Skip to content

Hoe de Rose Bowl te streamen (2022)

24 de juni de 2021
rose bowl game presented by northwestern mutual oregon v wisconsin 1197575258 7be228a774214cf69dc7ae3472c48766

Je kunt de hele Rose Bowl-game van 2022 gratis bekijken als je een antenne- of kabelabonnement hebt. Snoersnijders kunnen de Rose Bowl livestream bekijken vanaf een computer, tablet, smartphone of televisie met een compatibel streamingapparaat en elke service die ESPN aanbiedt.

Evenementdetails

Datum: zaterdag 1 januari
Tijd: 16:00 ET
Plaats: Rose Bowl, Pasadena, Californië
teams: Nader te bepalen
Kanaal: ESPN
Stream het op: ESPN.com of de ESPN-app, AT&T TV Now, Disney+, ESPN+, fuboTV, Hulu + Live TV, Sling TV of YouTube TV.

Hoe de Rose Bowl te streamen met ESPN

ESPN bezit de rechten om de Rose Bowl uit te zenden, maar snoersnijders hebben veel opties om de game online te streamen.

ESPN.COM

Als je op je computer of laptop zit, kun je de Rose Bowl streamen op ESPN.com. Voor deze optie is een kabel- of satellietabonnement vereist, dat je moet bevestigen voordat je gaat kijken. Om de game op ESPN.com te streamen, open je een browser en ga je naar de site. Selecteer Kijk maar. Controleer uw satelliet- of kabelabonnement als daarom wordt gevraagd.

ESPN-APP

Als je een kabel- of satellietabonnement hebt, kun je de Rose Bowl ook streamen naar je telefoon of tablet met de ESPN-app, die beschikbaar is voor Android en iOS. Nadat u de ESPN-app hebt gedownload, moet u uw kabel- of satellietgegevens opgeven om toegang te krijgen tot de livestream.

Andere manieren om de Rose Bowl live te streamen

Je kunt de Rose Bowl ook live streamen via een aantal populaire streamingdiensten, waarvan de meeste een gratis proefversie hebben.

AT&T TV NU

AT&T TV Now, voorheen bekend als DirecTV Now, biedt ESPN en ESPN2 aan in sommige van zijn pakketten.

DISNEY PLUS

Disney+ biedt een bundel met ESPN en Hulu naast de bibliotheek met inhoud.

ESPN PLUS

ESPN Plus, zoals de naam al zegt, draait helemaal om ESPN. Het kan worden gebundeld met Disney Plus en Hulu of worden gekocht als een zelfstandig abonnement.

FUBOTV

FuboTV bevat ESPN in zijn assortiment en biedt een gratis proefperiode van 7 dagen.

HULU+ LIVE TV

Hulu + Live TV biedt kabelzenders, waaronder ESPN, en heeft een gratis proefperiode van 30 dagen.

SLING TV

Het Orange Plan van Sling TV biedt ESPN, ESPN2 en ESPN3 en heeft een gratis proefperiode van 3 dagen.

YOUTUBE-TV

YouTube TV bevat ESPN in de line-up en heeft een gratis proefperiode. Live streaming televisie van ESPN is mogelijk alleen beschikbaar bij deze providers in deelnemende markten. Zorg ervoor dat u ruim voor het spel de beschikbaarheid in uw regio controleert.

Als de officiële livestream niet beschikbaar is

Als je in een gebied woont waar ESPN niet beschikbaar is via ESPN.com of een van de beschikbare streamingdiensten, dan is er geen officiële manier om de Rose Bowl te streamen. Er zijn onofficiële streams, hoewel ze minder betrouwbaar zijn en meestal van mindere kwaliteit. Met sommige kun je evenementen zoals de Rose Bowl rechtstreeks van andere kijkers streamen, en andere sites bieden vergelijkbare streams die je kunt bekijken zonder iets te downloaden. Om deze methode te gebruiken, zoekt u op internet naar Rose Bowl Stream-content-ID’s of onofficiële Rose Bowl-livestreams op de dag van de wedstrijd.