speler wordt geladen en Preakness Stakes-dekking is beschikbaar wanneer het evenement live gaat.

  Bij NBC Sports kun je standaard alleen een korte live preview bekijken. Gebruikers met geldige kabel- of satellietabonnementen kunnen deze tijdslimiet verwijderen.

 2. Als uw beperkte preview verloopt en u een kabelaanmelding heeft of kunt lenen, scrolt u omlaag en klikt u op NU VERIFIËREN.

  Een screenshot van NBC Sports.

 3. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder.

  Een screenshot van NBC Sports met het selectiescherm van de tv-aanbieder.

 4. Log in op uw kabel- of satellietaccount.

  Een screenshot van de login van de tv-aanbieder op NBC Sports.

 5. Als je geldige inloggegevens opgeeft, wordt de tijdslimiet verwijderd en kun je het hele evenement bekijken.

Welke streamingdiensten omvatten de Preakness?

De beste manier voor snoersnijders om de Preakness Stakes te streamen, is via een internetstreamingservice. Deze services zijn als kabel en bieden toegang tot exact dezelfde live-inhoud die u van de kabel krijgt, maar ze werken via uw snelle internetverbinding. Elke streamingdienst sluit deals met netwerken en tv-stations, en zo krijgen ze de rechten om live televisie uit te zenden. Daarom kunnen sommige streamingdiensten je een livestream van NBC bieden en andere niet. Het is allemaal gebaseerd op waar u woont en of de service een deal heeft met uw lokale NBC-filiaal.

HULU MET LIVE TV

Hulu met Live TV biedt de breedste toegang tot NBC. Als het niet beschikbaar is in uw regio, probeer dan een andere.

YOUTUBE-TV

YouTube TV biedt NBC op de meeste grote markten.

AT&T TV NU

AT&T TV Now heeft ook behoorlijke NBC-dekking.

SLING TV

Sling TV bevat NBC alleen in bepaalde grote markten, maar het is een zeer betaalbare optie als uw gebied gedekt is.

FUBOTV

fuboTV is een op sport gerichte streamingdienst met een beperkte NBC-dekking, maar het is nog steeds de moeite waard om te kijken of uw regio is inbegrepen.

De Preakness streamen op mobiel, streamingapparaat en consoles

Naast streamen via een webbrowser op je computer, kun je de Preakness Stakes ook streamen op je telefoon, tablet, streamingapparaat en zelfs gameconsole als je de juiste app hebt. NBC Sports heeft apps voor de meeste grote apparaten, maar je hebt nog steeds een geldig kabel- of satellietabonnement nodig om in te loggen. Als je besluit een van de services uit het vorige gedeelte te gebruiken, hebben ze allemaal ook apps. Dit zijn de apps die je nodig hebt om de Preakness Stakes te streamen via NBC Sports:

 • Android: NBC Sports
 • iOS: NBC Sports
 • Amazon-apparaten: NBC Sports
 • Roku: NBC Sports
 • PS4: NBC Sports
 • Xbox One: NBC Sports

Hoe de Preakness-audio gratis te streamen?

NBC Sports-radio dekt de Preakness Stakes, net als de televisienetwerken NBC en NBC Sports. Dat betekent dat je gratis kunt luisteren als je een lokaal NBC Sports-radiostation hebt. De meeste lokale zenders hebben ook een optie om online te luisteren. Als je geen lokaal NBC Sports-radiostation hebt, kun je een radiostreamingsite gebruiken om naar een station uit een ander geografisch gebied te luisteren. De andere optie is om af te stemmen via het Horse Racing Radio Network. Deze site bevat veel van de grootste races, inclusief de hele Triple Crown. Hier leest u hoe u de Preakness Stakes op Horse Racing Radio Network gratis kunt streamen:

 1. Navigeren naar paardenracesradio.net.

  Een screenshot van HRRN.

 2. Klik op de Toneelstuk knop.

  Een screenshot van de HRRN Luister Live-pagina.

  De live radio-pagina op deze site bevat een Flash-speler en veel banneradvertenties. Als je de speler moeilijk kunt vinden, zoek dan naar het zwart-gele HRRN-logo met een afspeelknop in het midden.

 3. Audio van de race zou moeten worden afgespeeld wanneer u op de afspeelknop klikt. Als dit niet het geval is, of als u helemaal geen afspeelknop ziet, controleer dan of uw Flash-speler is bijgewerkt.

Is er een andere manier om live paardenraces gratis te streamen?

De andere manier om een ​​gratis livestream van de Preakness Stakes te bekijken, is via een site voor sportweddenschappen. Deze sites geven je geen toegang tot de officiële NBC Sports-stream, dus je kunt geen van de festiviteiten of andere evenementen zien die voorafgaan aan de races. In plaats daarvan bieden ze meestal een live feed van de track. Dit is geen goede optie als je wilt gaan zitten en de volledige Preakness Stakes-verslaggeving van NBC wilt bekijken, maar het is een optie als je alleen de resultaten van de race live wilt zien.